פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר לפי מה שאני מבין כל אלה שאין להם ויסטה אומרים לא לשים וכל אלה שיש להם והתנסו כבר אומרים לי לשים כי זה יעבוד בסדר ואם זה יהיה הרבה יותר מהיר מה VTP6 אז זה סבבה כי הוא לא ממש איטי כאילו איטי אבל לא נורא ואני בעיקר משתמש ב:Virtual DJ AtomixNFS CarbonGTA San AndreasOBlivienFEARSWAT 4Test Drive Ultimateהרבה סרטיםDoom 3Call Of Duty
פורסם 2007 באפריל 718 שנים אולי פשוט כל אלו שאין להם ויסטה, זה שהיה להם והם לא היו מרוצים ומחקו אותו ? (כמוני)גם לא הכל כתוב שם בוקטורים (ואיך זה יותר מהיר מ BITMAP בדיוק?)מה גם למשל בדריברים של NVIDIA לפחות עד לא מזמן, היתה פגיעה משמעותית בביצועים של הרבה משחקים והם עצמם אומרים שהם עדיין לא מוכנים למעבר.אין משהו רע בהכרח בויסטה, פשוט גם שאין משהו טוב.. יכול להיות שלמשתמש הפשוט הוא יותר טוב (יותר מוגן וכו' למי שלא מבין במחשבים). אני בתור משתמש מתקדם לא הרגשתי שויסטה נותן לי משהו שהיה לי חסר ב XP.
פורסם 2007 באפריל 718 שנים וקטורים יותר קלים למערכת כי הם מחושבים בצורה יעילה בGPU בעוד הBITMAPS מעמיסים הרבה על המעבד (אתה מוזמן לבדוק עם PS או PROCPS מקומפל לווינדווס)לא היתה לי שום בעייה עם דרייברים של NVIDIA - לא ב6600 שהיה לי ולא ב7600GT.בקשר לרשימה שמוטוקר הכין - אני אגיד מה מהם ניסיתי ועבד:NFSC - עובד - אכן טיפה יותר כבד בויסטהGTASA - עבד חלק לפני וחלק אחריOBLIVION - עובד חלק לגמרי על 1024 עם חלק מהפילטרים וHDRTEST DRIVE UNLIMITED - עובד חלק לגמריי על ויסטהסרטים - אין שום בעיה DOOM 3 וQUAKE 4 - עובדים מצוייןליביו
פורסם 2007 באפריל 718 שנים אתה מדבר על ה WPF (לא כל תוכנה משתמשת בזה, הרוב לא) ? על ה WDDM?בכל מקרה, רק מלפני חודשיים:http://www.firingsquad.com/hardware/windows_vista_nvidia_forceware_performance/page14.aspמן הסתם ככל שהמחשב יותר חזק, פחות תסבול מהבעיות ביצועים שיש לנבידיה.
פורסם 2007 באפריל 718 שנים תשמע הכל אצלך נראה טוב אבל הזיכרון קטן מדי לויסטה צריך 1GB אבל אתה יכול להתקין אבל לא רצוי ..ההחלטה בידיך ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.