עבור לתוכן

מישהו יודע פרטים על Impossible Creatures?

Featured Replies

פורסם

זהו משחק שבו אתה לוקח 2 חיות מכל זן למשל נמר וזברה ויוצר מהן חיה אחת . מטרת המשחק כמו כל משחק אסטרטגיה היא לנצח בכמה שיותר קרבות אם החיות שעשיתה להן טרנספורמציה . בקשר לדרישות המשחק אני לא יודע מהן אבל אצלי המשחק עובד חלק ! (ראה מפרט )

פורסם

SYSTEM REQUIREMENTS

The following are the minimum system requirements for Impossible Creatures:

·Microsoft® Windows® 2000, Windows XP, Windows Me, or Windows 98. Note: Windows 98 requires Internet Explorer 5 or later.

·128 MB RAM

·500 MHz processor

·1.5 GB hard disk space

·16 MB / 3-D video card

·4x CD-ROM drive

·Sound card with speakers and/or headphones

For online play:

·56.6 kbps modem or LAN

·2-6 players for multiplayer mode. Note: For games with 5 - 6 players, it is recommended that you host over a broadband connection.

כעיקרון זה משחק אסטרטגיה שבו אתה לוקח דיי אן איי מכול מיני חיות שאתה מוצא ואז אתה משלב שני חיות שמצאתה, ואז אתה יוצא לקרבות עם החיות האלו

פורסם

זהו משחק שבו אתה לוקח 2 חיות מכל זן למשל נמר וזברה ויוצר מהן חיה אחת . מטרת המשחק כמו כל משחק אסטרטגיה היא לנצח בכמה שיותר קרבות אם החיות שעשיתה להן טרנספורמציה . בקשר לדרישות המשחק אני לא יודע מהן אבל אצלי המשחק עובד חלק ! (ראה מפרט )

לדעתך שווה? Pros./Cons. התקבלו בברכה :)

פורסם

תוריד את הדמו\בטא, יש אפשרות למשחק נגד המחשב, משחק ברשת ואימון. איך להגיד, לא התלהבתי. מה שכן, השילובים באמת חמודים, יצרתי TIGLA(טיגריס+גורילה) ;)

פורסם

המשחק ממש לא מדהים לדעתי... אולי ילדים קטנים כן יאהבו אותו, אבל אני ממש לא התלהבתי. אתה מעביר המון זמן בתכנון החיות שלך וכל מיני כאלה פחות מדי זמן במשחק עצמו. יש יותר מדי שדרוגים ושטויות... אני חזרתי ל-GTA3 ול-SC4.

פורסם

לדעתך שווה? Pros./Cons. התקבלו בברכה :)

זה באמת יכול לייגע\לרתק שילובי החיות והסטטיסטיקות, מה עוד שבדמו היו 10 חיות ובמלא 40. אבל אני רואה פוטנציאל אדיר למשחק כשינוי בדרכי האסטרטגיה. בטח תוך חודשיים יהיו אתרים עם טקטיקות וצבאות מומלצים

פורסם

משחק ענק!!! יש לי את המלא וזה פשוט משחק מצויין משהו חבל על הזמן ;D ;D ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים