פורסם 2007 באפריל 518 שנים קודם כל שלום לכולם אני חדש באתר. שאלתי היא אני רוצה את חוות דעתכם על הכרטיס הגרפי הזה שמופיע בנושא ממש אעריך את חוות דעתכם.
פורסם 2007 באפריל 518 שנים קודם כל, ברוך בואך לאתר הישראלי בכי פופולארי בתחום המחשבים. מה המפרט שלך? ולמה אתה רוצה אותו? משחקים, עבודה וכו'....?
פורסם 2007 באפריל 518 שנים מחבר cpu: intel core duo e6600mother board: asus nforce 650imemory: 2 gb 677 kingstonhard drive:500 gb westren digital sata 2sound card: creative 5.1 sound blastercpu cooling: thermaltke big typhonGraphic card: asus 7600gt silnetcase: thermaltke swingtwo dvd burners lg lightscribeהמחשב נועד גם למשחקים כבדים וגם לעבודה רצופה תתן את חוות דעתך על המפרט הזה מחשב טוב או לא טוב???
פורסם 2007 באפריל 518 שנים תעשה טובה גדולה לעצמך-תמתין בסבלנות לכרטיסי מסך חדשים (8XXX/R600 )עד סוף החודש מאמין שכבר יהיו בחנויות.חבל להשקיע כסף בכרטיס מסך שלא יתמוך לך DX10 בעתיד.זה לא אמור לעכב את קניית המחשב,תשתמש בכרטיס מסך OB שעל לוח האם בינתיים.לגבי המפרט שלך,הנהלת האתר החליטה לפתוח פורום מיוחד בשבילך:http://hwzone.co.il/community/index.php?board=24.0
פורסם 2007 באפריל 518 שנים מחבר כבר קניתי את המחשב הזה ואת כרטיב המסך הזה אחי . אני ממש לא מבין מה כל ההמולה על ה DIRECTX 10 הזה .
פורסם 2007 באפריל 518 שנים שום המולה.אין לחץ ולא כלום.אוטוטו יוצאים כרטיסי MID חזקים יותר ,כנראה,שיתמכו גם ב DX10 ושיעלו כמעט אותו דבר.ה DX10 ייתן לך בעתיד ,במשחקים שיתמכו ערך ויזואלי נוסף,על מערכת הפעלה ויסטה,זה הכל.
פורסם 2007 באפריל 518 שנים המפרטחזק חוץ מהכרטיס מסך, אם את באמת רוצה להפעיל משחקים על הגדרות גבוהות מאוד היית צריך לקנות 8800GTS 320MB ולא 7600GT
פורסם 2007 באפריל 518 שנים מחבר זה מספיק בשבילי אני לא צריך יותר מזה זה בסדר תאמין לי אני יודע מה אני עושה תודה רבה אבל על העצה אחי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.