עבור לתוכן

המעבד חם אחרי פירוק-מבקש עזרה עם משחה תרמית טמפרטורות וכל מה שקשור....

Featured Replies

פורסם

המעבד שברשותי הוא pentium 2.4 GHz northwood סוקט 478 והוא מותקן על לוח של MSI .

היום בבוקר החלטתי שהגיע הזמן לנקות את המאווררים אז פירקתי את המאוור וניקתי אותו ושמתי לב שבין הצלעות קירור יש מלא אבק אז הוצאתי אותו גם ויחד איתו יצא המעבד שהיה דבוק ניקיתי את צלעות קירור וכך הסתיימו שלבי הנקיון.

לא הצלחתי להחזיר את הצלעות למקום ביחד עם המעבד אז פירקתי את המעבד עם מברג והחזרתי אותו ואז שמתי את הצלעות קירור בחזרה התקנתי את המאוור אך משום מה שנראה לי שהפירוק(משחה תרמית) גרם למעבד שלי להיות חם מעבר למידה.

אז בדקתי אותו עם SANDRA ועם SPEEDFAN והתוצאות הם כאלה המעבד במצב מנוחה על 49 מעלות יש לציין שהמאוורר תקין(5900 RPM ).

עכשיו המעבד אמור להיות הרבה יותר קר ולכן קניתי משחה תרמית בשביל לחבר מחדש את המעבד לצלעות קירור בצורה טובה.

צירפתי תמונות של הצלעות קרור והמעבד עכשיו אשמח מאוד לקבל המלצות מאנשים שעשו את זה כבר כמה פעמים איך אני מורח? איך אני מוריד את השאריות שנשארו מהמשחה התמית הקיימת?(אין לי ספריי מגעים שמעתי שאפשר עם אלכוהול) ממה צריך להזהר?

אשמח מאוד לקבל תגובות....

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה צריך כמה שפחות לגעת בפינים של המעבד ,ועם אלכול 70% וצמר גפן לנגב את השאיריות של המישחה הישנה

וגם בקירור על החלק שיושב הקירור על המעבד .אתה יכול להעזר במדריך שיש באתר עם תמונות...

בהצלחה

http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/

פורסם
  • מחבר

סיימתי תוצאות ב פורום מעבדים...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ישנה בעיה במאווררים של הPresscot שלאחר זמן משהו נדפק שם והוא כבר לא נוגע במעבד

במקרה שהמאוור שלך הוא מיועד לPresscot תבדוק טוב טוב שהחלק הפנימי של המאוור (גוש עגול צבע נחושת)בולט לפחות במילימטר מחוץ לצלעות, אחרת הוא פשוט לא נוגע במעבד! ולא מפשט את החום

פורסם

תנקה גם מאבק באזור הסוקט עצמו, במידה ולא עשית זאת כבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים