פורסם 2007 באפריל 318 שנים קודם כל שנה את הכותרת כדי שאנשים ידעו על מה מדובר! לפי כל הביקורות שקראתי, המשחק מאד מציאותי רמת קושי בינונית-גבוהה והרבה מהמכורים לסימולציות נהיגה המליצו עליו
פורסם 2007 באפריל 318 שנים מחבר אה אוקי הוא משחק תותח שאני אישית יהנה ממנו?כי אני אוהב משחקי נהיגה ריאלסטיים מאוד מאוד העם זה המשחק בשבילי?
פורסם 2007 באפריל 318 שנים אה אוקי הוא משחק תותח שאני אישית יהנה ממנו? כי אני אוהב משחקי נהיגה ריאלסטיים מאוד מאוד העם זה המשחק בשבילי? אחי תעבוד על העברית שלך המשחק מאוד מהנה, ומומלץ לאוהדי הסימולציות (כמוני )
פורסם 2007 באפריל 318 שנים אין לי אותו כרגע אבל שיחקתי בו כמה פעמים, עותק של חבר.אני לא יודע אם זה המשחק בשבילך?!תוריד גרסת דמו, תנסה ותראה ****בן-אדם! כותבים:האם [glow=red,2,300]לא[/glow]העם
פורסם 2007 באפריל 318 שנים אתה לא חייב להקשיב לו...המשחק פונה לאוכלסייה מאוד מאוד מסוימת,אני ממש לא אהבתי את המשחק אבל יש כאלא שלא יכולים להרפות ממנו.המשחק לפי מה שאחרים אמרו מאוד מציאותי (אין לי רשיון-אני לא יודע) אבל עם זאת הוא גם קשה מאודוהנהיגה בו דורשת ריכוז ומולץ לשחק בו עם הגה.
פורסם 2007 באפריל 418 שנים אתה לא חייב להקשיב לו... המשחק פונה לאוכלסייה מאוד מאוד מסוימת,אני ממש לא אהבתי את המשחק אבל יש כאלא שלא יכולים להרפות ממנו. המשחק לפי מה שאחרים אמרו מאוד מציאותי (אין לי רשיון-אני לא יודע) אבל עם זאת הוא גם קשה מאוד והנהיגה בו דורשת ריכוז ומולץ לשחק בו עם הגה. בן אדם, למה מה אמרתי? המשחק מאוד מהנה, ומומלץ לאוהדי הסימולציות (כמוני ) בדגש על סימולציות!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.