פורסם 2007 באפריל 518 שנים איך אני מעיף אותו וגורם לו לא לפעול כאשר ווינדוס עולה או בכלל ! אני מעוניין להפעיל פעם בחודש לבדיקה כללית....שלא יישב לי עכשיו על הזכרון איזה סרביסים אני מבטל ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 518 שנים הוא ממש לא מוזיז לזיכרון אבל אם זה כל כך חשוב לך,nod32kuiב התחל>הפעלה>msconfig>אתחול תוריד ת V
פורסם 2007 באפריל 618 שנים מחבר ו קיי זה מה "STARTUP" עכשיו להוריד גם מה "SERVICES" (חלון לייד) את "NOD32 KERNEL SERVIC"?
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים לא חושב שצריך כי זה פשוט לא יעלה את הNOD אחרי ההפעלה מחדש.. תנסה.. אם הוא עולה תוריד גם משם [מה שלא ניראה לי שיקרה..]
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים אתה מבזבז את הזמן שלך - אם תחטוף וירוס בחודש הזה שלא היה לך NOD ברקע, אז רוב הסיכויים שאותו NOD שהיה עוצר מבעד הוירוס מלחדור - פשוט לא יוכל לנקות ולתקן את הנזקים שאותו וירוס יגרום... הרבה יותר קל לתפוס וירוס על חם... אגב רוב תוכנות האנטיוירוסים הרבה יותר טובות בזיהוי מאשר בניקוי שבדיעבד...
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים נכון ^וחוצמזה אחי, התוכנה הזאת לא לוקחת על הזיכרון בגרוש.. למה אתה רוצה להוציא אותה?אתה עובד עם וירוסים וכאלה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.