עבור לתוכן

שאלה על ECI B-FOCuS 352+‎

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

Maximum Transmission Unit

זהו הגודל המקסימאלי של הפאקטים שיעברו ברשת.

אל תיגע בזה, תשאיר 1500.

הא טוב תודה .

ואיך אני עושה שהנתב/מודם (ROTAL - RTA 1320a ) יהיה רק מודם?

• תגובות 32
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אל תקנה מודם-נתב ממספר סיבות:

1. אם יש בעיה במודם אתה לא יכול לבודד את הבעיה ולחבר את המודם ישירות למחשב.

2. אתה לא יכול להחליף תשתית ואין לדעת מתי יצא מבצע/ חבילה בהוט עדיפה על שלך (כמו שאני רציתי חבילה של upload מוגדל בהוט ועברתי)

3. הציוד של בזק בעייתי לפעמים. לחברים שלי יש מודמים סימנס ואזטק ששבקו תוך מספר ימים או עשו בעיות.

אם בזק עושים שידרוגים על השרתים לעיתים רחוקות או בעתיד המודמים-נתבים לא מתאימים ואז יש להחליף את הנתב.,

4. היחידי שמומלץ מהיכרות הוא askey 1025. די אמין מהיכרות. ידידה שלי לקחה אחד בטעות במקום מודם ואין לי תקלות לטפל בהן, בניגוד לALE130 שהיה לה...

[br]פורסם בתאריך: 7.04.2007 בשעה 20:37:32

רק יש לי שאלה אני אם מודם ROTAL - RTA 1320a (שזה גם נתב ) ונתב של MSI שנקרה RG60G למה כל הזמן הנורות מהבהבות ? איפה שכתוב Ethernet בROTAL - RTA 1320a ואיפה בנתב MSI ב WLAN ואיפה שכתוב 1 ?

WLAN מהבהב כי הנתב משדר רשת אלחוטית כל הזמן. ethernet מהבהב כשמועבר מידע בכבל רשת ו1 זה חיבור למחשב שחיברת בטעות למודם.

1-4 מיועד רק למחשבים. WAN/INTERNET מיועד למודם.

פורסם

הא טוב תודה .

ואיך אני עושה שהנתב/מודם (ROTAL - RTA 1320a ) יהיה רק מודם?

הוא מגיע בתצורת מודם מבזק.

זה מה שאתה אמור לראות בתוך הממשק (ADVANCED ואז INTERNET CONNECTION) במצב של מודם:

modemwb8.png

אל תקנה מודם-נתב ממספר סיבות:

1. אם יש בעיה במודם אתה לא יכול לבודד את הבעיה ולחבר את המודם ישירות למחשב.

2. אתה לא יכול להחליף תשתית ואין לדעת מתי יצא מבצע/ חבילה בהוט עדיפה על שלך (כמו שאני רציתי חבילה של upload מוגדל בהוט ועברתי)

3. הציוד של בזק בעייתי לפעמים. לחברים שלי יש מודמים סימנס ואזטק ששבקו תוך מספר ימים או עשו בעיות.

אם בזק עושים שידרוגים על השרתים לעיתים רחוקות או בעתיד המודמים-נתבים לא מתאימים ואז יש להחליף את הנתב.,

4. היחידי שמומלץ מהיכרות הוא askey 1025. די אמין מהיכרות. ידידה שלי לקחה אחד בטעות במקום מודם ואין לי תקלות לטפל בהן, בניגוד לALE130 שהיה לה...

[br]פורסם בתאריך: 7.04.2007 בשעה 20:37:32

WLAN מהבהב כי הנתב משדר רשת אלחוטית כל הזמן. ethernet מהבהב כשמועבר מידע בכבל רשת ו1 זה חיבור למחשב שחיברת בטעות למודם.

1-4 מיועד רק למחשבים. WAN/INTERNET מיועד למודם.

1. אפשר להגדיר ראוטר שיעבוד כBRIDGE, ואז חייגן PPPOE רגיל יעבוד (בדיוק מצב של מודם רשת רגיל).

3. כל ציוד יכול לפעמים להיות בעייתי. מודם 600E, כמודם פועל מצויין, מניסיון שלי. המודמים של SIMENS עשו בעיות בהתחלה בגלל הגדרות שגויות בממשק עם חלק מהשרתים של בזק, אך זה טופל.

לגבי שדרוגים של תשתית, שטויות במיץ. בזק עוברת לתשתיות (GBE (Gigabit Ethernet במקום ה-ATM הישן. בחלק מתשתיות אלו יש בעיות עם ראוטרים (כל ראוטר, לא משנה אם הוא של בזק או לא.). במקרה זה תיתכן איטיות בהורדה בחיבור לספק (בבדיקת מהירות הורדה מהתשתית יהיה תקין) או בעיית ראיית אתרים, ואז העברה חזרה לרשת הATM ביחד עם נציג מהתמיכה הטכנית מסדר את הבעיה בתוך כמה דקות.

4. הראוטר של סימנס הוא אותו דבר כמו הרוטל (RTA1025W). יש מספיק תקלות מוזרות עם הראוטרים האלו כגון התנתקויות ולפעמים התאפסות הגדרות הממשק.

הראוטר הכי טוב שראיתי עד עכשיו בבזק הוא של ASUS.

פורסם
  • מחבר

הוא מגיע בתצורת מודם מבזק.

זה מה שאתה אמור לראות בתוך הממשק (ADVANCED ואז INTERNET CONNECTION) במצב של מודם:

modemwb8.png

1. אפשר להגדיר ראוטר שיעבוד כBRIDGE, ואז חייגן PPPOE רגיל יעבוד (בדיוק מצב של מודם רשת רגיל).

3. כל ציוד יכול לפעמים להיות בעייתי. מודם 600E, כמודם פועל מצויין, מניסיון שלי. המודמים של SIMENS עשו בעיות בהתחלה בגלל הגדרות שגויות בממשק עם חלק מהשרתים של בזק, אך זה טופל.

לגבי שדרוגים של תשתית, שטויות במיץ. בזק עוברת לתשתיות (GBE (Gigabit Ethernet במקום ה-ATM הישן. בחלק מתשתיות אלו יש בעיות עם ראוטרים (כל ראוטר, לא משנה אם הוא של בזק או לא.). במקרה זה תיתכן איטיות בהורדה בחיבור לספק (בבדיקת מהירות הורדה מהתשתית יהיה תקין) או בעיית ראיית אתרים, ואז העברה חזרה לרשת הATM ביחד עם נציג מהתמיכה הטכנית מסדר את הבעיה בתוך כמה דקות.

4. הראוטר של סימנס הוא אותו דבר כמו הרוטל (RTA1025W). יש מספיק תקלות מוזרות עם הראוטרים האלו כגון התנתקויות ולפעמים התאפסות הגדרות הממשק.

הראוטר הכי טוב שראיתי עד עכשיו בבזק הוא של ASUS.

תןדה על מידע .

ואם יש לי את אותו דבר בממשק של המודם זה אומר שלא יכולים לגלוש במודם / נתב חוץ ממני ?

פורסם

לא הבנתי את השאלה.

הצילום מסך ששמתי מראה לך איך המודם מוגדר למצב של "BRIDGE" או במילים אחרות מצב "מודם" שמצריך חייגן חיצוני (ראוטר או מחשב).

אם הרשת האלחוטית שלך מופעלת ולא עשית לה הצפנה אז אנשים יכולים להתחבר לרשת שלך ולגלוש.

פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי תודה רבה .

יש לי שאלה אחרונה איך אני נכנס לממשק ?

אני לא מצליח כתבתי תאי פי ולא הצלחתי .

פורסם

כתובת הIP היא:

10.0.0.138

שם משתמש/סיסמא Admin/Admin

תוודא שכרטיס הרשת שלך קיבל כתובת מהראוטר לפני כן

ע"י כניסה למצב פקודה והקלדת פקודת ipconfig /all

פורסם
  • מחבר

כתובת הIP היא:

10.0.0.138

שם משתמש/סיסמא Admin/Admin

תוודא שכרטיס הרשת שלך קיבל כתובת מהראוטר לפני כן

ע"י כניסה למצב פקודה והקלדת פקודת ipconfig /all

הכנסתי את הip

10.0.0.138

מה אני צריך לעשות לא הבנתי?

פורסם

אתה אמור לקבל דף שבו צריך להכניס Username ו-Password.

ושם אתה רושם Admin בשניהם (ה'A' חייבת להיות גדולה).

פורסם
  • מחבר

אתה אמור לקבל דף שבו צריך להכניס Username ו-Password.

ושם אתה רושם Admin בשניהם (ה'A' חייבת להיות גדולה).

לא הסברתי את עצמי טוב..

אני מכניס את הip ולא מופיע לי כלום...

ואין תמודם שלי באתר שנתה.

מה אני עושה?

תודה.

פורסם

תעשה "התחל" --> "הפעלה" --> תרשום CMD ותלחץ "אישור".

תקליד IPCONFIG /ALL ותלחץ Enter.

תביא לנו תצלום מסך של מה שמופיע לך שם.

תקרא את ספר ההוראות שקיבלת עם הראוטר או תשתמש בכתובת של Default gateway מהפלש של מה שרשמתי למעלה.

פורסם
  • מחבר

הנה צילמתי :

ipjv1.jpg

כתבתי תאי פי שכתוב בDefault gateway

וזה נכנס לי לממשק של הראוטר אז חיברתי רק תמודם עכשיו ונכנסתי לIP :

10.0.0.138

זה מה שמופיע לי :

dsdpc9.jpg

מה אני צריך לשנות כדי שלא יכלו לגלוש לי דרך המודם /נתב ?

פורסם

אתה עושה את כל ההגדרות בתוך הראוטר, לא במודם.... :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

המודם הוא גם ראוטר (ROTAL - RTA 1320a ) אז כשאני מחבר אותו לראוטר (של MSI ) אי אפשר להתחבר לROTAL - RTA 1320a כראוטר?

פשוט אין לי מוסג בזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים