פורסם 2007 באפריל 718 שנים יש לי את הלוח אם הזהASUS P5W DH Deluxeועליו יש את הכרטיס מסך הזהX1900 XTX 512MBעכשיו לשאלההכרטיס מסך מחובר בPCIE הראשון והוא מפריע לי לדיסק הקשיח יש לי P180 קצת צפוףעכשיו השאלה שלי אם אני יכול להוריד את הכרטיס מסך ל- PCIE השני ?
פורסם 2007 באפריל 718 שנים אם הלוח של הוא SLI אז כן .אבל תבדוק אם אתה לא צריך להגדיר משהו בביוס כאשר אתה שם את הכרטיס ב PCI-X השני.כי כשמשנים את מצב הכרטיס צריך לשנות משהו בהגדרות בלוח עצמו.לפחות ככה זה בלוח שאני מכיר (A8N)אפשרות שניה זה להעביר את הדיסק הקשיח למקום אחר במארז....
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר הוא קרוספייר אחיוחשבתי על זה אבל יש לי מלא דיסקים קשיחיםועכשיו לפי מה שאתה אומר אחי אני יכול להעביר ורק לשנות בביוס (אין לי מושג איך אם אתה יודע תגיד לי איפה יעני ומה אני צריך לראות שם)ואם אני צחליף אני צריך להתקין דרייברים מחדש והכל ?
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר אחי קראתי את זה איך שרשמו ויש לי את זה באתר הבית חחרק אני לא מבין כל כך במחשבים אני יודע שזה קרוספייראבל השאלה אם אני מחליף לPCIE התחתון אז אני צריך להתקין את כל הדרייברים מההתחלה ?ומה בדיוק אני צריך לעשות בביוס ?
פורסם 2007 באפריל 818 שנים את הלא צריך להתקיןש ום דרייברים...בגדול פשוט לחבר וזה אמור לזהות לך את זה אוטומטית..
פורסם 2007 באפריל 818 שנים מחבר אז אם אני עכשיו מכבה את המחשב מוריד את הכרטיס מסך ומדליק אני עובד רגיל הכל ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.