פורסם 2002 בינואר 523 שנים אחרי ביקוש שני בשירותים היום, והתייעצות עם חבר שלי, הגעתי למסכנה שצריך להקים חברת סטארטאפ שתמציא מתקן, או משהוא, שיחתם את האסלה המזדיינת, לפני שבאים אליהה.!!כל מי שיפתח חברה כזאת יהיה מליונר!!!
פורסם 2002 בינואר 523 שנים יש כאלה ששמים בד דמוי פרווה בצורה מיוחדת לאסלהאבל לא נראה לי שזה כל כך נעים אם לא תרים את האסלה בזמן שאתה משתין וקצת .... תגלוש
פורסם 2002 בינואר 523 שנים מחבר יש כאלה ששמים בד דמוי פרווה בצורה מיוחדת לאסלהאבל לא נראה לי שזה כל כך נעים אם לא תרים את האסלה בזמן שאתה משתין וקצת .... תגלושלא, לא נראה לי.אני צריך משהוא יחמם אותה מבפנים.ואני לא מתכוון שאיזה ד?ב?ה תישב שם לפני..
פורסם 2002 בינואר 523 שנים אני כבר שנים חושב על הדבר הזה, ולא חשבתי להקים סטרט-אפ, יש לי תוכנית מדוייקת איך לבנות מחממם כזה בצורה מעולה, אני לא רוצה לחשוף את זה כי אולי באיזה יום אני אקים סטרט-אפ.אתה יודע מה?בוא נקים אתה ואני סטרט-אפ, אני אביא את המשקיעים והכסף ואתה תביא את האסלה.
פורסם 2002 בינואר 523 שנים אני אהיה הקונה הראשון שלכם !!! (למרות שיש דרך פשוט היותר שהיא פשוט להפעיל תנור חימום ולסגור את החלונות בשירותים (אם יש) ואז הכל מתחמם תוך 5 דקות)
פורסם 2002 בינואר 523 שנים מחבר אני כבר שנים חושב על הדבר הזה, ולא חשבתי להקים סטרט-אפ, יש לי תוכנית מדוייקת איך לבנות מחממם כזה בצורה מעולה, אני לא רוצה לחשוף את זה כי אולי באיזה יום אני אקים סטרט-אפ.אתה יודע מה?בוא נקים אתה ואני סטרט-אפ, אני אביא את המשקיעים והכסף ואתה תביא את האסלה.מתאים לי!!!אתה יודע כמה כסף נעשה????יש מיליוני אנשים בעולם שכל פעם שהם מתישבים על האסלה המעצבנת והקפואה הזאת, הולך להם החשק לחרבן!
פורסם 2002 בינואר 623 שנים מצטער לאכזב אתכם ראיתי דבר כזה לפני עשר שניםמושב אסלה מחומם קבוע ל30 מעלות (כמו שמיכה חשמלית)הוצג בתערוכת פטנטים בארה"ביש לו מכסה מבודד כך שהוא לא מבזבז הרבה חשמלמשהו כמו 30 וואט לשעה אבל לוקח לו 4 שעות להתחמם ואז הוא כל הזמן מחוברתשים נייר טואלט יותר טוב וסטרילי
פורסם 2002 בינואר 623 שנים אפשר לבנות מערכת קרור מים למעבד - להאיץ אותו קצת - ואז במקום שיהיה סירקולציה של מים - מים יכנסו מצד אחד ויצאו מהצד השני לשירותים וככה יהיה לנו מערכת חימום מים לשירותים!
פורסם 2002 בינואר 623 שנים מחבר מצטער לאכזב אתכם ראיתי דבר כזה לפני עשר שניםמושב אסלה מחומם קבוע ל30 מעלות (כמו שמיכה חשמלית)הוצג בתערוכת פטנטים בארה"ביש לו מכסה מבודד כך שהוא לא מבזבז הרבה חשמלמשהו כמו 30 וואט לשעה אבל לוקח לו 4 שעות להתחמם ואז הוא כל הזמן מחוברתשים נייר טואלט יותר טוב וסטריליתמחק את ההודעה שלך ומהר!!זה "הנזק" (לפי omri_ro) שלי ושל את'לון!!!
פורסם 2002 בינואר 723 שנים בשביל זה יש קומקום!תרתיח מים, שפוך לאסלה, והאדים יחממו לך את התחת (רק הלחות מפריעה).החיסרון היחיד של זה שמזבזים את המים שנותרו לנו בשלולית הזאת בצפון, נו, איך קוראים לה...? :'(
פורסם 2002 בינואר 723 שנים מחבר התחת שלי גם ככה חם..אניצריך שמשהוא יחמם את הדבר הזה שיושבים עליו!!!!ומים חמים לא ממש עוזר לי!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.