עבור לתוכן

מחפש מסך בסביביות 1300 שח פלוס מינוס(מצאתי את הSONY!!!!)

Featured Replies

פורסם

מזל טוב אחי

לא מבין למה כולם אומרים שאין יותר סוני

יש חנויות בזאפ

התקשרתי לאחת שבחרתי (הזולה נראלי)

והוא אמר שיש לו..

אני רציתי בהתחלה ללכת על סוני אמרו אבל שהוא מורח משחקים

מתי תוכל לבדוק אותו ??

פורסם
  • מחבר

קניתי בזולה את האחרו שהיהן.

מהבירור שעשיתי יש בעוד חנות אחת ברעננה...

משחקים אני אוכל לבדוק רק בעוד שבוע בערך שאקבל את המחשב החדש....

פורסם

יש כמו מגבונים מיוחדים באופיס דיפו שאיתם אתה יכול לנקות מסך LCD בלי לפגוע בו

פורסם

לי יש את הסוני כבר 4 חודשים

אני מאוד מרוצה ממנו, האיכות תמונה מדהימה בהשוואה לכל המסכים עם פאנל TN

אינ לא משחק יותר מדי משחקים על המחשב

אבל 2 משחקים שכן ראיתי רצים על המסך הם Need for speed carbon ו- C&C 3

אין שום מריחות והתמונה חדה וברורה

פורסם

בכמה קנית אותו?

הוא מופיע בזאפ?

פורסם
  • מחבר

מופיע בZAP תעשה חיפוש על X95F

אבל אני חושב שלא ניתן להשיג אותו כבר....

קניתי אותו ב1550

פורסם

נו אבאל'ה שתף אותנו איך המסך בכל פרמטר

פורסם

יש לי את המסך הזה ובאופן כללי אני מרוצה ממנו - זוויות הצפיה טובות, הצבעים חיים ואני לא שם לב למריחות במשחקים (FAR CRY,C&C3

HALF LIFE). אני מרגיש זליגת אור במצבים חשוכים (כמו בחלקים השחורים מעל ומתחת לסרט 16:9) אבל זה לא מפריע בעבודה השוטפת.

מצד שני אצל חבר שלי לא שמתי לב לבעייה הזו ויכול להיות שהיא רק במסך שלי. עוד בעיה ששמתי לב אליה היא שאני לא יכול לכוון את

האפשרויות המתקדמות של המסך כאשר אני במצב DVI, אם זה אפשרי אשמח אם מישהו יגיב כאן ויסביר לי איך.

עריכה: מבחינה ארגונומית המסך נוח מאוד - למעלה למטה, סיבוב ימינה שמאלה כמעט של 360 מעלות וכמובן הטית הצג עצמו למעלה למטה.

פורסם

יש לי את המסך הזה ובאופן כללי אני מרוצה ממנו - זוויות הצפיה טובות, הצבעים חיים ואני לא שם לב למריחות במשחקים (FAR CRY,C&C3

HALF LIFE). אני מרגיש זליגת אור במצבים חשוכים (כמו בחלקים השחורים מעל ומתחת לסרט 16:9) אבל זה לא מפריע בעבודה השוטפת.

מצד שני אצל חבר שלי לא שמתי לב לבעייה הזו ויכול להיות שהיא רק במסך שלי. עוד בעיה ששמתי לב אליה היא שאני לא יכול לכוון את

האפשרויות המתקדמות של המסך כאשר אני במצב DVI, אם זה אפשרי אשמח אם מישהו יגיב כאן ויסביר לי איך.

עריכה: מבחינה ארגונומית המסך נוח מאוד - למעלה למטה, סיבוב ימינה שמאלה כמעט של 360 מעלות וכמובן הטית הצג עצמו למעלה למטה.

תגיד מה זה זליגת אור ??

ותאמת המסך לא נראה אחד שיכול להסתובב קרוב ל360 מעלות

בטוח שככה?

פורסם

חיובי, פשוט המעמד שלו יושב על משהו שמאפשר לו להסתובב בקלות. זליגת אור היא תופעה שכאשר אמורים לראות "חושך" על המסך

רואים קצת זוהר בעיקר בפינות המסך. אתה יכול לקרוא בסטיקי על זה.

פורסם

אם אתה אני..

אתה קונה זירוקס או סוני ?

פורסם

לא ראיתי את הזירוקס אז קשה לי לחוות דעה. אני יכול להמליץ לך על הסוני שלי ולומר שבסה"כ אני מרוצה. עוד בעיה מעצבנת שלא הזכרתי

בו שכאשר אתה מחבר אזניות למסך אז כל תנועה על המסך כמו גלילה של חלון עושה רעש מעצבן. הדרך הכי טובה היא לראות את שניהם

אחד מול אחד בחנות ולהחליט.

פורסם

לא ראיתי את הזירוקס אז קשה לי לחוות דעה. אני יכול להמליץ לך על הסוני שלי ולומר שבסה"כ אני מרוצה. עוד בעיה מעצבנת שלא הזכרתי

בו שכאשר אתה מחבר אזניות למסך אז כל תנועה על המסך כמו גלילה של חלון עושה רעש מעצבן. הדרך הכי טובה היא לראות את שניהם

אחד מול אחד בחנות ולהחליט.

אם אני לא טועה אתה יכול להשתיק את זה

תיכנס לאייקון של הרמקולים למטה...

יש כל מיני דברים לא מוכרים תשתיק אחד אחד ותראה אם הסאוונד המציק יורד

היה לי את זה פעם לא עם מסך..אבל היה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים