עבור לתוכן

מה יותר כדאי?????

Featured Replies

פורסם

יש לי קושיה

האם כדאי לקנות מסך אחד גדול כמו ה-DELL 24"

או לקנות שני מסכי 19" או 20"?

תודה לעונים

פורסם

לאיזה שימושים?

כרטיס מסך?

פורסם
  • מחבר

אני שואל כרגע בכללי

מה נותן לי 2 מסכים במקום מסך 1 ובכלל האם זה כדאי

האם בכלל יש משחקים שתומכים בזה וכד'

כי אם זה כדאי אז אולי אני אקנה לי 2 מסכים עם פאנל טוב במחיר של מסך אחד

פורסם

וואי זה שאלה די מצחיקה: "מה נותן לי 2 מסכים במקום מסך 1" :P

טוב בכל אופן, אני חושב ש 24' לשימוש יום יומי במחשב מיותר ועדיף ללכת על מסך אחד איכותי, כמובן של 24' תצטרך כ. מסך מטורף שיקר כמעט כמו המסך.

פורסם

אני משתמש כבר כמה שנים עם 2 מסכי "LCD 17

זה ממש נוח "לזרוק" חלונות למסך השני ויש לך שטח עבודה ענקי פשוט

משחקים לא ניסיתי אבל משחקים שאפשר בחלון אפשר למתוח ולא תמיד זה נוח..

קיצור אני ממליץ למי שיכול להרשות לעצמו :xyxthumbs:

פורסם

מסך 24" יחיד יהיה ברוב המקרים בעל איכות תצוגה טובה יותר מזוג מסכים בייחוד אם אלו בגודל 17" אך גם בגודל 19" אלא

אם הולכים על מסכים איכותיים ויקרים כדוגמת ה VP930 או ה 971P.

בנוסף ישנו יתרון גדול בשטח עבודה רחב ואחיד שאינו מופרע ע"י פלסטיק באמצע, פשוט אי אפשר להשוות וכאשר

מדובר בזוג מסכי 19"/17" אני בחרתי לעבור ל 24" יחיד אחרי שעבדתי חצי שנה עם זוג VP930 איכותיים.

פורסם

אבל יש יתרון בשני מסכים, שאתה יכול לשים למשל עדכונים של בורסה או דברים כאלו במסך אחד, ובמסך השני לשחק במסך מלא (אם כי אי אפשר לעבור ביניהם, גם לא בויסטה). כמו כן, לפעמים זה פשוט נוח לשים דברים במסך אחד ודברים אחרים במסך השני. יש תוכנה שמסוגלת לפצל מסך רחב נגיד למעיין 2 מסכים (נגיד אחד שיהיה רבע באורך והשני 3/4) ? לא בדיוק מסכים, אלה מקום שאני יכול לזרוק אליו חלונות והם יתפסו רק את הגודל שלו ?

פורסם

מה הבעייה לעבור בין מסכים , ALT+TAB

פורסם

התכוונתי שבמשחקים במסך מלא, אי אפשר לעבור למסך השני בלי למזער את המשחק במסך הראשון.

פורסם

זה נשמע ממש לא נוח לעבוד עם 2 מסכים!

גם אל תשכח שאם זה 2 מסכים אתה צריך שיהיה להם פאנל טוב כדי לראות בשתיהם טוב גם אם זה זווית לא ישירה.

פורסם
  • מחבר

וואי זה שאלה די מצחיקה: "מה נותן לי 2 מסכים במקום מסך 1" :P

אני יודע שזה מצחיק כי אף פעם לא ניסיתי לעבוד ב-2 מסכים מה גם שאני לא מכיר אנשים שעובדים עם 2 מסכים

לפי מה שאתם אומרים זה כמו לכל דבר יש יתרונות ויש חסרונות

אני לא מצפה שמשחק ימרח לי על שני מסכים כי אז יראה גרוע

אבל לדוגמא בעבודה עם אוטוקאד אני יכול לשרטט במסך אחד נגיד ובמסך השני אני יוכל לראות בתלת מימד?

כי רוב השימוש שלי יהיה בזה בזמן הקרוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים