עבור לתוכן

רשת בין WIN XP ו2000

Featured Replies

פורסם

אני חיברתי רשת בין WIN XP ל2000 ואני לא מצליח לגרום לשיתוף קבצים וחיבור לאינטרנט הרשת הסמל של הרשת מופיע ליד השעון ונראה כאילו שהכל תקין ...

מה אפשר לנסות ?(הרשת היא רשת חוטית בלי ראטר 100MBPS)

פורסם

מדובר בשני מחשבים בלבד ?

איך חיברת אותם ? ישירות עם כבל מוצלב או ע"י סוויץ באמצע ?

תן קצת פרטים על הדרך שחיברת אותם.

פורסם
  • מחבר

מדובר בשני מחשבים בלבד ?

איך חיברת אותם ? ישירות עם כבל מוצלב או ע"י סוויץ באמצע ?

תן קצת פרטים על הדרך שחיברת אותם.

כן מדובר בשני מחשבים בלבד חיברתי דרך כבל מוצלב (ישירות) , הגדרתי עבור כל אחד כתובת IP 192.168.0.1 ו2 ולמחשב שבוא אין חיבור ישיר לאינטרנט (ויש בו WIN 2000) הגדרתי גם כתובות שרתי DNS של הספק.

פורסם

במחשב הראשי המחובר לאינטרנט אני מניח ששיתפת את החיבור לאינטרנט ובחרת בכרטיס הרשת המחובר למחשב השני שלך (2000).

אם עשית כן, אתה צריך להגדיר בכל מחשב כתובת Gateway נגדית (במחשב ה XP את הכתובת של 2000 ולהיפך).

אם אתה רוצה לראות את שני המחשבים ב"מיקומי הרשת שלי" אתה צריך לוודא ששינהם על אותו Workgroup.

לאחר מכן תפעיל את המחשב מחדש ותבדוק פינגים. אם אין תבדוק שאין איזו חומת אש שמפריעה בדרך.

אם כל אלו לא עזרו אתה תמיד יכל להשתמש באשף שיש ב XP ליצירת החיבור, אתה יכל לשים את ה CD שלו על מחשב ה 2k ולהפעיל אותו גם שם.

פורסם
  • מחבר

במחשב הראשי המחובר לאינטרנט אני מניח ששיתפת את החיבור לאינטרנט ובחרת בכרטיס הרשת המחובר למחשב השני שלך (2000).

אם עשית כן, אתה צריך להגדיר בכל מחשב כתובת Gateway נגדית (במחשב ה XP את הכתובת של 2000 ולהיפך).

אם אתה רוצה לראות את שני המחשבים ב"מיקומי הרשת שלי" אתה צריך לוודא ששינהם על אותו Workgroup.

לאחר מכן תפעיל את המחשב מחדש ותבדוק פינגים. אם אין תבדוק שאין איזו חומת אש שמפריעה בדרך.

אם כל אלו לא עזרו אתה תמיד יכל להשתמש באשף שיש ב XP ליצירת החיבור, אתה יכל לשים את ה CD שלו על מחשב ה 2k ולהפעיל אותו גם שם.

אופס שכחתי GATEWAY :x תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים