עבור לתוכן

כדאי לקנות עכשיו לוח ציפסט 965 או לחכות ל P35 ול650i ultra של NVIDIA?

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע אם כדאי לקנות עכשיו לוח מבוסס ציפסט 965 ממש לפני שכל הציפסטים החדשים נכנסים לשוק

מה לעשות?? חשוב לי שתהיה תמיכה במעבדים העתידיים של אינטל

האם ייקח ללוחות החדשים יותר מחודש להגיע לארץ? האם הם יהיו משתלמים?

שווה לחכות בכלל? (אני גם ככה רגיל לחכות כבר...)

פורסם

אם אתה מתכנן על המעבדים העתידיים הייתי מעדיף את ה-P35 או X38 או משהו

פורסם

אגב לוחות שצריכים לצאת , משהו יודע מתי DFI האינפיניטי בעל ציפסט 965 ישווק בארץ ?

פורסם

אם אתה מתכנן על המעבדים העתידיים הייתי מעדיף את ה-P35 או X38 או משהו

למה אתה אומר את זה? הX38 גם ישתמש בסוקט 775, ואני לא חושב שאינטל אמרו משהו לגבי שינוי סוקט (אף שכבר הגיע הזמן..).

לשואל:

האם יש משהו בX38 או ב650i שאתה מחפש ושאין בP965. אני לא יכול לחשוב על שום דבר.. לX38 יש PCIe 2.0 וDDR3 אבל אם אתה מעוניין בזה, מדוע הזכרתה את ה650i?

פורסם
  • מחבר

למה אתה אומר את זה? הX38 גם ישתמש בסוקט 775, ואני לא חושב שאינטל אמרו משהו לגבי שינוי סוקט (אף שכבר הגיע הזמן..).

לשואל:

האם יש משהו בX38 או ב650i שאתה מחפש ושאין בP965. אני לא יכול לחשוב על שום דבר.. לX38 יש PCIe 2.0 וDDR3 אבל אם אתה מעוניין בזה, מדוע הזכרתה את ה650i?

אני לא יודע

לא אמור לצאת ציפסט שיחליף את ה P965?

אני לא רוצה שה P965 יהפוך לציפסט ישן בידיוק שאני קונה :s05:

אני גם רוצה לקחת את ההכי חדש כי אני לא אחד שמשדרג לעיתים קרובות..

פורסם

אני לא יודע

לא אמור לצאת ציפסט שיחליף את ה P965?

אני לא רוצה שה P965 יהפוך לציפסט ישן בידיוק שאני קונה :s05:

אני גם רוצה לקחת את ההכי חדש כי אני לא אחד שמשדרג לעיתים קרובות..

אהה.. מזה משנה אם הוא לא הכי חדש? אם הוא עונה על כל הצרכים שלך אז אין לך עוד מה לחפש, הרי אתה תקנה לוח חדש כאשר תקנה מחשב חדש, לא?

פורסם

שמע אני מבין אותך לגמרי.. זה מבאס לשדרג מחשב ותפאום לגלות תוך חודשיים שהטכנולוגיה התקדמה

(לקנות כ.מסך AGP ופתאום תוך חודש יוצא ה PCIE - סיפור אמיתי :bash: )

אני לא יודע מתי בדיוק אמור לצאת ערכות השבבים של אינטל, אבל אני מחכה להם למחשב ה HTPC שאני בונה למשפחה

פורסם

אגב לוחות שצריכים לצאת , משהו יודע מתי DFI האינפיניטי בעל ציפסט 965 ישווק בארץ ?

הוא כבר נמכר בחו"ל ,באמת מה קורה פה הוא אחלה לוח ועדיף על P5B DLX

פורסם

לא הייתי ממהר להגיד שהוא עדיף על ה - P5B DELUXE (ואל תביא השוואות ביצועים כי לוחות אם לא משפיעים על הביצועים באופן משמעותי גם ככה).

פורסם

לשואל:

כי כמו שזה נראה כרגע, Penryn לא יעבוד על 965

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים