עבור לתוכן

בעיה בהפעלת התקנה "The program is too big to fit in memory" מה זה אומר?

Featured Replies

פורסם

זה מה שקורה כשאני לוחץ על ההתקנה. חשוב לציין שיש לי רק כונן אחד ובו ה250GB, מסוג NTFS.

פורסם

זה לא קשור לנפח של הדיסק הקשיח שלך,הוא כותב שאין לך מספיק זכרון(הסטיקיים הארוכים) כדי להריץ את ההתקנה.

פורסם
  • מחבר

יש לי 2GB, זה ממש לא הגיוני.

פורסם

תעלה תמונה של זה.

פורסם
  • מחבר

זה מופיע לפחות משנייה, אני לא בטוח שאצליח לתפוס תמונה של זה.

זה פותח חלון בו רשום The program is too big to fit in memory בכתוביות לבנות על רקע שחור.

זה ממש דחוף.. ד.א המחשב חדש, שבוע אצלי.

פורסם

טוב....קודם כול מה אתה מתקין?

בכל זאת אם זה לא עובד תשאיר את המחשב בלילה אם התוכנה הזאת פועלת ברקע.(רצוי להשאיר לפחות 5-6 שעות)

http://www.snapfiles.com/get/memtest.html

^^^ התוכנה בודקת לך את הזכרון ומודיעה אם יש לך שגיעות.

פורסם
  • מחבר

אין דרך אחרת? אני מפנטז על המשחק הזה שבועות. oblivion

פורסם

זה אומר שהקובץ נדפק בהורדה/בצריבה.

פורסם

אולי יש דרך...תפתח את המחשב,תיבדוק שהזכרון מחובר היטב,אולי תחליף את מקום הסטיקים(תחליף אחד בשני)

בכל זאת אם יש שגיעה אוו בעיה עם הזכרון התוכנה שהבאתי לך תימצא אותה.

גם מה ש SHUY אמר הגיוני...אבל בכל זאת תעשה סריקה עם התוכנה.

פורסם

ככל הנראה קובץ ההתקנה פגום

פורסם

זה ממש לא קשור לזיכרון, נראה לכם באמת ש-2 גיגה של RAM פלוס כמה עשרות גיגה של זיכרון ווירטואלי לא מספיקים?

לפעמים צריכים להסתכל טיפה מעבר להודעת השגיאה.

פורסם
  • מחבר

פאק... לא הגיוני שההתקנה לא בסדר... דווקא העניין העם הזכרונות הגיוני יותר, הם ג'נריים ואני מצפה להחליף אותם כך שזה יהיה תירוץ מעולה =]

פורסם

תירוץ מעולה ואפילו הוכחה זה יהיה אם תבדוק אותם עם Memtest86+ או Windows Memory Diagnostic ותראה שהם אינם תקינים

פורסם

קשה להאמין שזו שגיאה יחידה רק על ההתקנה הזו. יכול להיות שהזכרונות שלו לא משהו אבל זה לא קשור. הודעת השגיאה הזו (במיוחד אם היא

מופיעה בחלון CMD לרגע) זו הודעת שגיאה מימי הDOS. בימינו היא אומרת שהקובץ (שמן הסתם מיועד להתקנה בWINDOWS...) פגום, המחשב

מנסה להריץ אותו כתוכנית שהיא לא WIN32 ולא מצליח ומכאן הודעת השגיאה. תשיג את קובץ ההתקנה מחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים