עבור לתוכן

שאלה בנוגע לחיבורי כרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכם.

ביומיים האחרונית התעניינתי בנושא מוזר, כמה כרטיסי מסך אני יכול לחבר ללוח האם אסוס סטרייקר אקסטרים?

בסוף גיליתי שאפשר שניים במערך SLI, אך, הוסיפו ואמרו שגם יש חיבור נוסף של PCI-EXPRESS X8.

רציתי לישאול איזה כרטיס אני יכול להוסיף שם, אם כרטיס פיזיקאי, אז מהו ואיפו הוא נמכר?

האם זה אומר שאני יכול להוסיף 3 כרטיסי מסך?

וכרגע, מצאתי עוד משהו, יש 3 חיבורי PCI נוספים, קראתי קצת באתר זאפ ותראו:

http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-GraphicCard&DB68806=203080

אפשר לקנות כאלה כריטיסים!

זה אומר שאני יכול להוסיף 6 כרטיסי מסך?! :silly:

אני מקווה שתוכלו להסביר לי קצת על הדברים.

בתודה, אור כהן.

פורסם

יש 2 יציאות PCI-Express 16X בשביל לעשות מערך SLI

החיבור PCI-Express 8X נועד כדי לתת מענה לגיימרים הרוצים FPS גבוה במשחקים, יציאה זאת נועדה בשביל כרטיסי פיזיקה.

כרטיסי פיזיקה הם למעשה מן מעבד נוסף המקל על הכרטיס מסך כאשר יש אפקטים כבדים במשחקים וכו'....

כרגע יש כרטיסי פיזיקה במיעוט בגלל אי תמיכה רבה בכל מיני משחקים.

לפי ידיעתי הוא תומך רק במשחק Quake 4 וב-GRAW.

ב-PCI כבר לא מחברים כרטיסי מסך בגלל מהירות העברת הנתונים אצלה, שהיא כיום נחשבת למאוד מאוד איטית ובקושי תסחב משחקים.

כיום היא משמשת לחיבור כרטיסי קול וכל מיני התקנים אחרים ש-PCI מספקת את העברה הדרושה להפעלתם כראוי.

פורסם
  • מחבר

יש 2 יציאות PCI-Express 16X בשביל לעשות מערך SLI

החיבור PCI-Express 8X נועד כדי לתת מענה לגיימרים הרוצים FPS גבוה במשחקים' date=' יציאה זאת נועדה בשביל כרטיסי פיזיקה.

כרטיסי פיזיקה הם למעשה מן מעבד נוסף המקל על הכרטיס מסך כאשר יש אפקטים כבדים במשחקים וכו'....

כרגע יש כרטיסי פיזיקה במיעוט בגלל אי תמיכה רבה בכל מיני משחקים.

לפי ידיעתי הוא תומך רק במשחק Quake 4 וב-GRAW.

ב-PCI כבר לא מחברים כרטיסי מסך בגלל מהירות העברת הנתונים אצלה, שהיא כיום נחשבת למאוד מאוד איטית ובקושי תסחב משחקים.

כיום היא משמשת לחיבור כרטיסי קול וכל מיני התקנים אחרים ש-PCI מספקת את העברה הדרושה להפעלתם כראוי.

[/quote']

תוכל לציין איזה כרטיס פיזיקה נכר בארץ (או בח"ול), ואפילו אם תועיל לתת את כתובת אתר הרכישה שלו?

האם אני יכול להוסיף כרטיס רגיל בחריץ הפיזיקה?

מה שונה בין PCI לPCI X1?

ואם אני יוסיף 3 כרטיסי PCI למחשבי (גרפיים), האם זה ישפר את חווית המשחק שלי (אפילו בעשירית האחוז)?

תודה רבה, אור כהן.

פורסם

אני לא יודע איפה מוכרים אותו כי הוא לא פופולארי ולא שימושי.

תוכל להשים כל כרטיס אם הוא כמובן תומך באותו יציאה.

יציאה בגודל שונה ומהירות.

איזה כרטיסים תוסיף ל-PCI?

תוכל לקרוא אודות זה פה: http://hwzone.co.il/reviews/asus_physx/

פורסם

היציאה השלישית של PCI-E היא לכרטיס מסך יש כמו 7600GS או 7300GS ואולי גם הסידרה של 6XXX לPCI-E ישמשו בתוך כרטיס סיפיקה

הם יתמכו בכול המשחקים הם יורידו עומס מהמעבד לא מהכרטיס מסך

הלינק שנתתה הוא לכרטיס של ASUS והוא לPCI

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים