פורסם 2007 באפריל 418 שנים היי,אני צריך המלצה לנתב אלחוטי בסביבות המחיר 350 ש"חהדבר החשוב ביותר הינה יציבות בחיבורים החוטיים מכיוון שאני עובד עם המחשבים מרחוק.תודה.
פורסם 2007 באפריל 418 שנים היי,אני צריך המלצה לנתב אלחוטי בסביבות המחיר 350 ש"חהדבר החשוב ביותר הינה יציבות בחיבורים החוטיים מכיוון שאני עובד עם המחשבים מרחוק.תודה.ה GL יתאים בהחלט - גם יציבות, (לדוג' יש לי עכשיו אחד פה עם UPTIME של חודשיים) וגם נוחות לגישה מרחוק - VPN, VPN PASSTHROUGH, SSH וכו..
פורסם 2007 באפריל 518 שנים מחבר תודה רבה,רק עוד שאלה, האם צריך לעדכן את ה FIRMWARE לאחד חיצוני או עדכון כלשהו של לינקסיס?
פורסם 2007 באפריל 518 שנים אם אתה הולך להשתמש בתוכנות לשיתוף קבצים ובאמת רוצה להוציא את המקסימום מהנתב שלך אז מומלץ לעדכן ל frimware של DD-wrt/HyperWRT/Tomato (תנסה את כולם ותראה מה הכי מתאים לך). אם אתה לא רוצה להתעסק עם הנתב יותר מדי אז תעדכן לגירסה האחרונה מהאתר של Linksys ואתה מסודר.בכל מקרה, כשאתה מבצע עדכון, תוודא שאתה עוקב אחרי ההוראות אחד לאחד או שתמצא את עצמך עם משקולת ניר שעולה 350 שקל...
פורסם 2007 באפריל 518 שנים שאלה קטנה..יש אפשרות לבטל את האופציה של האלחוטי? כי זה בטח פולט הרבה קרינה הדבר הזה..
פורסם 2007 באפריל 518 שנים זה לא פולט הרבה קרינה (פחות מהפלאפון שלך למשל...) אבל כן, יש אפשרות לכבות את ה-Wireless.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.