פורסם 2007 באפריל 918 שנים החיבור עובר דרך הפרוקסי (רואים שיש האטה מסויימת) הבעיה היא שהאייפי נשאר אותו דבר ואני חושב שהראוטר הוא אשם...הip שלך תמיד ישאר אותו הדבר, חיבור דרך פרוקסי לא משנה אותו. הוא כן משנה אם אתר מסויים מנסה לראות את הכתובת ip שלך כשאתה מתחבר אליו מאחורי פרוקסי.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים לכבלים יש בעיה לשנות IP אם אתה לא דרך חייגןלהחליף IP בכבלים ללא חייגן זה תהליך של 5 שנ'...
פורסם 2007 באפריל 918 שנים להחליף IP בכבלים ללא חייגן זה תהליך של 5 שנ'... עם חייגן זה 5 שניות... ניתוק מודם מהחשמל והאייפי ישר מתחלף... --- כן אני יודע שהאייפי עצמו לא מתחלף אבל גם האייפי שהאתר רואה הוא לא האייפי של הפרוקסי... :bash:
פורסם 2007 באפריל 918 שנים אז לא הגדרת כמו שצריך. אני בכל מקרה לא משתמש בשום הגדרה, רק הורדתי את הכפתור לפיירפוקס שמדליק ומכבה את tor ובזה נגמר הסיפור. יש לינק באתר שלהם.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר bykeking זה לא פועל.הנה האתר שאני מנסה להיכנס אליו ( :-*):http://www.theplace.ru/archive/gallery.php?id=12לכם זה כן פועל?
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר כל הבלאגן הזה בשביל אדריאנה לימה? חסר תמונות ברשת? i'm back :-* חוץ מזה שאני לא מבין רוסית, האתר עובד מצויין. אתה יכל לפתוח את התמונות?
פורסם 2007 באפריל 918 שנים לא מצאתי פרוקסי נורמאלי שעובד, ואין לי כוח לחפש יותר מדי. זה אמור לעבוד, רק נסה עם פרוקסי טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.