עבור לתוכן

בחירת קירור ל-P4 Preskott 3GHz 478

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד ישן P4 Preskott 3GHz 478 ואני צריך למצוא עבורו קירור. מבחר ל-478 היום די מוגבל, מוצרים חדשים מגיעים ללא תמיכה ל-478.

סה"כ ראיתי ZALMAN 7000AL-CU שהוא כנראה לא רע אבל קצת ישן ולא זול ו- ThermalTake (ThermalRock) Silent Torch RC-PM0020 ב-160 ש"ח ב-goldtop.co.il שאין על קירור הזה שום מידע חוץ מנתונים טכניים.

עזרו לי לבחור משהו טוב במחיר סביר כדי לקרר מעבד שלפעמימ מגיע עד 80 מעלות.

פורסם

קודם כול רושמים Prescott שתדע..

אתה מתכנן OC? אם לא הקירור הזה עספיק לך לחולטין ואפילו לOC קטנטן את המארז שלך מאוורר נורמלית..http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3085

עוד דבר...תידאג לקירור טוב של המארז וסירקולציה הכי טובה שאפשר לקבל...זה מוריד עוד כמה מעלות טובות וגם שומר על שאר המחשב קר.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכנן OC אבל אני לא רוצה להגיע לטמפרטורות גבוהות עם קירור יתר מדי פשוט וגם רוצה משהו די שקט כדי לא לשמוע רעש כמו בקירור סטנדרטי ל-prescott שמזכיר לי מטוס ממריא.

פורסם

אתה יודע איך להתקין?

בקיצור הקירור שהצעתי לך יהיה מעולה...ללא OC ועם איוורור נאות במארז זה יהיה מעולה...

המחשב של אחים שלי עם פרסקוט ועם הקירור שהצעתי לך עם קירור נחמד במארז...הטמפרטורה של המעבד לא עוברת את ה39-45 אוליי 50 אם הוא ממש ממש מיתאמץ

לך על זה..לא עולה הרבה יעיל מאוד ושקט :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני אבדוק קירור הזה אבל 39-45 מעלות נשמע לי קצת מוגזם. אני בחיים לא ראיתי במעבד שלי טמפרטורה פחות מ- 62-63. אבל עד 76-78 מעלות הוא מגיע בקלות.

פורסם

39-45 לפרסקוט זה נישמע לך מוגזם!? אתה אז קצת לא מבין (בלשון המעטה) טמפרטורה שהיא בסביבות ה40 לפרסקוט היא טמפרטורה מעולה....

ועוד מקירור ב60 ש"ח אז בכלל אין מה להגיד.

תשמע הפרסקוט נחשב לליבה בין החמות ביותר אם לא הכי חמות זה מעבד שהוא ממש חם...ואם אין לך איוורור במארז אז גם אם יהיה לך BT שעולה 250 ש"ח הטמפרטורה תיהיה גבוהה...

טווח הטמפרטורה של 39-45 לפרסקוט הוא טווח טוב מאוד...

פורסם
  • מחבר

תודה על תשובה

אבל אולי כדאי קצת להוסיף ולקחת משהו כזה?

a6b24c45729ca5fb7ab97ae36df8f1f0.jpg

Gigabyte GH-PDU21-SC בערך 140 ש"ח

פורסם

רועש מאוד

פורסם
  • מחבר

GH-PDU21-SC / 21.3 dBA (At 1700rpm) - 24.5 dBA (At 2000rpm)

נדמה לי ש- 21-24 dB זה לא הרבה

פורסם

סמוך עליי הוא צודק..שמעתי את הג'יגבייט...הוא גם לא מקרר הכי משהו וגם עושה רעש מטורף...למה אתה מיתעקש?! לך על מה שהצעתי לך בהתחלה!! קירור מעולה שקט לחלוטין...אין צ'אנס שתישמע אותו המאווררים של הספק והמארז עושים רעש יותר ממנו...לך עליו תסמוך עליי הוא קירור מעולה במיוחד לאור המחיר שלו...

פורסם
  • מחבר

אם אני לא טועה, TUNIQ TOWER מתאים ל 478.

הנה, מאתר היצרן:

Socket Type Socket 478, LGA775, k8 ( 754 / 939 / 940 )

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6138

יש עוד כמה מוצרים מתאימים אבל לא רציתי לעבור 150 ש"ח כי לא מדובר על OC.

פורסם

OK, דיברת על שקט, והוא על 1000RPM שקט ביותר.

פורסם

לא יודע מה איתכם, לי יש socket 478 עם קירור סטוק 2500RPM, הוא שקט כמעט לגמרי, חוץ משאני פותח את המחשב אז הוא קצת מרעיש אז ניהיה שקט.

ובמנוחה הוא 45-48 מעלות, ובמאמץ הוא 57-58 מעלות מקס', ואם אני מדליק מזגן בחדר (מה שהולך להיות הרבה בקיץ הקרוב) אז הוא מגיע ל52-54 מע' מקס' במאמץ.

ואם אני פותח צד אחד במארז (ג'נרי) ומניח מאורר ומפעיל אותו על הכי חזק (וזה לא רועש ממש) אז זה מגיע ל42-44 מע' מקס' במאמאץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים