עבור לתוכן

כפייה דתית הייתכן?

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין למה משטרה נמנעת משימוש בכדורי גומי וגז. אם זו הייתה הפגנה של ערבים כבר מזמן היו קורעים אותם לחתיכות. זו ממש אפליה.

ההפך, האפליה היא שכשחברי חד"ש ובל"ד שורפים פה צמיגים בהדר וחוסמים רחובות בהפגנות כל שבוע שני (ויצא לי לחזות בזה כמה פעמים יותר מדי), אתה אפילו לא שומע על זה בתקשורת...

• תגובות 85
  • צפיות 9.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה? באמת? נו טוב, אז הם לא שונים אחד מהשני.

וואי, מה יקרה אם מישהו יעיף להם עוגה בפנים (חמץ!!!) כמו בסרטים מצויירים? :o

פורסם

אתמול אני אכלתי איוו.

הייתי אומר שילכו להזדיין, אבל הם עושים את זה כבר יותר מדי.

עכשיו הם התחילו להשתלט לנו על השכונה שנחשבת לאחת ממעוזי החילונים בירושלים.

הם בונים לנו פה מיקווה, ובגלל שיש לנו פה פארק גדול הם באים לפה כל יום עם אוטובוסים כאילו זה איזה טיול שנתי.

אח"כ שאני יורד עם הכלב הם אומרים לי לסלק אותו משם.

תוציא את הכלב עם אלה,מישהו אומר לך משהו תגיד לו ללכת להזדיין.

פורסם

תסבירו לי משהו בבקשה-

מה הקטע באמת של דתיים עם להרוג חתולים? אני שומע על זה המון.

פורסם

הפקחים הם לא שוטרים ואין להם שום כוח חוקי.

אלו הם פקחים שהעיריה אמור לשכור כדי שיחלקו דוחות לפי ההנחיות של העיריה, בת"א למשל הפקחים יכולים לתת דוח רק אם חמץ מוצב לראווה במסעדה.

דיי כבר הבנו אתה לא יהודי לך מפה, אני אוכל חמץ בפסח אבל אני לא יישב בירושליים מחוץ ל100 שערים ואתחיל למכור לאפות.

לכל דבר יש את גבול הטעם הטוב, זה שבא לך לעשות X לא אומר שאתה חייב לדחוף את זה בפנים של אנשים שרואים בזה משהו לא בסדר.

בירושליים יש מספיק שכונות ערביות שאפשר למכור בהן חמץ בכיף, רוצה פיתה סע לשמה, אם אתה כבר גר בירושליים באזור עם רוב יהודי שבוע 1 בשנה תשמור על התנהגות של בן אדם נורמאלי.

אם אין לך מושג על מה אתה מדבר אז תשאר בשקט, איוו וצ'יליז שזה המקומות שהם הפגינו נגדם הם ממש לא "בדיוק מחוץ למאה שערים" וביום רגיל אתה לא תראה אף חרדי מסתובב בכלל באיזור. (חוץ מהאלה שבאים לגן העצמאות בשביל למצוא איזה הומו חמוד)

פורסם

ההפך, האפליה היא שכשחברי חד"ש ובל"ד שורפים פה צמיגים בהדר וחוסמים רחובות בהפגנות כל שבוע שני (ויצא לי לחזות בזה כמה פעמים יותר מדי), אתה אפילו לא שומע על זה בתקשורת...

מתי? איפה?

(איזה באסה זה שיש פה עוד תושבי חיפה אה?)

פורסם

אם אין לך מושג על מה אתה מדבר אז תשאר בשקט, איוו וצ'יליז שזה המקומות שהם הפגינו נגדם הם ממש לא "בדיוק מחוץ למאה שערים" וביום רגיל אתה לא תראה אף חרדי מסתובב בכלל באיזור. (חוץ מהאלה שבאים לגן העצמאות בשביל למצוא איזה הומו חמוד)

...או איזו מלכה חמודה במועדון סאדו. :lol:

פורסם

מתי? איפה?

(איזה באסה זה שיש פה עוד תושבי חיפה אה?)

לפני חודש ושבועיים הייתה בעיר התחתית באזור מגדל הנביאים הפגנה גדולה. כל הרחוב היה מלא דגלים אדומים, והיה צמיג בוער בעלייה אל מגדל הנביאים

לפני כחודשיים וחצי הייתי ליד מגדל ארמון וגם שם הייתה התקבצות המונית ורועשת שחסמה את הרחוב. (ערבים..)

ואלה רק המקרים שאני חזיתי בהם (במקרה) כשהייתי בלי קשר בהדר. ממה שאני שמעתי, יש גם הרבה, הרבה יותר. לגבי החוקיות והפיקוח של הדברים האלה, יש מקום לספק.

אם אתה רוצה פירוט יותר גדול, אני יכול לשאול פעילת מרצ שאני מכיר לגבי פירוט הפגנות השמאל בצפון, היא יודעת את זה 100%- ואז אפשרי לחפש מידע על כל אחת.

אתה לא מהקריות? (:

פורסם

קרית חיים זה חיפה (בינתיים) :P

למרות שעברתי לרמת גן בכלל

השאלה היא אם ההפגנות הללו היו חוקיות

אין בעיה עם קיום הפגנה כל עוד היא נעשית על פי החוק

פורסם

למדתי בתיכון הוותיק באשדוד. לפני כ-10 שנים בנו שכונות חרדיות מסביב לתיכון. בהתחלה הם ישבו בשקט, אבל אחרי מספר שנים הם התחילו להתלונן על תלמידות שלובשות לבוש לא צנוע. בהמשך הם התחילו לפוצץ טקסים בתיכון באמצעות מוזיקה רועשת. השיא היה לפני כשנתיים. מספר שעות לפני מסיבת סיום של שכיבה י"ב הם החליטו להניח "חפץ חשוד" ליד התיכון. המשטרה סגרה את כל המקום לשעתיים. ככה זה כמעט כל שנה. כשהייתי בכיתה י"א הם החליטו לפוצץ הצגה של כיתות י"ב. האירוע הסתיים במכות בין תלמידים בתיכון לחרדים.

עוד כשלמדתי בתיכון (לפני כארבע שנים) התחיל לפעול במקום מחזיר בתשובה. הוא הקים דוכן הנחת תפילין ליד שער בית הספר ושכנע ילדים קטנים (בעיקר באמצעות ממתקים) לקרוא בתנ"ך. ביחד איתו עבדו שתי נשים, שכל יום שישי ערכו שולחן שבת ליד שער בית הספר. גם אמנון יצחק, אידיוט שרלטן, החליט לקפוץ לביקור תמיכה במחזירים בתשובה. הבן אדם הגיע על וולבו. פאקינג וולבו. חדשה ונוצצת. את הכסף לקניית הרכב הוא עושה על חשבון עדר אידיוטים שנוהר אחריו לכל.

בעבר אשדוד הייתה בירת השפלה. עיר בעלת פוטנציאל עצום. אבל בהדרגה העיר הופכת למעוז נוסף של חרדים במדינה.

פורסם
  • מחבר

תסבירו לי משהו בבקשה-

מה הקטע באמת של דתיים עם להרוג חתולים? אני שומע על זה המון.

כת השטן :-X :lol:

Chymes אתה מדבר על וולבו?

יצא לי לראות פעם איזה חרידי נוסע לו בגיפ של פורש!

פורסם

^^^אשכרה.

למדתי בתיכון הוותיק באשדוד. לפני כ-10 שנים בנו שכונות חרדיות מסביב לתיכון. בהתחלה הם ישבו בשקט, אבל אחרי מספר שנים הם התחילו להתלונן על תלמידות שלובשות לבוש לא צנוע. בהמשך הם התחילו לפוצץ טקסים בתיכון באמצעות מוזיקה רועשת. השיא היה לפני כשנתיים. מספר שעות לפני מסיבת סיום של שכיבה י"ב הם החליטו להניח "חפץ חשוד" ליד התיכון. המשטרה סגרה את כל המקום לשעתיים. ככה זה כמעט כל שנה. כשהייתי בכיתה י"א הם החליטו לפוצץ הצגה של כיתות י"ב. האירוע הסתיים במכות בין תלמידים בתיכון לחרדים.

עוד כשלמדתי בתיכון (לפני כארבע שנים) התחיל לפעול במקום מחזיר בתשובה. הוא הקים דוכן הנחת תפילין ליד שער בית הספר ושכנע ילדים קטנים (בעיקר באמצעות ממתקים) לקרוא בתנ"ך. ביחד איתו עבדו שתי נשים, שכל יום שישי ערכו שולחן שבת ליד שער בית הספר. גם אמנון יצחק, אידיוט שרלטן, החליט לקפוץ לביקור תמיכה במחזירים בתשובה. הבן אדם הגיע על וולבו. פאקינג וולבו. חדשה ונוצצת. את הכסף לקניית הרכב הוא עושה על חשבון עדר אידיוטים שנוהר אחריו לכל.

בעבר אשדוד הייתה בירת השפלה. עיר בעלת פוטנציאל עצום. אבל בהדרגה העיר הופכת למעוז נוסף של חרדים במדינה.

אוי ואבוי, איזה פחד. גם פה בפ"ת, הכל פשוט מ-ת. בתכלעס, עיר גדולה עם הרבה תושבים וכוח עבודה ופוטנציאל אבל אין פה כלום, ממש כלום. אפילו לצאת לאכול אין פה ממש איפה כי שום דבר לא מספיק טוב בשביל החרדים. פעם היו מספר ביתי קולנוע במרכז העיר אבל הבני זונות היו זורקים אבנים על המבקרים עד שסגרו את בתי הקולנוע ועכשיו כדי לראות סרט או ללכת לבית קפה/מסעדה נורמאליים, צרייך לצאת מחוץ לעיר. כל הצעירים בורחים מפה, נשארים פה רק זקנים וערסים שאין להם כסף לעזוב. גועל נפש. צרייך להקים להם מדינה בנגב או באיראן.

פורסם
  • מחבר

אני בעד אוגנדה :)

פורסם

אני בעד עזאזאל.

פורסם

פשוט להקיא עליהם, ולהקיא אותם מכאן. הקטע העצוב שהרוב במדינה המטונפת הזאת לא איכפת להם או שבכלל תומכים, מתיימרים להיות עוד "שומרי מצוות".

ועוד הפגנות נגד המקומות האהובים עליי: איוו וצ'יליז. עד פה >:(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים