פורסם 2007 באפריל 818 שנים עשיתי חישוב של המערכת שלי עם OC ל-3GHZ עם מתח 1.4V.יצא לי:490W, נשמע לך הגיוני?הHEC 400-TRT מחזיק לי את המערכת כמו גדול.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים תקנו אתם 350W FPS למערכת יקרה אני לא קונה ספק צעצוע. מה גורם לך לחשוב שהFSP הוא ספק צעצוע?
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר אמפר נמוך על מסילות 12v וכבלים קצרים זה מה שאני יכול לראות מבלי לקרוא reviews... אז אולי הגזמתי שאני אומר "צעצוע" אבל זה ממש לא ספק שנכנס לרשימת ההתלבטות שלי. הוא לא צריך להיות ספק גרוע בשביל שה-liberty יהיה ספק הרבה יותר טוב, וכשאני אומר ספק טוב זה לא בהכרח קשור לכמה W רשום עליו או כמה אמפר הוא מספק. יש עוד גורמים... עריכה: OMRIJ אפילו לך יש liberty 500, אתה סתם נהנה להדליק אותי הא?
פורסם 2007 באפריל 918 שנים זה כבר לא משנה,יש לך ליברטי 500 והעניין סגור.כעיקרון,לא בוחרים ספק כוח על פי חישובים במחשבון כזה או אחר
פורסם 2007 באפריל 918 שנים המחשבון הזה אכן קצת מגזים.בסטיקי של הפורום הוסיפו לאחרונה את המחשבון הזה:http://web.aanet.com.au/SnooP/psucalc.phpשהוא מחשבון שבנה משתמש בJonnyGuru ונעזר בבדיקות צריכת חשמל אמיתיות של אתרי חומרה שונים. המחשבון באמת מביא תוצאות ריאליות ודווקא כן מעניין לבדוק אותו מדי פעם.המחשבון הראשון שראיתי שנותן תוצאות מאוד קרובות לצריכה האמתית בדקתי את המערכת שלי וזה מאוד קרוב.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר אני שמח לשמוע ;D הוא כנראה יותר רציני.הוא מראה באמת צריכה נמוכה יותר מהמחשבון הראשון, אבל הוא מדבר על צריכה בזמן משחק, אשר לא מוגדרת כ-full load על כל החלקים.מה שמעניין זה שלמטה אתה יכול לראות את ה:Recommended PSU wattage for generic brand PSU: Recommended 12V combined amps for generic brand PSU:Recommended PSU wattage for decent brand PSURecommended 12V combined amps for decent brand PSUעם generic הוא ממליץ לי ריטינג גבוה מאוד של 850W ו-44A !! (כאשר אני מחשב SLI עם אוברקלוק גם למעבד וגם ל-2 הכרטיסים)מה שמשמח אותי בעצם זה שהוא ממליץ ב-Decent brand PSU שיהיה 490w~ עם 35A~ על מסילות 12v, למרות שהוא מראה כי צריכה מקסימאלית (כשמשחקים) היא "רק" 350w ו-27Aזה קצת מרגיע אותי בקשר ל-SLI. טוב שלקחתי רק 500w.מעניין לראות את ההבדלים בין ההמלצות שלו לבין הצורך הממשי שהוא מחשב (במקרה שלי 140%~).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.