עבור לתוכן

איזה MP3 לבחור? חייב מבאג. פירוט בפנים.

Featured Replies

פורסם

היה לי IFP790 256MBוIriver , הוא היה מעולה עד שאיזה מקש התקלקל ועכשיו בגלל הביטוח אני מחליף אותו כנראה למכשיר אחר בבאג מחשבים, אז נא לבחור דגם רק משם.

דרישות:

512 עד ג'יגה זיכרון.

סוללה חזקה.

לא צריך תמונות וסרטים בכלל.

איכות שמיעה גבוהה

גודל - עדיף קטן.

מחיר: עד 500 ש"ח (זה לא אומר שחייבים לנצל את כל התקציב...) .

כדאי אולי לרכוש נגן ואוזניות איכותיות בנפרד ?

עריכה:

טוב אז נשארתי עם התלבטות כזאת:

iAudio G3 1GB ב 400 ש"ח+אוזניות איכותיות ב 100 ש"ח (AKG K12P)

MPIO FG100 1GB ב 300 ש"ח - לא יודע אם כדאי אוזניות נוספות.

MPIO FY700 2GB ב 300 ש"ח בלי אוזניות נוספות כי הם כבר איכותיים.

האפשרות השלישית נראית הכי משתלמת אבל אני לא ממש אוהב את העיצוב של הנגן והממשק לא נראה נוח במיוחד.

נראה לי הכי טוב לראות את שלושת הדגמים ה"נבחרים" בחנות ולהחליט.

אשמח לשמוע המלצות.

תודה.

פורסם

לדעתי האפשרות הראשונה הכי טובה (iAudio G3 1GB) ידוע בתור נגן איכותי וקטן עם זמן פעולה ארוך, בתוספת של אוזניות טובות זה שילוב מנצח, השאלה גם כמה חשוב לך עוד ג'יגה.

פורסם
  • מחבר

לא חשוב לי בכלל עוד ג'יגה, בעצם נראה לי אני ארד מה FY700, אני אקח אוזניות של AKG K12P או את הקודמות שלי של IRIVER, ואז נשאר לבחור את FG100 MPIO או IAUDIOG3 ונצא מנקודת הנחה שאני אשתמש באוזניות הקודמות שלי של IRIVER או של AKG K12P (יש לך מושג מי יותר טוב?)

פורסם

G3 בלי ספק. היה לי אותו תקופה ארוכה והייתי מאוד מרוצה ממנו. היתרונות הבולטים שלו זה זמן בטריה ארוך מאוד (וזה מאוד מקל שבזמן שאחרים מטעינים או מחליפים את הבטריה 4 פעמים אתה עושה את זה רק פעם אחת) ואיכות סאונד משובחת. קליטת הרדיו שלו לא משהו לעומת זאת.

פורסם

האוזניות שלו באמת לא משהו, אבל ככה זה של כל הנגנים אני מניח. האוזניות שלו ברמה של אוזניות ב-40 שקל, הן יותר טובות מהאוזניות שבאות עם נגנגים סיניים.

אבל בכל מקרה - תחליף. ד"א, גם האוקלייזר של ה-G3 מאוד מרשים. נראה לי שה-AKG עם הנגן הזה זאת העסקה הטובה ביותר שאתה יכול לעשות ב-500 שקל בבאג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים