עבור לתוכן

כפייה דתית הייתכן?

Featured Replies

פורסם

אבל חרדים לא מכירים בקיומה של מדינת ישראל כמדינה יהודית. לטענתם מדינת יהודים אמיתית תקום רק עם בוא המשיח.

לא כולם, רק נטורי כרתא (כל שכונת 100 שערים בירושלים)

אתם בוכים שסגרו לכם קולנוע?

אצלנו בבית שאן הדוסים ריססו על שלטים שמוצגים בהם בנות.

ואני מדבר על מחצית מכמות השלטים שיש בעיר.

פשוט בושה למדינה הזאת.

אתם יכולים להחזיר להם בדיוק באותו מטבע - אני בטוח שגם הם תולים כל מיני מודעות ושלטים.

• תגובות 85
  • צפיות 9.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא כולם, רק נטורי כרתא (כל שכונת 100 שערים בירושלים)

אתם יכולים להחזיר להם בדיוק באותו מטבע - אני בטוח שגם הם תולים כל מיני מודעות ושלטים.

אתה יודע למה לא עושים את זה? כי זה בדיוק מה שמבדיל בני אדם מחיות פרא.

פורסם

בשכונת מאה שעריים הרוב הוא מהזרם הליטאי ושנו מיעוט חסידי-לנטורי קרתא יש רק כמה עשרות אנשים שמה.עיקר הקהילה הוא בחו"ל(ניו יורק)

פורסם

עוד פעם סיירת טוהר המידות פה מכניסה לי מילים לפה.

לא אמרתי שזה בסדר, וגם לא אמרתי שזה חוקי שהם מרססים על שלטים אם על זה הויכוח-אמרתי שבעיר שרובה דתיה לתקוע בה שלטים שפוגעים בתושביה-ומסתבר שרוב תושביה זה עכשיו דתיים, אז שלא יצפו שיעבור בשלום וגם זה אידיוטי בכלל לתקוע דבר כזה בעיר שבכלל לא מעיזה להסתכל לפרסומות כאלה בעיניים, זה טמטום של המפרסם זה כל מה שאמרתי.

איזה עוינות פה.

ועכשיו, להמשך מסעות הצלב של סיירת טוהר המידות "LEV0 ו VINTIR".

פורסם

ע"פ וויקי יש בעיר שכונה דתית אחת - זה לא ממש עונה להגדרה של "רוב".

פורסם

מס' תושבים?

פורסם

מס' תושבים? פינגווינים יחסית למספר תושבים?

פורסם

גזען מטומטם...

פורסם

גזענות = אפליה לפי גזע.

אפליה בגלל אורח חיים של בן-אדם זה בהחלט לא גזענות, בדיוק כמו שלשנוא רוצחים זה לא גזענות.

פורסם

עוד פעם סיירת טוהר המידות פה מכניסה לי מילים לפה.

לא אמרתי שזה בסדר, וגם לא אמרתי שזה חוקי שהם מרססים על שלטים אם על זה הויכוח-אמרתי שבעיר שרובה דתיה לתקוע בה שלטים שפוגעים בתושביה-ומסתבר שרוב תושביה זה עכשיו דתיים, אז שלא יצפו שיעבור בשלום וגם זה אידיוטי בכלל לתקוע דבר כזה בעיר שבכלל לא מעיזה להסתכל לפרסומות כאלה בעיניים, זה טמטום של המפרסם זה כל מה שאמרתי.

איזה עוינות פה.

ועכשיו, להמשך מסעות הצלב של סיירת טוהר המידות "LEV0 ו VINTIR".

אוי מסכן, תגיש בג"ץ נגדינו...

איפה לעזזל שמו שלט כזה בעיר חרדית/דתית? אני עוברת דרך בני ברק כמעט כל יום ויש שם רק שלטים משעממים של דפי זהב וחברות ביטוח מחורבנות ואף לא ישבן יפה ועגול אחד. איזה בעסה! אני בטוחה שגם הם מתבאסים. השלט המרוסס היחיד שראיתי שם היה ציור קיר יפה וכלל לא פרובוקטיבי, בו הושחרו פניה של אישה. היתה לי איזו תיאוריה שכל החרדים הם סוטים והומוסקסואלים וכל יום אני משתכנעת יותר ויותר (רגע, עכשיו תצא להגן על סוטים ועל הומואים רק כדי שתיראה יותר PC לידי?).

כן, אני יותר טובה מהפינגווינים. גם אם היו לי קרניים, גם אם היה לי איידס וגם אם הייתי באה מכוכב אחר - אני עדיין טובה מהם. הם מגעילים, נקודה, והיום נוכחתי לדעת עד כמה, כשביקרתי בשמורת טבע בצפון. הם זורקים זבל יותר מכל המטיילים ביחד בשמורה בחודש! זורקים סיגריות למעיין מים, משאירים בקבוקים ושקיות פלסטיק בכל חור וכשאמרנו להם לנקות אחריהם, הם התחילו להצתדק ולהגיד שזה לא שלהם כאשר ישבנו שם כל הזמן איתם וראינו אותם אוכלים ושותים שם (למרות האיסור) וזורקים שקיות במבה למים, שאח"כ הלכתי לדוג משם (העיקר במבה כשרה לפסח). אח"כ נסענו לבריכה אחרת וגם שם פתחו התנחלות. גם שם זרקו זבל למים וסביב, ואם לא דיי בכך, גם שברו עצים וכששאלנו מדוע הם עושים זאת, הם ענו "העץ כבר היה שבור!" (כן, לפני 3 שניות עברנו שם).

להיות יהודי או/ולהיות דוס לא מקנה לך לא דרך ארץ ולא ערך עליון מעל אנשים אחרים אז תתקע את זה בראש האטום שלך ותבין שאם כל היהודים היו מתנהגים כמו החברים החזירים שלך, שמזהמים את המדינה ומתפללים "מנחה" אח"כ, אז כל העולם היו ניאו-נאצים.

פורסם

דריה, את עושה את אותה טעות שהדתיים עושים לפעמים ; להשליך מהפרט אל הכלל. כמו שאת רואה את החרדים האלה(שסביר להניח שהם לא חרדים-רק ספרדים)

ואומרת שהם חזירים , זה בדיוק מה שקורה בצד השני וזה ממש לא תורם לקירוב בין אנשים(שזה מה שצריך שיש הרבה בבונים שרוצים להרוג אותנו).

פורסם
  • מחבר

מי רוצה להיות קרוב אליהם :nixweiss:

פורסם

אני לא יודע מה מלמדים אותם בישיבה, אבל דרך ארץ ואהבת המדינה כנראה לא מלמדים אותם, אני הבנתי מכל לימודי בנוגע לתורה (לא רבים במיוחד) שהמוטו המרכזי הוא "ואהבת לרעך כמוך", זה כולל בתוכו כל כך הרבה דברים אבל גם התחשבות בשמורות הטבע, אל תלכלך כי אתה לא רוצה שמי שבא אחריך יסבול מטבע מלוכלך.

אין לי שום דבר נגד דתו ואמונותו של פלוני, אבל ברגע שאותו אדם נהיה צבוע, פיו וליבו אינם שווים, כל האמונה שלו לא שווה כלום, וכך הם לא מעט מהדתיים המלכלכים את הצפון.

כנראה אלוהים ינקה אחריהם.

פורסם

הבעיה היא לא החדרים

הבעיה היא ה"יהודים"

כל אלו שכל הזמן אומרים "אתה לא יהודי לך מפה"

כל אותם ה"יהודים" הצדיקים שלא אוהבים אנשים שרוצים לחיות בשקט.

(בדרך כלל מין סוג של בבונים שעירים ושחורים שמצביעים ליכוד)

אתה אוכל חמץ בפסח אז "אתה לא יהודי תסתלק מהמדינה"

"אתה לא נראה כמו בובון שמלכלכך את הרחובות, אתה לא יהודי ! תסתלק מהמדינה !"

"אתה לא רוצח ראשי ממשלה! אתה לא יהודי טוב, לך מפה!"

"אתה לא תומך בביבי , אתה לא יהודי טוב, תעוף מפה!"

"אתה לא תומך בהשמדה של ילדים ונשים , אתה לא יהודי טוב, עוף עוף"

הכי אני שונא אלו שמשחקים אותה יהודים טהורים

ובאותו זמן, נוסעים בשבת, אוכלים בשר וחלב, ומשפריצים לסרטי פורנו.

(בדרך כלל ערסים\בבונים\כאלו עם קלאסה והמבין יבין)

:lol:

וזה לא גזענות! זה נוהל החיים במדינה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים