עבור לתוכן

מחפש המלצה למקלדת + עכבר 120$

Featured Replies

פורסם

תמשיך לתרום לדיון עם צעקות לא מבוססות. ::)

The response of the G5 is absolutely identical to the G3, so I would imagine the hardware inside was simply copied for these two mice. The Perfect Control range ends at 1.30 m/s (51"/s) and the Malfunction Speed is 1.35 m/s (53"/s) with resolution measured at 2000 DPI as expected.

The G5 is an improvement over the G3 if you prefer some of the added features: extra buttons, tilt wheel, dpi display, weight cartridge. However the poor laser performance doesn't justify the increased price tag in my eyes. Infact it seems like madness to spend more on a G5 instead of the vastly superior MX518, unless you really, really want the weight cartridge.

51480-mousescore07.png

יש לG5 לייזר סנסור דפוק בכל מקרה.

• תגובות 44
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחחחחחחחחחחחחחח עוד פעם הבנצ'מרק הזה :s07::bash::kopfpatsch: .. אתה לא מבין שזה בנצ'מרק דפוק?! הוא לא מבוסס על כלום רק דעה של הכותב! תפסיק כבר לתת לאנשים עצות לא נכונות!! ה518 לא מגיע לg5 אתה חי בסרט!! הg5 עכבר טוב מאוד ולפי דעתי אחד העכברים הכי טובים היום לגיימינג- מומלץ..

פורסם

טוב... אתה אומר שזה דפוק ומבוסס על כלום חוץ מהדעה כל הכותב... זה רק מראה שוב שלא קראת בכלל אותו...

http://www.esreality.com/?a=longpost&id=1265679&page=3

50132-settingup1.jpg

אני איתך סיימתי - פעם אחר פעם אתה מוכיח את החוסר ידע שלך, תוקף ללא ביסוס, אפילו לא קראת את המאמר עצמו.

תמשיך להשתמש בסימני קריאה ושאלה רבים ואל תפסק, זה מוסיף לטענה שלך.

פורסם

תפסיק כבר לדבר כמו חכמולוג כי אתה לא.. זה שאתה מפסיק לדון בזה מראה שאתה יודע את האמת- לפחות אני יודע את האמת ולא מנסה לשכנע אחרים דברים שקריים, מקווה שאחרים לא יושפעו מהטענות השקריות שלך..

פורסם
Mediocrity is Lamer's salient characteristic, yet the word "mediocre" seems inadequate to fully encompass the crushing dullness of his personality. Not one of his utterances demonstrates the faintest insight on any topic, no glimmer of wit or humor brightens his conversation, nor does stone ignorance of the subject at hand discourage him from sharing his views. He isn't even obnoxious enough to justify banning him from the forum. He's a very weak Warrior in the conventional sense, but not even the most stalwart opponent can withstand prolonged contact with this truly fearsome Warrior.

lamer.jpg

*hint*

פורסם

^^^

אתה מחזק את דבריי- יש לי פה דיון עם ילד קטן לא מקצועי שלא מבין בכלום.... הוכחת את זה בעצמך תודה רבה..

פורסם

העכבר הכי טוב בשוק כרגע הוא בהחלט הRazer DeathAdder, ואם מישהו מתעקש שלא לקנות רייזר עקב המוניטין הלא מי יודע מה של החברה בכל הקשור לעמידות ונוחות (למרות שהדת' אדר שונה בשני המובנים מהעכברים הקודמים של החברה) אז אני הייתי ממליץ לו על הMX518 של Logitech.

בכל הנוגע למקלדת, מקלדת מולטימדיה חוטית טובה כגון הLogitech Media היא יותר ממה שהמשתמש הממוצע יכול לבקש. אם אתה קונה מחו"ל ומעוניין להשקיע אתה תמיד יכול ללכת על מקלדת מכנית נוסח אלו של Cherry, שהן אמנם יקרות יותר אבל בעלות המאפשר הקלדה נוחה ומהירה יותר (ולא, זה לא חירטוט שsoft trading המציאו בשביל לשווק את המקלדת steelkeys שלהם).

אני אישית משתמש במקלדת הזו כבר מעבר לשנה וחצי, והיא עדיין נוחה ומגיבה היטב כפי שעשתה ביום הראשון לקנייה. בנוגע לעכבר אני באמת ממליץ ללכת על הrazer deathadder, אם הייתי קונה היום עכבר חדש הייתי הולך עליו בעיניים עצומות.

פורסם

אם אתה כבר קונה בחו"ל, אז שווה לך להשקיע בפאד נחמד.

המחירים ממש נמוכים יחסית לארץ ויש שם דגמים רבים שאין פה.

במידה ואתה הולך על ה G5 (למרות שממש אין סיבה לעשות את זה), דע לך כי הוא לא עובד טוב עם כמה פאדים, ושווה לבדוק מראש עם אילו הוא עובד בסדר.

פורסם
  • מחבר

העכבר הכי טוב בשוק כרגע הוא בהחלט הRazer DeathAdder, ואם מישהו מתעקש שלא לקנות רייזר עקב המוניטין הלא מי יודע מה של החברה בכל הקשור לעמידות ונוחות (למרות שהדת' אדר שונה בשני המובנים מהעכברים הקודמים של החברה) אז אני הייתי ממליץ לו על הMX518 של Logitech.

בכל הנוגע למקלדת, מקלדת מולטימדיה חוטית טובה כגון הLogitech Media היא יותר ממה שהמשתמש הממוצע יכול לבקש. אם אתה קונה מחו"ל ומעוניין להשקיע אתה תמיד יכול ללכת על מקלדת מכנית נוסח אלו של Cherry, שהן אמנם יקרות יותר אבל בעלות המאפשר הקלדה נוחה ומהירה יותר (ולא, זה לא חירטוט שsoft trading המציאו בשביל לשווק את המקלדת steelkeys שלהם).

אני אישית משתמש במקלדת הזו כבר מעבר לשנה וחצי, והיא עדיין נוחה ומגיבה היטב כפי שעשתה ביום הראשון לקנייה. בנוגע לעכבר אני באמת ממליץ ללכת על הrazer deathadder, אם הייתי קונה היום עכבר חדש הייתי הולך עליו בעיניים עצומות.

מקלדת כבר מאוחר מדי להתחרט ואני ממש אהבתי את הg15

בקשר לעכבר מצאתי מישהו באזור שלי שיש לו את העכבר.. אני אקפוץ אליו מחר לביקור.

ונראה..

פורסם

g15 מקלדת מעולה !! אין לי מילים לתאר אותה .. אתה לא תתחרט :hat:

פורסם
  • מחבר

אני מתאר לעצמי.. הקטע הוא שהיא תגיע רק ביום שני ככל הנראה אז הזמן להתרשם יהיה די מועט (חזרה ללימודים וכל אלה)

פורסם
  • מחבר

טוב אממ משום מה לא הצלחתי לערוך..

אבל ראיתי את הDeathAdder

והתרשמתי ביינתים רק לטובה אומנם

הוא לא היה נוח בהתחלה אבל כמה דקות התרגלתי..

ההזמנה תתבצע רק ביום שלישי אז עד אז יש לי זמן להחליט

ביינתים כפי הנראה אני הולך על הDEATH

פורסם

בחירה נבונה בהחלט.

אל תשכח להתקין את firmware 1.10

פורסם

טוב אממ משום מה לא הצלחתי לערוך..

אבל ראיתי את הDeathAdder

והתרשמתי ביינתים רק לטובה אומנם

הוא לא היה נוח בהתחלה אבל כמה דקות התרגלתי..

ההזמנה תתבצע רק ביום שלישי אז עד אז יש לי זמן להחליט

ביינתים כפי הנראה אני הולך על הDEATH

תתחדש אחי- עכבר מעולה!

פורסם
  • מחבר

תתחדש אחי- עכבר מעולה!

אממ תודה

וההזמנה תתבצע כבר היום.. אני מאמין

דודים שלי טסים מחר בבוקר אז הם יביאו לי את זה לארץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים