פורסם 2007 באפריל 718 שנים הי קראתי את המדריך שבאתר על ראוטר ממחשב ישןערכתי בדיקה קלה בבית מצאתי שיש לי את כל הרכיבים אבל אני לא ממש מוצא את התוכנה Mandrake SNF 7.2גם הרצתי חיפוש על הפורום וראיתי ששאלה זו נשאלה מספר פעמים כל הלינקים שהובאו כתשובה לא ממש עבדו או שהיו שבוריםאשמח לקבל לינק או משהוא שיעזור לי למצוא את הקובץתודה
פורסם 2007 באפריל 718 שנים אני משתמש בSmoothwall ואני מבסוט ממנה.טיפה לא ברור בהתקנה ראשונה. אבל כשקולטים ניהיה פשוט ונוח.יש פורום תמיכה מצויין.אפשר להתקין כל מיני שיפורים וADD-ONS לפיצ'רים נוספים.ראה מפרט, מחשב אמצעי בשביל המפרט שבו אני משתמש.
פורסם 2007 באפריל 718 שנים שלום,ידוע לך האם התוכנה Smoothwall תומכת בחיבור לכבלים או דרך ה"שיטה העקומה"?בהחלט נראת תוכנת-נתב טובה.
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר טוב אז ככהמחיפושים מעמיקים בפורום הבנתי ש Mandrake SNF 7.2 זו לו המערכת היחידה שעושה את העבודה ולמיטב הבנתי היא גם לא הטבה ביותר כרגעאז מה שיש כרגע זהclackconnectsmoothwall ipcop open linux routerעכשיו 1.מה מומלץ יותר מה פחות ?2. יש העדפה למערכת עם ממשק WEBובנוסף הבנתי שב clackconnect יש אפשרות להפעיל שרתי FTP HTTP MAIL אם אתה רוצה גם שרת כל שהוא עליו אז כך clackconnect שגם עובד מעולה!!! רק שרצוי מחשב קצת יותר חזק אני חושבאתה יכול להריץ FTP HTTP MAIL או מה שעולה בראש שלך3. לכן יש גם העדפה למערכת שתוכל להריץ שרת
פורסם 2007 באפריל 818 שנים אין לי ניסיון עם האחרות, שמעתי מחבר'ה שאני מכיר בארה"ב שIPCOP גם כן מצויינת.מקריאה בפורומים, לSmoothwall אתה לא צריך מחשב חזק, רק שיהיה מספיק זכרון (יש בשלי עכשיו 192MB, וזה מעל ומעבר).שלום,ידוע לך האם התוכנה Smoothwall תומכת בחיבור לכבלים או דרך ה"שיטה העקומה"?בהחלט נראת תוכנת-נתב טובה.אני לא חושב שיש לה אפשרות לL2TP או ל-PPTP (אני לא ראיתי אפשרות כזאת אצלי בכל אופן), אבל ההיתי ממליץ לחפש בפורום שלהם או לשאול שם פשוט.http://community.smoothwall.org/forum/
פורסם 2007 באפריל 818 שנים ipcopsmoothwallmonowallastaro security gatewaysmoothwall ממש נחמד, וגם האחרים ברשימה לא אמורים לאכזב בכלל. פתרונות ממש טובים, כל מה שצריך זה פנטיום 1 ומעלה עם 64 MB ראם (ואפשר אפילו פחות, אבל לא מומלץ). MONOWALL למשל תומך ב DISKLESS OPERATION - עבודה ללא כונן קשיח.
פורסם 2007 באפריל 818 שנים מחבר תודה רבה על התשובות הענייניותאבל האם מישהו יודע על איזהה מהם אפשר להריץ שרתים?(ראו הודעה קודמת) ראיתי שעל open linux router יש שרת ftp ן html מישהו יודע באיזו מערכת אפשר בנוסף להריץ גם שרת דואר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.