עבור לתוכן

לוג'יטק Z2300, שווה אלף שקל?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, החלטתי לרכוש מערכת 2.1 טובה.

ראיתי את דגם הלוג'יטק Z4, ואת הZ2300 היקר יותר.

השאלה היא, האם ה2300 שווה את ההבדל הכספי בין 2 הדגמים?

או מה אני לא ארגיש הבדל גדול?

אני יכול לומר שבשבילי האיכות נקבעת במוזיקה האיכותית שאני נוהג לשמוע במחשב. :xyxthumbs:

כמו כן, האם שאני קונה 2.1 איכותי אני צריך גם כרטיס חדש? או מה הכרטיס קול על הלוח מספיק?

אני מצטער שאני פותח נושא חדש פשוט לדעתי זה מצדיק את העניין.

תודה, דניאל

פורסם

מקריאת דעות גולשים ברחבי הרשת וביקורות מקצועיות, הבנתי שה Z2300 מנושלת מתדרי MID כמעט לחלוטין. הדבר גרר פעמים לא מעטות לפי התגובות, החזרה של המערכת, ולקיחה של דגם אחר. אם אתה מחפש רק ווליום גבוה ובאסים מפלצתיים - היא בשבילך. אם אתה רוצה ממערכת שאתה הולך להשקיע עליה כמעט 1000 שקלים מעט יותר, אני לא הייתי בוחר דווקא בה.

אני לא יודע בנוגע ל Z4, תפשפש קצת ברחבי הרשת ותראה מה אומרים עליה אנשים.

אבל, כפי שאתה יודע, סאונד זה דבר סובייקטיבי. לך, תשמע את שני הדגמים ותחליט אם שווה לך להוסיף כסף עבור ה Z2300, או שבכלל, כדאי להתרחק מאותם מוצרים, ולפנות לאפשרויות אחרות בטווח המחירים שלך.

ד"א, גם אני עומד על סף קניית רמקולים באותו טווח המחירים (כרגע בשלבי בדיקות מעמיקות על ה Encounter ועל ה SoundSticks II), כך שאם תמצא את "הרמקול המושלם", תודיע לי אה? ;)

פורסם
  • מחבר

קיבלתי, תודה :xyxthumbs:

אם אני אמצא משהו, אני הודיע לך, אבל היי- SAME HERE, אה? :yelclap:

דניאל

פורסם

אני חושב שגם לך כדאי לרדת מלוג'יטק, לוג'יטק אינה חברת סאונד טובה במיוחד כמו הארמן קארדון/ג'יי בי אל, בטח שלא במוזיקה (אולי משחקים, אבל גם בכך אני מאוד מטיל ספק).

לך עם דאגלס ותחליטו ביחד מה אתם מעדיפים (או כל אחד לחוד), את המע' הנהדרת של הארמן קארדון, שאגב כבר שמעתי עליה שהיא נהדרת. או את האנקאונטר של ג'יי בי אל שלא שמעתי אותה עדיין.

בכלל, אם אתה שואל אותי, מוזיקה - jbl/harman kardo/altec. אלה חברות שמתמחות בתחום יותר מכל חברה אחרת עם הרבה וותק ואיכות יותר טובה בהתאם לטווחי המחירים. קריאיטיב ולוג'יטק נמצא מדרגה אחת,לפחות, מתחת.

פורסם

^על מה אתה מבסס את תגובתך ה"חכמה"? על השם של החברות? אתה מדבר בולשיט, וזהו.

בנוגע לשאלה הראשונית, את ה-2300 לא שמעתי, אך כמו שאמר Daglas שמעתי שהם סובלות מחוסר MID, ולכן אני לא יכול להמליץ עליהם.

בקשר ל-Z4, אם תשים לב לחתימה שלי, יש לי אותם :smile1: ואישית אהבתי את הצליל; בזמנו ה-2300 עלו יותר (בסביבות 1200) וה-Z4 עלו כמעט חצי (660) ולכן מפאת חוסר תקציב הלכתי עליהם, לומר שאני מרוצה? בהחלט כן, אני גם שמעתי את האנקאונטר, והסאונד שלהם לא היה לטעמי, לא עמוק מספיק אם תשאל אותי.

אבל שוב, כמו שנאמר, סאונד זה דבר אינדיבידואלי, לך לחנויות, שמע את הרמקולים, ותחליט.

נ.ב

בנוגע לכ.קול, אני משתמש כרגע בOB שנמצא, ואני מתכוון לשדרג בעתיד הלא רחוק, אבל ברמת המחירים הזו אני לא חושב שתרגיש בהבדל, אלא אם כן יש לך לוח אם ממש ישן, ובמקרה הזה הכרטיס המובנה גרוע יותר.

פורסם

הייתי הולך על האינקאונטר של JBL...שמעתי אותם באמת רמקולים מעולים! לא קניתי אותם רק מפאת חוסר תקציב ובסופו של דבר קניתי את הקריצ'ר וגם מהם אני לא מאוכזב בכלל..

לדעתי לך תשמע את האינקאונטר אם אתה יכול אני שמעתי ותאמין לי שהם פשוט רמקולים מטורפים...בלי להגזים...

פורסם
  • מחבר

האם מישהו יודע על חנות בנתניה שאפשר לשמוע אצלהם את הרמקולים הנ"ל?

תודה לכולם, אני אסתכל ואבדוק.

דרך אגב, מישהו מכיר את הדגם FX4021וAltec Lansing ?

המחיר שלו הוא 949 ש"ח, והוא נראה בסדר גמור.

ראיתי גם את הסאונד סטיק של הרמן קורדון, אבל המווסת ווליום שלהם נמצא על רמקול אחד, וזה בעייתי בשבילי היות ואני מעמיד את הרמקולים בפינות החדר הסמוכות למחשב.

אני צריך רמקולים עם מווסת חיצוני, מעיין שלט על חוט.

תודה, דניאל

פורסם

לי יש את הרמקולים Altec Lansing VS4121 ויצא לי לשמוע את ה-Z2300 ומאוד התלהבתי מהם

זה יהיה השידרוג הבא שלי , עד 1000 ש"ח אין רמקולים טובים יותר !

פורסם

לגבי ה HK SoundSticks II, ישבתי אתמול וקראתי עשרות ביקורות גולשים בנוסף לביקורות מקצועיות כביכול, ואני חושב שגם עליהם, לצערי הרב, אני נאלץ לסמן X. לפי הביקורות הבנתי שאיכות הסאונד שיוצאת מהמקלות האלה, היא פשוט לא יאמנת! מבחינת איכות סאונד בתקציב הזה, אין! אבל פשוט אין על איכות הסאונד של ה HK. הכל פשוט יושב במקום ומתחבר ביחד לצליל מדהים (פה כבר חשבתי שזהו זה, אני את הרמקולים שלי מצאתי).

אבל, לא הכל וורוד, ומצאתי את עצמי קורא תגובות ששינו את חוות דעתי על זוג המקלות מקצה לקצה. נכתב שלאחר שנה +- הסאב פשוט מחזיר את נשמתו לבורא. בחלק מאד מצומצם של המקרים הדבר קורה עדיין בתוך תקופת האחריות, ואז תוכל לזכות לעוד שנה של נחת במידה וקיבלת ערכה חדשה, או עוד חצי שנה לערך במידה שקיבלת רק סאב חדש, כי גם המקלות יתחילו לזייף ולעבוד מתי שמתחשק להם. בחור שהלך לו הסאב, פנה ל HK, ואלה הפנו אותו למעבדה מורשית. מהמעבדה נמסר כי אין שום סיכוי לתקן את הסאב, כי תיכננו אותו כך שיהיה בלתי אפשרי להיכנס פנימה.

בקיצור, אני קיבלתי את הרושם שזאת מערכת "חד-פעמית" ב 900 שקל. אמנם אתה זוכה לקבל איכות סאונד שלא מהעולם הזה, אבל למה רק לשנה? מה- 900 שקל שהחבר'ה ב HK מקבלים על כל מערכת הייתי מצפה לאיכות בנייה גבוהה בהרבה.

לסיכום, אם אין לך בעיה להשקיע כל שנה-שנה וחצי סכום הקרוב לאלף שקל בעבור רמקולים, אין ספק שזו המערכת המושלמת בשבילך (כמובן יש גם את החסרונות היותר מינוריים כמו זה שאין כפתור ON/OFF, אין שקע אוזניות, אין שלט חוטי/אל חוטי). אבל, אם אתה לא כזה, תתרחק. שלא תקום בבוקר יום בהיר ותגלה שה SoundSticks שלך, הפכו בין לילה ל ChineseSticks.

שבת שלום.

פורסם

כמה שטויות רשמת עכשיו דאגלס, חבל שאתה מסתמך על תגובה אחת מתוך מתוך אלפי מוצרים אמינים אחרים

בכל מוצר אתה יכול ליפול על תקלות- רכב, טלביזיה, מחשב בקיצור אין דבר מושלם

ואני כמעט בטוח שהבחור סיבב את החוגה של הבס לעוצמות גבוהות מדי שגרמו לשחיקה מיותרת

ואיכות ההרכבה של הסאונדסטיקס (ואם עד עכשיו לא ציינתי, אז הם ברשותי שנה וחצי) מעולה, נכון הסאב תוכנן בצורה מפגרת

אבל אין שום סיבה שהוא לא יעבוד לך -שמור עליו והוא ישמור עליך- ובמסגרת האחריות אני בטוח שיחליפו לך במקרה ויחדול מלעבוד

ואצלי הסאב והמקלות עובדים מצויין כבר שנה וחצי, אני יכול לומר בבירור שהם משתבחים עם Burn-In (כן כן)

והצליל מדהים, עשיר, מלטף (כמובן ביחס למערכת למחשב ולא מערכת באלפי שקלים, שכן הסטיקים לוקים קצת במידים כמו כל מערכת למחשב)

וכן גם אני הייתי באותה סיטואציה כמו שלך, קראתי מאות ביקורות באינטרנט עד שהייתי משוכנע שאני עושה את הקניה הזו ואני לא מתחרט עליה (למרות שלפני שנה עלו 1100 שקל!)

אז בהצלחה דגלס בכל מערכת שתקנה, ואם תקנה את ה Soundsticks תהיה חייב להשתדרג בכרטיס קול טוב אחרת המערכת לא תמצה את הפוטנציאל שלה.

פורסם

אני ממש "חם" על לקנות את ה SoundSticks II אבל.... השלט.... איך אפשר בלי שלט ?? זה קטסטרופה !

מה - אני אקום לרמקול כל פעם ? זה מזעזע...

מה אתם אומרים על זה ? במיוחד אלו שיש להם את המקלונים בבית - איך אתם מסתדרים ?

היום יש לי Creative Soundworks ישנים, הם נחמדים ואני רוצה לשדרג, לא אכפת לי אפילו לשלם 1400 עבור ה altec היקרים,

(למשל ה FX6021וAltec Lansing או ה MX5021וAltec Lansing )

אבל רק אם אדע שהם באמת יוצאי דופן.

דווקא על המקלונים קראתי תגובות נלהבות אבל איך אפשר לוותר על השלטון שיש לי ליד המקלדת ???

פורסם

Joe, המקלונים נשמעים בצורה אופטימלית כאשר אתה יושב חצי מטר מולם באופן שווה לאוזניים שלך וביניהם גם חצי מטר-מטר

כל קונפיגורציה אחרת גורמת להם להשמע לא טבעיים ובאיכות נמוכה הרבה יותר

כך שאם אתה מתכנן לשבת רחוק מהם תשכח מזה, תקנה במקום מערכת אחרת

לא שמעתי את האלטק אבל הביקורות עליהם חיוביות

פורסם

יש לי שולחן גדול אז כל רמקול נמצא חצי מטר עד מטר ממני.

נראה לי שאני מתחמם על ה altec 6021....

מה אתם אומרים ?

פורסם

עוצמות גבוהות מדי שגרמו לשחיקה מיותרת? ואם אני אדם שאוהב באס? אוהב שהבומים מרעידים לו את החדר ושהשכנה מלמטנה מתחרפנת?

אם אפשר לסובב את חוגת הבאס לעוצמה מסוימת אני מצפה שהמערכת לא תסבול מ"שחיקה מיותרת" ותתפגר אחרי שנה. זה כמו שישרף לך הכרטיס מסך רק בגלל ששיחקת ביותר מדי משחקים. היצרן אמור לקבוע את הגבול שלאחריו יש סכנה לפגיעה פיזית במוצר, ולדאוג שהמשתמש לא יצליח לעבור אותו (כמובן במסגרת שימוש שוטף).

אני לא מדבר על בחור אחד, נתקלתי לפחות בכמה עשרות של תגובות גולשים שדיווחו על אותה בעיה. תסתכל בביקורות על המוצר בחנות של Apple. אני מודע שהביקורות על התפרקות המוצר הן טיפה בים של ביקורות מעולות, אך יש לי תחושה שאותן ביקורות מעולות נכתבו זמן קצת לאחר רכישת המוצר והתרשמות ראשונית ממנו.

יוסי, אני באמת רוצה לקנות את המערכת הנ"ל, ואם זה היה תלוי בחוות דעתך בלבד הייתי רץ ישר לקנות. אבל תראה, אני בתור נער בן 16 שרוצה לקנות רמקולים ב 900 שקל, לא רוצה שיהיו לו תקלות רציניות לאחר פרק זמן קצר יחסית של שימוש, שפשוט יגרמו לכך ש 900 שקל (שבשבילי הם בכלל לא כסף קטן) יעלמו להם. אז אני משתדל לחקור כמה שיותר לפני הקנייה, ולנסות למנוע כמה שיותר הפתעות לא נעימות לאחריה.

במידה ואתה מכיר עוד אנשים שיש ברשותם את המערכת פרק זמן ממושך, אני אשמח לשמוע את חוות דעתם, כמו ששמחתי לקרוא את שלך.

שבת שלום.

עריכה: FX6021, אחח איזו מערכת. אני קיבלתי את הרושם שהיא פשוט מערכת מושלמת. כל כך קיוותי לקנות אותה בדיוטי פרי ב 200$, ובכך לגמור עם כל ההתחבטויות האלה באיזה רמקולים לקנות למה כמה ומתי. אבל נו, מה לעשות שביום ראשון הבנתי שהיא כבר לא במלאי, ושוב חזרתי לנק' שבה אני היום.

אם אתה יכול להרשות לקנות אותה פה בסביבות ה 1400 ש"ח, אל תהסס, לך עליה.

פורסם

דגלס אתה צודק בקשר להגדרות יצרן ואתה גם צודק בדאגה שלך ובירידה לפרטים

בהצלחה בקניה אין לי מה לחזור על עצמי שוב בדיון אז כאן אסיים

יש כאן מספר משתמשים קבועים עם המקלונים

ועוד אחד או שניים שקנו FX6021 אבל אני לא בטוח אם הם כאן באופן קבוע

מקווה בשבילך לתגובות מגוונות :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים