פורסם 2007 באפריל 1418 שנים מחבר כמישהו ינסה מכאן את הרוקבוקס או את אחד המשחקים האלה...שיעדכן פהאני לא רוצה לקחת סיכון..באמת הג'ויסטיק הזה דיי אומלל וכמה חודשים אחרי שקניתי תמכשיר הוא כבר היה דיי רופף והיתי צריך להשתמש באחריות בשביל שיתקנו את זהובינתיים אני לא חושב שמשתלם להחליף לרוקבוקס רק בשביל העברית
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים בזמנו כשניסיתי את הrockbox על הh120 שלי היה שם אמולטור לגיימבוי אז שיחקתי מאריו אפ כי זה היה לפני די הרבה זמן ואין לי שום מושג מה קורה בrockbox בימינו.
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים אני מריץ RB בערך מהרגע שהוא התחיל לעבוד על X5 ואני מרוצה מאד. אני לא חושב שמשחקים זה הסיבה להתקין RB (למרות שטטריס או Frozen-bubble זה כיף כשמשעמם), בעיקר לא אמולטורים או דום שישחטו את הג'ויסטיק, אבל פיצ'רים כמו -תמיכת יוניקוד מלאה (=עברית, רוסית, סווהילית, ...) בשמות קבצים, ב-tags וגם אפשרות לממשק משתמש באיזה שפה שרוצים. -תמיכה בדפדוף מבוסס ספריות (כמו הממשק הרגיל) ובדפדוף מבוסס ID3 tags (כמו אייפוד, רק קונפיגורבילי פי מיליון) -יותר זמן בטריה. נקודה. -אפשרות לקנפג את מסך ה-now playing שייראה איך שבא לך, עם album art ועם כמה מידע שרוצים. -אין הגבלות טיפשיות כמו רק 10000 שירים או רק 2000 ספריות - ולמי שיש 60GB יודע שזה מעצבן. -תמיכה בלתי מוגבלת ב-playlists, כולל עריכה על המכשיר. -boot מהיר יותר. קונים אותי. בשביל שני הדברים שרוקבוקס לא עושה, שהם ניגון DivX פצפון ב-15 FPS (מוי כיף) או USB-OTG (שזה דווקא חשוב למי שיש מצלמה דיגיטלית עם נפח קטן) אפשר להעלות את הפירמוור המקורי - בשביל זה כתבתי את ה- dual boot נ.ב. ל-A2 יש גרסאות לינוקס אבל לא רוקבוקס עדיין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.