עבור לתוכן

צריך עזרה דחוף דחוף בנוגע ללוח אם

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב וקיבלתי אותו ביום רביעי, ביום חמישי הוא התקלקל לקחתי אותו ביום שישי לתיקון , מסתבר שהלוח אם(GB 9659-DS3) גרם לקצר בספק,

עכשיו, התקשרתי לחנות והם אמרו שהלוח החדש יגיע אליהם אחרי החג יעני שלישי-רביעי, אבל, הם הציעו לי לוח אם אחר, של MSI גם 965P

אבל NEO לא NEO 2.

שווה לי?

*ד"א - למרות המחיר הזול- בחיים אבל בחיים אל תקנו מאייבורי מחשב!!!

פורסם

חחחחח בקשר שלא לקנות מהם מחשב אתה לא מחדש כ-ל-ו-ם!! אני מניח שאת הטעות שלך עשית כבר...אז אין מה לעשות...

בקשר ללוח...אני חושב שעדיף לחכות לג'יגבייט..אני אישית לא אוהב את MSI כלל וכלל מסיבות שלי ואני לא יתחיל לפרט אבל בוא נגיד שלוח שנישרף אחרי שנה סתם ככה פיתאום בשבילי זה זבל מוחלט..

עדיף שתחכה וגם תשקיע בספק איכותי אם לא עשית זאת עד כה..

פורסם
  • מחבר

ספק יש לי אחד די טוב, בHardware-Zone אמרו שדווקא הלוח טוב ושהוא מתחרה בכלל בDQ6.

ואין לי כוח לחכות אפילו לא שיחקתי משחקים עדיין!!! אני מת לשחק בו כבר ויש לי חופש עכשיו ומשבוע הבא מתכונות ובגרויות......

פורסם

אז תיקח את הMSI...דעתי שתחכה לג'יגהבייט..עדיף שלא תשחק עכשיו במשחקים ועוד חודש-חודשיים כשייגמרו הבגרויות..(כמו שלי ייגמרו) תוכל להנות מהמחשב....הספק זה אחלה ספק מוזר שהלוח עשה קצר בספק..ניראה לי שטות שהם המציאו..

פורסם
  • מחבר

לא יודע גם לא קיבלתי את הקופסא של הלוח אם לך תדע מה שמו לי בטח היה אחד משומש, הלוח היה הלוח שהזמנתי בדקתי את זה אבל כנראה היה משומש או משהו למה

אין מצב שלוח כזה יהרס לאחר שימוש של יום(חצי יום).

פורסם

הספק זה אחלה ספק :lol: מוזר שהלוח עשה קצר בספק..ניראה לי שטות שהם המציאו.. לא משנה הוצא מהקשרו SORRY m.l

ספק ג'נרי אני מקווה בשבילך שיחזיק את ה8800 ממש סיכוי קלוש

בשביל לא לעשות טעיות מפגרות כמו המחשב שלך יש פורום מפרטים , חבל ספק גרוע , גיגה זיכרון :lol: ,חנות גרועה . כל כך הרבה טעויות טוב ..... הבאסה לך :smile1:

פורסם

הוא ערך את ההודעה.....בהתחלה הוא רשם שהיה לי ליברטי 400 בגלל זה רשמתי זאת...

פותח הדיון...אם אתה רוצה שיעזרו לך למה לשקר?! כלומר גם מה ייצא לך מזה?! תגיד קניתי מאייבורי דפקו אותי הביאו לי לוח דפוק וספק מפאן וזהו ואל תמציא שיש לך ליברטי 400 כי בספק כזה שום לוח לא יעשה קצר סתם ככה :bash::nono::pissed:

פורסם
  • מחבר

לא המצאתי תיקנתי שניה אחרי זה פשוט קראתי משהו על הספק באינטרנט דקה לפני שרשמתי את ההודעה אחרי זה ראיתי מה שרשמתי ותיקנתי ישר.

אין לי שום אינטרס לשקר.

וBEN903 קניתי ג'יגה כי כרגע אני לא צריך יותר מזה, אני משדרג את המחשב שלי לאט לאט.

ובסוף אמרתי להם שאני יחכה לג'יגה בייט

פורסם

עדיף לחכות לג'יגבייט ותשקיע בספק נורמלי ולא מה שאייבורי שמים לך...ספק טוב ונחמד...כנס לפורום של "ספקים ומארזים" תן שם תקציב תן פירוט של כול המערכת שלך וימליצו לך על ספק הכי טווב בתקציב שלך...

פורסם
  • מחבר

אני יחכה קצת ויחסוך אני עובד ואני יקנה כבר איזה ספק של אנרמקס....

פורסם

תגיד לי אתה רואה הודעות אחרות בפורום עם כותרות כאלה?

אתה לא צריך אלא אתה מבקש, אף אחד כאן לא עובד אצלך

ההודעה שלך לא יותר דחופה מהודעות של אנשים אחרים (משמע תוריד את ה"דחוף דחוף")

מה שנשאר מהכותרת זה "בנוגע ללוח אם", זה לא אינפורמטיבי ולא עומד בחוקים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים