עבור לתוכן

המחשב מתנתק אחרי עבודה של כחצי שעה

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה.

תופעה מוזרה עוברת על המחשב שלי לאחרונה (מזה כשבוע). יש לי מודם של ECI 312+ בלי ראוטר. מהרגע שאני מתחבר לאינטרנט הכל עובד מצויין, לאחר כחצי שעה הקצב יורד ואז המחשב מתנתק (בצד הימני התחתון מופיע החיבור עם סימן קריאה שהוא לא מצליח לחדש את הIP). עד שאני לא מאתחל גם את המחשב וגם את המודם זה לא עובר. הקטע המוזר שזה קורה רק במחשב שלי. כאשר אני מחבר מחשב אחר דרך אותו החיבור, הכל עובד מצויין. חשבתי שהבעיה היא אצלי, הורדתי לחלוטין את הפיירוול ואת האנטיוירוס (COMODO וKASPERSKY) אך הבעיה המשיכה. התקנתי מחדש את הכרטיס רשת וניסיתי לעשות כל דבר אחר.

דיברתי עם בזק והם שלחו אותי להחליף את המודם.

יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?! :nixweiss:

תודה מראש וחג שמח

פורסם

ניסית כבר להחליף מודם?

אם כן אז תקרא הלאה, אם לא, לך תחליף ואז תבדוק שוב.

אם הבעיה עדיין קיימת אז זאת יכולה להיות בעיה בכ.רשת.

תנסה להתקין אותו עם הדרייבר הכי חדש מהחברה שיצרה אותו (לא הדרייבר המעפאן של מייקרוסופט).

תנסה פשוט להגדיר כתובת IP סטטית בכ.רשת. כך הוא בעצם תמיד יהיה עם כתובת IP קבועה, ולא יצטרך לעדכן, ואולי גם יפסיק להתנתק.

תנסה לבטל "ניהול צריכת חשמל" במנהל התקנים ותנסה להעביר את הכ.רשת לעבודה ב10FULL DUPLEX.

תנסה להחליף את הכרטיס

פורסם
  • מחבר

עשיתי את כל הדברים שאמרת וזה עדיין ממשיך.. להחליף כרטיס רשת זה בעיה בגלל שזה ON BOARD.. מה עוד אפשר לעשות?

פורסם

אם מודם כבר הוחלף הבעיה אצלך במחשב.

קביעת כתובת IP ידנית לא צריכה לנתק אותך ולתת הודעה על קישוריות מוגבלת מאחר והכתובת מוגדרת ידנית...

אתה לא צריך "להחליף" את הכ.רשת פיסית. פשוט תוסיף כ.רשת PCI ותכבה את המובנה בביוס.

פורסם
  • מחבר

א. תודה רבה על העזרה.

ב. ברור שאפשר להוסיף כרטיס רשת פשוט ב 40 שקל ולבדוק אם זו הבעיה. אני פשוט מנסה לבדוק את כל האופציות לפני שאני פונה לפתרון הזה..

אני חושב שזה מקרי לחלוטין, אבל יכול להיות שאו קספרסקי או קומודו עושים את הבעיה? פשוט הבעיה התחילה מיד עם התקנתם. ניסיתי להסיר אותם לחלוטין, אבל הבעיה לא עברה.

מה שכן, כל הסיפור קרה לי עכשיו שוב, וניסיתי לחדש את הIP ולא הצלחתי. תגיד, אם אני מגדיר IP ידנית, מה לשים בGETAWAY ומה בSUBNET MASK?

וזה לא משנה איזה IP אני נותן או שיש עדיפות למספרים מסויימים?

פורסם

אם זה המצב אז כנראה משהו דפק לך את ההגדרות.

אם אתה משתמש בחייגן אני ההיתי מציע להריץ

netsh int ip reset 1.txt

ב-CMD ואז להפעיל את המחשב מחדש ולראות אם הבעיה נפתרת.

אם אתה מגדיר ידנית את כתובת הIP ואתה משתמש בחייגן אז אתה צריך רק IP (למשל 10.0.0.10) וכשתלחץ על הSUBNET הוא יתמלא לבד ואין מה לגעת בו.

אתה לא צריך שום דבר אחר.

אם המודם מוגדר כראוטר אתה צריך להוסיף DEFAULT GATE 10.0.0.138 וגם שרת DNS 10.0.0.138.

פורסם
  • מחבר

את החלק הראשון של NETSH כבר ניסיתי. קבעתי IP חדש למחשב, גם הורדתי את האנטיוירוס של קספרסקי ואת הפיירוול של קומודו. התקנתי את הגרסא האחרונה של AVG שהייתה לפני כן..

נקווה שכל העניין יסתדר.

פורסם

טוב זה ישמע מוזר אבל סרקתה את המחשב עם אנטי וירוס מעודכן וטוב כמו NOD32 או KASPARSKY ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים