פורסם 2007 באפריל 618 שנים כל 2 סטיקים זהים יעבדו בDUALCHANNEL?או רק 2 סטיקים שרשום עליהם KIT DUALCHANNEL (יותר יקרים מהרגילים)ומה החסרונות ומה הייתרונות בזה?
פורסם 2007 באפריל 618 שנים אתה צריך שהם יהיו באותו תדר,נפח,ותיזמונים זהים לאפקטיביות.לא מחייב..פותח התרד הקיטים שאתה מדבר עליהם פשוט עברו בדיקות בחברה ומבטיחים לך תאימות מלאה בין השניים לעבודה בDC..אין כל סיבה שזיכרון בעל אותו התדר/תיזמונים לא יעבוד בDC (במיוחד אם הוא מאותה חברה)..כמובן שבגדול אתה גם לא חייב אותו התדר/תיזמונים אבל על מנת למנוע חוסר תאימות העדיפות היא לכמה שיותר התאמה בין הסטיקים..
פורסם 2007 באפריל 618 שנים אם אני לא טועה...אז זה מגביר את המהירות של הזיכרונות בעוד 30% ... ממש אבל ממש לא בטוח
פורסם 2007 באפריל 618 שנים אתה צריך שהם יהיו באותו תדר,נפח,ותיזמונים זהים לאפקטיביות.taotao161 הבנת הנקרא...אני בטוח שהכוונה טובה אבל -אפקטיביות...
פורסם 2007 באפריל 618 שנים הבנתי טוב מאוד וזה עדיין לא הכי נכון אז מה העניין... בכל אופן... אם אני לא טועה...אז זה מגביר את המהירות של הזיכרונות בעוד 30% ... ממש אבל ממש לא בטוח זה מגדיל את רוחב הפס ל128BIT מ64BIT... זה משפר את הביצועים..כמה..?.. זה כבר תלוי במערכת וכו...(אבל יהיה חבל לוותר על זה)..
פורסם 2007 באפריל 618 שנים מחבר אז אתם אומרים שכל 2 זכרונות זהים (אותה חברה ואותם נתונים בידיוק)יעבדו ב DUALCHANNEL?זה מופעל אוטומטית או שצריך להפעיל את זה?
פורסם 2007 באפריל 618 שנים צריך רק לדעת איך להרכיב אותם (נגיד שהחריצים הם בטור 1234 תשים אותם ב 1 ו3)וכן הם אמורים לעבוד יופי
פורסם 2007 באפריל 618 שנים אז אתם אומרים שכל 2 זכרונות זהים (אותה חברה ואותם נתונים בידיוק)יעבדו ב DUALCHANNEL?זה מופעל אוטומטית או שצריך להפעיל את זה?בתנאי אחד שכולם שכחו לומר:שהלוח תומך ב-DC,אחרת אתה יכול רק לרקוד ליד זוג הזיכרונות.
פורסם 2007 באפריל 618 שנים צריך רק לדעת איך להרכיב אותם (נגיד שהחריצים הם בטור 1234 תשים אותם ב 1 ו3)וכן הם אמורים לעבוד יופיזה תלוי בלוח בציפסט וכוזה נכון שצריך לשים אותו בסדר מסויים בשביל שיעבדו בדיואל צאנל אבל לא בכל הלוחות זה חריץ 1 ו3יש לוחות שזה גם 1 ו2
פורסם 2007 באפריל 618 שנים מחבר GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 לא תהיה בעיה...Supports Dual channel DDR2 800 memory
פורסם 2007 באפריל 618 שנים לא צריך אפילו זכרונות זהיםצריך שהם יהיו בתצורה דומה (DDR/DDR2, DoubleSided/SingleSided) וזהו
פורסם 2007 באפריל 618 שנים זה תלוי בלוח בציפסט וכוזה נכון שצריך לשים אותו בסדר מסויים בשביל שיעבדו בדיואל צאנל אבל לא בכל הלוחות זה חריץ 1 ו3יש לוחות שזה גם 1 ו2כן...טעות שלי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.