עבור לתוכן

עידכון BIOS ...

Featured Replies

פורסם

אני מעדכן את הביוס בגלל שיש לי בעיה שהמחשב לא נכבה דיברתיי עם חבר הוא אומר שאתה צריך לעדכן את ה BIOS ...

אבל כשאני מעדכן את הBIOS אני צריך דיסקט לפני העידכון לשים עליו נתונים הBIOS ואחרי העידכון להכניס את הנתונים ..

או שזה פשוט יופיע לי הביוס בלי שום בעיה ...."אחרי העידכון"?

פורסם

תפרט בעיה

מפרט מחשב - דגם לוח אם

עדיף לא לעדכן סתם BIOS

אם יש נפילת מתח במהלך העדכון ...

תגיד יפה שלום

אז תפרט לפני שאתה סתם מעדכן ללא לצורך

פורסם

אני מעדכן את הביוס בגלל שיש לי בעיה שהמחשב לא נכבה דיברתיי עם חבר הוא אומר שאתה צריך לעדכן את ה BIOS ...

אבל כשאני מעדכן את הBIOS אני צריך דיסקט לפני העידכון לשים עליו נתונים הBIOS ואחרי העידכון להכניס את הנתונים ..

או שזה פשוט יופיע לי הביוס בלי שום בעיה ...."אחרי העידכון"?

זו ממש לא בעייה בביוס, הייתה לי את הבעיה הזו ואצלי הבעיה הייתה בWIN (יש איפשהו אפשרות של FAST SHUTDOWN או משהוא כזה נראה לי ב MSCONFIG אבל אני לא זוכר, וצריך לשנות את זה)

פורסם

אל תעדכן סתם ביוס !!!!!!!!!!!

בעיית הכיבוי זה קריזה ידועה של חלונות.יש ג'מפר של איפוס לביוס תבדוק את זה ותיראה אם אפשר להחזיר את מה שהיה לך קודם.בדרך כלל בעידכון את גם יכול

לשמור את מה שהיה לך במקור.

פורסם
  • מחבר

שלום .

בדקתיי את הכול במחשב והכל בסדר אבל נשאר לי רק הביוס לעדכן ..

אני לא מעדכן כי אני פוחד שיקרה משהו כמו נפילת חשמל או משהו ואז כמו שאמר royk50 בי בי למחשב ...

אנסה לעשות מה שאמר GREATTHUNDER לראות מה קורה ..

אז זה לא בביוס ?

עוד מעט אתן לכם את המפרט שלי ..

פורסם

לא הבנתי את השאלה.

כאשר אתה מעדכן ביוס, אתה בעצם מחליף את ה"תוכנה", ולכן ישנם אופציות נוספות בביוס החדש או שהורידו אופציות מסוימות.

אחרי העדכון הערכים לרוב נשמרים, אבל רוב היצרנים ממליצים לאפס את הביוס אחרי העדכון.

אם הם לא נשמרו אז הם נפכים לברירת מחדל, ואז אתה צריך לעבור קצת על ההגדרות ולראות שאין שמה בעיה.

פורסם
  • מחבר

האם כדאי לי לעדכן את הביוס כן או לא ?

ומה יכול לקרות בתהליך העידכון "בעיות " ?

פורסם

הם אומרים לא.

אני לא יודע.

יכול להיות שיהיו בעיות, ויכול להיות שלא.

אבל לא שווה לקחת את הסיכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים