עבור לתוכן

האם DX10 יתמך רק ע"י ויסטה( ולא ע"י XP)?

Featured Replies

פורסם

עשו לי טובה ואל תהפכו את זה לדיון ספאם\ווארז

לא שאני מאיים אבל אני בנאדם ממש טוב ולא נותן אזהרות בחיית דינאק אל תנצלו את זה לרעה

תחזרו לנושא המקורי בבקשה

פורסם

ה8600GTS הולך לצאת החודש הקרוב והוא נותן ביצועים יותר טובים מה X1950PRO שלא לדבר על יכולות הOC שלו.

ומה שחשוב הוא הולך לעלות 199E, שזה פלוס מינוס המחיר של הX1950PRO. אולי תצטרך להוסיף עוד 50-100 שקל גג.

בכל מקרה חבל מאוד לקנות היום כרטיס DX9 כשהשימוש שלו הוא למשחקים.

לגבי וויסטה אפשר פשוט לבקש מחבר או משפחה מחו"ל שיבאו זה עולה 109$ Windows Vista Home Premium ו189$ ל Windows Vista Ultimate.

ככה שאני ממש לא רואה סיבה לקנות את זה בארץ.

פורסם

כבר אני יעשה את זה :bash:

ולמה לבזבז 35$ כאפשר חינם

מה הקטע, למחשבים ביתיים אפשר לקנות Windows Vista Premium OEM, שזה עולה 640 ש"ח בערך....

אז אתה קונה את זה לכמה שנים טובות לא תמות מזה...

פורסם

הבחור צודק.. לי מגיע ויסטה חינם מ MSDN ואני פשוט לא מוכן להתקין את זה... בכל מקרה, לכרטיסי מסך החדשים יש גם מעבדים חזקים יותר שאמורים לתת ביצועים יותר טובים גם תחת DX9 לא ? (ונראה לי שבסוף מיקרוסופט לא מוציא כלום שקשור ל DX10 תחת XP).

פורסם

יש לי תחושה שבסופו של דבר ימצאו איזה "פיתרון" לXP

בכל מה שקשור ל DX10

גם אם לא,אז לא נורא.

כשויסטה תהיה מערכת יציבה וחזקה כמו ה XP נקנה גם לה רשיון.

אישית,לא מבין אנשים שמתקינים מערכת הפעלה לא חוקית,

מדובר בתוכנה ,אולי,הכי ותיקה שתשב לכם על המחשב

מה גם שזו תוכנת ה CORE של המחשב

עשיתי חישוב (אולי קצת דבילי.. ;) )

אבל יצא לי איזה 8 שקלים הוצאה חודשית על מערכת הפעלה חוקית בת 5 שנים בערך

משהו כמו 27 אגורות ליום

מערכת שעברה כבר 3 מחשבים.

והיד עוד נטויה :hi:

פורסם

מהניסיון שלי מערכת הפעלה פרוצה הרבה יותר נוחה מהמון סיבות... לדוגמה כל חודש יוצאת גרסה חדשה שמעודכנת עד אותו החודש וכו'

יש גרסאות עם תוכנות בסיס ועוד שלל תוספות שימושיות , אין אקטיווישיון ושאר שטויות ועוד

אבל הדבר הכי טוב זה שאתה לא צריך להתעצבן כל כך כל פעם שהוינדוס מקריץ לך שגיאה משום מקום ... כי הרי זה לא ששילמת על זה ?

פורסם

מהניסיון שלי מערכת הפעלה פרוצה הרבה יותר נוחה מהמון סיבות... לדוגמה כל חודש יוצאת גרסה חדשה שמעודכנת עד אותו החודש וכו'

יש גרסאות עם תוכנות בסיס ועוד שלל תוספות שימושיות , אין אקטיווישיון ושאר שטויות ועוד

אז מה אתה אומר,שכל חודש תתקין גירסה מעודכנת?

אקטיווציה עושים פעם אחת ודי.

פורסם

הוא אומר שבמחשב חדש עדיף להתקין חלונות שכוללות את כל העדכונים לאותו חודש

מאשר להשתמש בדיסק מקורי ולהתעסק עם windows update

פורסם

זה לא כזה סיפור לעדכן,

פעם בחודש העדכון נדלק,

לוחצים אוקיי

ריסטרט

וממשיכים לעבוד,

ממש לא ביג דיל .

ומה יקרה אם צריך עדכון הכרחי?

פורסם

יש מספיק דיונים על חלונות חוקי / לא חוקי, XP / VISTA, איך זה מתקשר לנושא ?

פורסם

הבחור צודק.. לי מגיע ויסטה חינם מ MSDN ואני פשוט לא מוכן להתקין את זה... בכל מקרה, לכרטיסי מסך החדשים יש גם מעבדים חזקים יותר שאמורים לתת ביצועים יותר טובים גם תחת DX9 לא ? (ונראה לי שבסוף מיקרוסופט לא מוציא כלום שקשור ל DX10 תחת XP).

מה זה MSDN י?

(אם ויהיה לי ויסטה אז אני אתקין אותה רק כשיהיה SP ותוכנות יתחילו לתמוך בה ובכלל כשהיא תהיה נפוצה בשוק...)

פורסם

תוך שנה שנתיים יהיה לך ויסטה בין אם תרצה או לא...

אם הכרטיס הולך להיות מוחלף בזמן הזה אז לא צריך לחכות...

אבל אם לא אז כדאי מאוד לחכות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים