עבור לתוכן

מחשב כף יד שיתפקד כמחשב רגיל/נייד

Featured Replies

פורסם

האם קיים מחשב כף יד שיכול לתפקד כמחשב רגיל/נייד, בין בעצמו ובין בהוספת מקלדת ומסך חיצוניים וחיבור למדפסת (אם קיים בכלל) ?

פורסם

יש את ה UMPC.

פורסם

אתה יכול לקנות את אחד מהVAIO UX כמו זה

VGNUX380N.jpg

1GB זכרון 40GB HD מריץ אפילו VISTA :)

פורסם

כן, רק שהוא ממש יקר :) (והוא הדגם היחידי שבאמת שווה מכל ה UMPC 1) בכל מקרה, הכריזו לא מזמן על דור 2 של UMPC, יכול להיות ששווה לחכות לראות מה יהיה ההיצע שלהם.

פורסם

אם השאלה שלך נשאלת לגבי PPC כמו HP 2795 (שדרכו אני מגיב כרגע) או דומים לו אז לא הוא לא יכול היות כמו מחשב רגיל (גלישה, וורד, אקסל, מייל, מסנג'ר, כמובן שניתן אבל בצורה הכי בסיסית שיכולה להיות) אבל עדיין ניתן לחבר מקלדת... (עם BT) ניתן לחבר גם GPS,לגבי מדפסת או מסך אני אישית לא ניתקלתי,לגבי UMPC... בעלויות שלהם אתה מביא אחלה מחשב נייד שד"א יוכל להתחבר למדפסת רשת/USB בייתר קלות לעומת PPC או UMPC,אני אוהב גימיקים אבל גימיק יקר כזה הייתי חוסך לעצמי

פורסם

בעלויות שלהם אתה מביא אחלה מחשב נייד שד"א יוכל להתחבר למדפסת רשת/USB בייתר קלות לעומת PPC או UMPC

UMPC מכיל מעבד intel core דומה לזה במחשב נייד (רק יותר מוחלש), אפשר לעשות איתו מה שאפשר לעשות עם מחשב נייד עם אותה חומרה. אכן תענוג יקר, אבל זה שווה :)

ל vaio למשל יש במסך הקטן הזה רזולוציה מדהימה של 1024 על 600.

פורסם
  • מחבר

מה לגבי חיבור מסך ומדפסת למחשב UMPC או למחשב כף יד ?

פורסם

מחשבי UMPC מריצים XP וכמו מחשב רגיל, יש להם חיבורי USB. מסך אפשר לחבר לרוב ע"י איזה port extender.

פורסם

מחשבי UMPC מריצים XP וכמו מחשב רגיל, יש להם חיבורי USB. מסך אפשר לחבר לרוב ע"י איזה port extender.

לא מדויק היום יש מחשב UMPC שמריץ כבר VISTA. והיום אין בעיה לחבר מקלדת/מדפסת כי יש קישורית BT שדרכה אפשר בקלות לחבר כל מיני חומרות.

פורסם

התכוונתי להגיד שהם מריצים מה שמחשב רגיל מריץ (כי הם סוג של מחשב PC רגיל)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים