עבור לתוכן

מחפש מצלמה לטיולים, צילומי נוף וצילומים בתנאי חדר- עד 1200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי,

כעיקרון אני מחפש מצלמה נוספת למצלמה שיש לי היום, אני רוצה שזו תהיה מצלמה שלא יהיה חשש לקחת אותה לכל טיול ככה שהיא לא תהיה סופר עדינה, שתוכל לצלם תמונות נוף ותמונות בתנאי הארה בינוניים - ברמה גבוהה, משתדל לא לחרוג מהתקציב.

ביינתים עומדת על הפרק הפוג' FinePix 650 שהוצעה במכרז בידיעות אחרונות מוסף כלכלה, הגיעו איתה ל 859 ש"ח, יש מצלמה שעדיפה עליה?

פורסם

אם אתה מחפש משהו זול ומשתלם אפשר לבחון את ה-Fuji F20, שהיא כיום ממש במחיר מציאה.

אם אתה מעוניין במשהו יותר מזה אז תאמר. :)

פורסם
  • מחבר

תודה,

ההבדל בינה לבין הפוג'י F650 הוא גודל החיישן, זום אופי, מאקרו וגודל מסך

בהבדל במחיר אני חושב שעדיף ללכת על היקרה יותר

פורסם

ביינתים עומדת על הפרק הפוג' FinePix 650 שהוצעה במכרז בידיעות אחרונות מוסף כלכלה, הגיעו איתה ל 859 ש"ח, יש מצלמה שעדיפה עליה?

האם אתה אומר שה S6500 נמכרת ב 859 ש"ח במכרז של ידיעות אחרונות ???

אם כן כולם צריכים לרוץ ולקנות במחיר כזה.

אלה אם כן זאת טעות כמובן. ואתה מתיחס ל F650 שנמכרת גם כך במחיר דומה (אין לי ידיעות)?

פורסם

תירגע, הוא התכוון ל-F650. ;D

פורסם
  • מחבר

F650 לא S

וגם לא במכרז של ידיעות אחרונות, פשוט כל שבוע בכלכלה יש כתבה קטנה כזאת על מחירים הכי זולים של פריט מסויים כל שבוע אז הפעם יש את המצלמה הזו.

ועדיין לא אמרתם אם המצלמה הזו באמת הכי משתלמת בשבילי?

פורסם

לדעתי ה-F20 יותר טובה, אם תוכל למתוח מעט את התקציב ולרכוש את ה-F30 זה יהיה עדיף.

אתה יכול כמו כן להסתכל על ה-Canon A630 שהיא גם טובה מאד ועם מסך מתכוונן אך יותר גדולה מה-F20\30.

מבחינת איכות התמונה בתנאי חדר הפוג'י יותר טובה מהקנון.

פורסם

מסכים עם כל מילה, אבל אם להגדיל את התקציב ה-F31 מעט עדיפה בעיני על ה-F30.

פורסם

Canon 710 IS ?

:o

שמעתי שהיא טובה ואפשר להשיג ב-1200

פורסם

Canon 710 IS ?

:o

שמעתי שהיא טובה ואפשר להשיג ב-1200

מצטרף לשאלה...

וקראתי ב-dpreview שהפוג'י F30 לא אידיאילית בכלל לצילומי נוף (התמונות יוצאות "שטוחות"), אז אפשר להניח אותו דבר לגבי ה-F20? בכלל, מה ההבדל ביניהן?

פורסם

ה-F30/F20 לא אידאליות לצילומי נוף כי אין להן עדשה רחבה, וגם ל-A710 אין. התוצאות שלהן לא שטוחות ולא שום דבר אחר. אם כבר, הן מפורטות יותר מכל מצלמה מקבילה עם כמות פיקסלים דומה. הדבר היחידי שחשוב הוא להקפיד על חשיפה מדוייקת ולא להגיע לחשיפת יתר.

http://boren.sent.com/photography/articles/EasyOverExposureSolution

פורסם

אוקיי... זה פשוט מה שקראתי בביקורת.

יש מצלמה קומפקטית עד 1200-1500 שיש לה עדשה רחבה?

ותודה על הטיפים. :xyxthumbs:

פורסם

בתקציב הזה, המצלמה הכי רצינית עם עדשה רחבה היא הפנסוניק LX1, רק קח בחשבון שהיא מתאימה בעיקר לצילום באור יום או לצילום עם חצובה. אם אתה רוצה מצלמה קצת יותר קומפקטית וידידותית אבל עם תכונות פחות "מקצועיות", תבדוק את ה-SD800 של קנון (שעולה קצת יותר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים