פורסם 2007 באפריל 1818 שנים אנחנו(הסטודנטים) הולכים לאכול זין רציני מהשביתה אצלנו במכללת נתניה יש כבר דיבורים על הארכת הסמסטר + תוספת לשכ"ל
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים מדובר על כמויות לא קטנות של חומר ... אל תשכח שהסמסטר הזה הוא גם ככה חצי סמסטר בלי השביתות.
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים מחבר זה כי יש זמן ופחות לחץ (הרבה חופשות)... אבל הוא באורך של סמסטר רגיל...
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים מחבר לא הבנת... מבחינת אורך כללי, סמסטר ב' ארוך יותר.מבחינת ימי\ שבועות לימודים הם כמעט זהים.פשוט בגלל שיש הרבה חופשות בזמן הלימודים יש יותר זמן לשבת על עבודות במקום הרצאות וכו...
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים שנה שנייה במכללה + שנה ניסיון באת"א ורק עכשיו אני לומד את זה ולעיניננו, אני רק מקווה שיימצאו איזה דרך להשלים את הלימודים בצורה נורמלית, זה הולך לעשות לי שמות בעבודה
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים הנושא הזה מעכשיו ועד תום השביתה יהיה דביק.עדכונים כאן.כרגע זה לא נראה כאילו יש התקדמות+הסמסטר מתחיל להיות בסכנה, ככל שנכנס למאי.
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים זה לא פייר - כולם חופשיים אותנו עדיין כלואים! המכללה החזירה אותנו בבקשה מיוחד(לדבריהם) מאגודת הסטודנטים כבר לפני יותר משבוע(כן, גם את הסטודנטים הגדולים) שנאמר - בעע אני מקווה שתמשיכו לקבל מכות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.