פורסם 2007 במאי 2718 שנים anybody? מצטער שלא עניתי קודם לכן, בגלל החזרה ללימודים לא היה לי כוח לכלום. 1 ב' משום מה לא הצלחתי , אבל בכל השאר אכן, צדקת!
פורסם 2007 במאי 2818 שנים הדבר האחרון שיש בו צורך הוא התנצלות אחלה היום אנחנו אמורים לקבל את הציונים דרך SMS(אמורים זאת מילה יפה =/).[br]פורסם בתאריך: 27.05.2007 בשעה 10:41:52 עידכון:אני מוגש על 100 וכמובן, שאלה(אני פשוט לא מצליח לפתור את הזבל הזה!): 3. בעיר מסויימת שני מפעלי עץ. מפעל אחד מייצר רבע מהרהיטים שבעיר ומפעיל מייצר את שאר הרהיטים. שליש מהרהיטים שמייצר המפעל הראשון הן למכירה ליחידים והשאר למבני ציבור. 2/9(שתי תשיעיות) מבין כל הרהיטים שנועדו למכירים ליחידים יוצרו ע"י המפעל הראשון. בוחרים באקראי רהיט בעיר. א. חשב את ההסתברות שהרהיט נמכר ליחידים. ב. מהי ההסתברות שהרהיט ייוצר ע"י המפעל השני והוא שייך למבנה ציבור? הבעיה: אין לי מושג איך בכלל לגשת לתרגיל...
פורסם 2007 במאי 2818 שנים 3. בעיר מסויימת שני מפעלי עץ. מפעל אחד מייצר רבע מהרהיטים שבעיר ומפעיל מייצר את שאר הרהיטים. שליש מהרהיטים שמייצר המפעל הראשון הן למכירה ליחידים והשאר למבני ציבור. 2/9(שתי תשיעיות) מבין כל הרהיטים שנועדו למכירים ליחידים יוצרו ע"י המפעל הראשון. בוחרים באקראי רהיט בעיר. א. חשב את ההסתברות שהרהיט נמכר ליחידים. ב. מהי ההסתברות שהרהיט ייוצר ע"י המפעל השני והוא שייך למבנה ציבור? אם התשובות הן: א. 3/8 ב. 11/24 אז אני יודע איך לגשת, אם לא חח אז אני בבעיה רצינית (עושה מחר שאלונים 5 6 7 )
פורסם 2007 במאי 2818 שנים כו אלו התשובות הכי מציק זה, ניגשתי לשאלה נכון אבל במקום לכתוב 3x/4(שלוש איקס חלקי 4) כתבתי חלקי 3 וזה הרס לי את כל התרגיל... נו שווין. פאק, שלושה שאלונים ביום??? איך אפשר?
פורסם 2007 במאי 2818 שנים זאת שאלה שנחשבת קלאסית? כי אני פתרתי אותה לפי הסתברות בחיי היום יום, וזה מוזר כי אני בכלל לא יודע קלאסית.לגבי השאלונים, אין לי מושג אם אני אעמוד בזה. עד ה 007 או שאני אהיה סמרטוט או שאני אהיה חד כמו החרב של הירו נאקמורה (יאטה!!!).
פורסם 2007 במאי 3018 שנים בשאלון 004שאלה 4 סעיף גאיך לעזאזל הם הגיעו לy=-1/4 ?! (כלומר השיפוע יצא להם 0, ולא הצלחתי להגיע לזה....)
פורסם 2007 במאי 3018 שנים וכמובן, שאלה(אני פשוט לא מצליח לפתור את הזבל הזה!): ... הבעיה: אין לי מושג איך בכלל לגשת לתרגיל... לפי עץ הסתברויות.
פורסם 2007 במאי 3018 שנים בשאלון 004שאלה 4 סעיף גאיך לעזאזל הם הגיעו לy=-1/4 ?! (כלומר השיפוע יצא להם 0, ולא הצלחתי להגיע לזה....)אני הצלחתי להגיע לזה ..גזרת לפי הכללים את הלוגים?
פורסם 2007 במאי 3018 שנים כן.. יצא לי אחרי סידור המשוואה(כמובן לאחר ההצבה):(1/ln2)-(sqr2/ln4)sqr הכוונה היא לשורשוהדבר הזה לא 0
פורסם 2007 במאי 3118 שנים אני קודם כל סידרתי את המשוואה המקורית שיהיה כל הלוגים על בסיס 2 ואז גזרתי ויצא לי 0..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.