פורסם 2007 באפריל 618 שנים איך התוכנה מחלקת את המקום למחיצה החדשה?יש לי 2 מחיצות, בכל אחת יש לי 8 גיגה פנוי, אני רוצה לפתוח עוד מחיצה בגודל 5 גיגה בשביל להתקין עליה לינוקס, אבל PM לוקח לי מ-D רק 700 מגה, ומ-C לוקח 3 גיגה. מה הבעיה שלי? איך אני אמור לפתוח מחיצה של 5 גיגה כשהוא מביא לי רק 3 וקצת...
פורסם 2007 באפריל 618 שנים איך התוכנה מחלקת את המקום למחיצה החדשה?יש לי 2 מחיצות, בכל אחת יש לי 8 גיגה פנוי, אני רוצה לפתוח עוד מחיצה בגודל 5 גיגה בשביל להתקין עליה לינוקס, אבל PM לוקח לי מ-D רק 700 מגה, ומ-C לוקח 3 גיגה. מה הבעיה שלי? איך אני אמור לפתוח מחיצה של 5 גיגה כשהוא מביא לי רק 3 וקצת...תשנה את הגודל של המחיצות שלך בצורה כזאת שיתפנו לך 5GB של unpartition space ואז תיצור במקום הזה מחיצה חדשה.
פורסם 2007 באפריל 618 שנים נראה לי הכי פשוט לצור מחיצב בין C ל Dאת C תקטין ב 2.5GB מהסוףגם את D תקטין ב 2.5GB מהסוףואז תדחוף את לחלק הריק כך שישאר לך 5GB באמצעשם תצור פרטישין חדש ו....
פורסם 2007 באפריל 718 שנים ok but in english cause i type faster right click on C choose resize then u' can change the size of the partition just put mouse on the end and drag it 2.5GB left click ok right click D do the same now you just have to move d all the way to the right i think you can just click and drag it click ok next you will see a new partition between C and D right click it choose create or just leave it and let the Linux installation format it as it likes שם לב שאתה יכול לעשות כמה ניסיונות שאתה רוצה עד שלא לחצת APPLY שום דבר לא קורה באמת אז תשתולל... i hope this help תשאל עוד לפני שאני הולך לישון
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר אהה... תודה... הסתדרתי בלי זה, מחקתי מC עוד 10 גיגה והוא הביא לי לעשות מחיצה של 8 גיגה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.