פורסם 2007 באפריל 918 שנים שלוםזה המפרט מחשב שליIntel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb BoxASUS P5W DH DeluxeG.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAIDCONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2THERMALTAKE BIGTYPHOONGIGABYTE 3D AURORAENERMAX LIBERTY 500WARCTIC COOLING Arctic Fan 12NEC ND-4571 LABELFLASH WHITE/BLACKעכשיו הוא עובד לאט, אין לי מושג למה... כל מה שניסיתי לא עזר... זמן טעינה שלו איטי.. מרגיש פשוט שהכל עובד לאט...ולא בא לי לפרמט אותו יש לכם הצעות ?
פורסם 2007 באפריל 918 שנים זמן טעינה -> הזמן שלוקח לווינדווס לעלות, או פתיחת תקיות, קבצים וכו'?אם זה השני, אני ממליץ על סריקת ווירוסים ורוגלות מלאה, בנוסף להוריד את התוכנה Hijack This, לסרוק איתה, ולנתח את הלוג באתר התוכנה.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר זמן בעבודה בוינדוסאם זה בין חלונות לפעמים קורהאו במסנג'ר נתקע חלון לכמה שניות או בכל תוכנה אחרת...הורדתי ת'תוכנה הסרתי לפי המדריך כל מה שלא צריך.. וגם הוא לא מצא כלום הכל על SAFEאבל עדיין המחשב לא ...נ.בבדיקת וירוסים בוצעה ללא שום תוצאות , אני משתמש בAVG וכלום...
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר אין עוד הצעות?למשל קודם רשמתי פה הודעה, פתאום בTASK MANGERAVANT היה על 60 אחוז לפעמים הCPU לוקח יותר מידיי, זה לא נראה לי נורמלי...מה אפשר לעשות?
פורסם 2007 באפריל 918 שנים אתה לא יכול לשלוח שתי הודעות רצופות. תערוך את ההודעה פעם הבאה.בכל מקרה, נסה עם אנטיווירוס כמו NOD32 או קספרסקי. אחרי זה נסה עם תוכנה נגד רוגלות כמו SpyBot.הורדת את Hijackthis? זאת תוכנה שמנתחת את כל התוכנות שרצות לך במחשב. אחרי שאתה מוריד אותה ומריץ סריקה, אתה צריך לקחת את הקובץ לוג של הסריקה, ולהעלות אותו לאתר האינטרנט של התוכנה. שם תראה אם יש תהליכים חשודים.כל מה שאתה מתאר רומז על תוכנה לא רצוייה שפועלת ברקע.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר אתה לא יכול לשלוח שתי הודעות רצופות. תערוך את ההודעה פעם הבאה.בכל מקרה, נסה עם אנטיווירוס כמו NOD32 או קספרסקי. אחרי זה נסה עם תוכנה נגד רוגלות כמו SpyBot.הורדת את Hijackthis? זאת תוכנה שמנתחת את כל התוכנות שרצות לך במחשב. אחרי שאתה מוריד אותה ומריץ סריקה, אתה צריך לקחת את הקובץ לוג של הסריקה, ולהעלות אותו לאתר האינטרנט של התוכנה. שם תראה אם יש תהליכים חשודים.כל מה שאתה מתאר רומז על תוכנה לא רצוייה שפועלת ברקע. זהו, שמהזמן שפתחתי את האשכול, פירמטתי את המחשב...הוא עדיין לא נראה לי במיטבו..אני אפתח אשכול נוסף נראה לי כי זה כבר שאלות לאחרי פירמוט
פורסם 2007 באפריל 918 שנים אם אחרי פירמוט זה עדיין לא עובד מהר כמו שהוא אמור, נסה אולי להוריד memtest86, לצרוב, להכניס לכונן ולעשות ריסט. תתן לתוכנה לעבוד בערך 5-6 שעות. התוכנה סורקת פגמים בראם.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים אם אחרי 6 שעות בערך אין שום דבר בצבע אדום, זה אומר שאין שגיאות והכל בסדר.אם כאלה בצבע אדום, סימן שיש שגיאות וצריך להחליף זכרונות.עריכה: הנה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1745202#msg1745202
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר טוב, נתקין נבצע בדיקה ונראה מה הלאה...תודה על האינפו*טוב קרה משהועידכנתי את העידכונים של הWIN עשיתי ריסטוגם המיקסר של REALTEK לא עולהוגם קיבלתי הודעת שגיאה עכשיו (תראו בקובץ מצורף)מה זה?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים המממ נראה שזה באמת בעיה בזיכרון הוא בהפניה לזיכרון אולי אפילו במערכת קבצים כי יש התנגשותHHctrl.ocx זה בכלל קובץ שמכיל את כל הפונקציות של עזרת HTMLוuser32.dll זה הdll שאחרי על הפונקציות משתמש יש פה התנגשותתנסה באמת לעשות את הבדיקת זיכרון עם הmemtest86למישהו יש עוד רעיונות מה זה יכול להיות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.