עבור לתוכן

Klipsch ProMedia 5.1 האם שווה לייבא אותם ?

Featured Replies

פורסם

יש לך בעיה גדולה להביא את הרמקולים. לעולם אל תשקר למכס. יתפסו אותך, הלך עליך. דבר שני, 20 קילו זה המקסימום המותר להעלות למטוס לכל מקום בעולם מלבד ארה"ב. כל קילו מעבר לזה, 1% ממחיר כרטיס הטיסה (לא מהמחיר של הדיל המיוחד שלך, אלא מהמחיר המלא). המכס מכיר את הקליפש פרומדיה, ויהיה לך קשה להתחמק ממכס, אם אתה לבד. אם אתה מגיע בזוג או יותר, זה מתחלק בניכם, וזהו. נו פרובלם. לדעתי הקליפש לא שווים את היבוא שלהם.

פורסם

לא ממש "הלך עליו"... פשוט יידרשו ממנו לשלם 160-200 אחוזים מכס, ואם יסרב.. ייאלץ להשאיר את הרמקולים שם ולהבא הוא יילמד.

8)

רבים ניסו וכן הצליחו לעבוד על החבר'ה במכס, בתקווה שגם אתה תיהיה אחד מהם.

פורסם

אולי מישהו שאתה מכיר שולח קונטיינר לארץ בקרוב? זה יכול להיות פתרון יותר טוב..

פורסם

בקונטיינר איך תתחמק מהמכס?

זה בדיוק לא הדרך כי בודקים כל מה שיורד מהקונטיינר וצריך לדווח על כמה מה שעולה מראש.

אבא שלי עובד בזה, אני יודע תאמין לי....

פורסם
  • מחבר

מה זה קונטיינר ?

ואני אעשה את זה רק אם אני אטוס לחו"ל (מה שלא הולך לקרות בעתיד הקרוב :-\)

נראה שהדרך היחידה הבטוחה והחוקית היא פשוט לקנות ולחלק את זה על 2-3 אנשים ...

או לשלם שלא בא בחשבון :P

פורסם

קנה אותם בארה"ב

כנס לסניף הקרוב של fedx או כל חברת משלוחים אחרת ושלך אותם לעצמך לארץ!!!!!!!!

חה חה עברת תמכס בלי להסתכן

פורסם

אני יודע שחבר שלי הצליח להכניס Promedia 2.1 לארץ דרך מזוודה,זה לא כזה עניין גדול...

*אם תראה תמים מספיק יתנו לך לעבור בלי בדיקה כלשהי של המטען(עובדה שאני הצלחתי להכניס לארץ את ה-621 שלי ב-2 מזוודות בלי אף בדיקה,חייכתי,שאלו אם יש לי משהו להצהיר עליו אמרתי לא אמרו להתראות וזהו.)

פורסם

אם אני לא טועה את ה-5.1 מחשיבים בארץ בכלל בתור מערכת קולנוע בייתי ולוקחים מיסים בהתאם.

אז משלוח מחו"ל לא בא בחשבון.. זה יצא בסביבות ה-4000 ש"ח אני מאמין.

אח שלי הביא שתי מערכות פרומדיה 2.1 בזמנו ולקחו לו רק מע"מ בגלל שהוא אמר שאלו רמקולים של מחשב.

אבל זה היה מזמן ונראה לי שהם החכימו מאז..

לעומת זאת בפעם אחרת הוא ניגש להצהיר על מסך LCD (כי לא היתה לו ברירה), ושאלו אותו עם יש עוד דברים, והוא טמבל ואמר שלא והוא ממש לא טיפוס אמין.

אז כמובן שבדקו את המטען שלו, מצאו את השלל של דברים שהם לא ראו בחיים שלהם (אביזרי מודינג למיניהם וחלקי חומרה), עיקבו אותו איזה שעתיים ודפקו לו קנס של פי שתיים על זה שהוא לא הצהיר.

אתם מבינים מה קורה למי שמצהיר?

פורסם

חכה, שאני יבין, לרמקולים של מחשב אין מכס כלל?

פורסם

יש בעיה קשה, האם להכניס רמקולים למחשב כציוד אודיו או כציוד למחשב, היום, זה אודיו, ועל פי כן, יש לך 45 אחוז מכס ועוד 18 אחוז מע"מ.

פורסם
  • מחבר

הםם

אבל רמקולים למחשב הם רמקולים למחשב ...

לא סתם קוראים להם ככה

וכבר אמרתם שהדרך הכי טובה זה לחלק לשני אנשים ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים