עבור לתוכן

Windows Longhorn XP עודכן!!!

Featured Replies

פורסם

תראה!

מיקרוסופט מנסה לעשות בשבילך ובשבילי ולכו המשתמשים את המערכת וינדוס כמה שיותר טובה יפה ונגישה ומאובטחת וקלה לשימוש

יש משתמשים שאוהבים ויש כאלה שלא. ;)

:lol: :lol:

אויי הרסת אותי מצחוק....

אולי לא ידעת אבל מיקרוסופט הם חברה פרטית, והדבר היחידי שהם דואגים לו זה הכיס שלהם.

הם לא עושים כלום "בשבילנו" אלה יוצירם מערכות הפעלה חדשות במטרה למכור אותם ולהרוויח כסף.

הם הוכיחו מספיק פעמים שהדאגה היחידה שלהם זה כסף במספר תביעות משפטיות שכמעט פירקו את החברה.

פורסם
  • מחבר

זה גם נכון מאוד או או או נכון <מוני מוני כסף כסף :hat:> !אבל גם אמינות! :saint:

פורסם

תראה!

מיקרוסופט מנסה לעשות בשבילך ובשבילי ולכו המשתמשים את המערכת וינדוס כמה שיותר טובה יפה ונגישה ומאובטחת וקלה לשימוש

יש משתמשים שאוהבים ויש כאלה שלא. ;)

:lol: :lol:

אויי הרסת אותי מצחוק....

אולי לא ידעת אבל מיקרוסופט הם חברה פרטית, והדבר היחידי שהם דואגים לו זה הכיס שלהם.

הם לא עושים כלום "בשבילנו" אלה יוצירם מערכות הפעלה חדשות במטרה למכור אותם ולהרוויח כסף.

הם הוכיחו מספיק פעמים שהדאגה היחידה שלהם זה כסף במספר תביעות משפטיות שכמעט פירקו את החברה.

ואיך מיקרוסופט עושה כסף? על ידי התאכזרות לציבור (יש שיטענו שכן..)?

לא - על ידי יצירת מערכת ידידותית ככל האפשר , שתתאים לכל הדיוט .

ומה לעשות , ציבורים קטנים נפגעים בתהליך . (רמז , אנחנו).

פורסם

אבל הם לא עושים את זה בשבילנו, הם עושים את זה בשביל לשלשל עוד כסף לכיסם.

מערכות ידידותיות יותר? אני לא כל כך בטוח.... יש אנשים שלא אהבו את הממשק החדש של הXP לעומת הממשק הפשוט של ה2000.

לא רק ציבורים קטנים נפגעים בתהליך אלה גם חברות אחרות (נטסקייפ....).

פורסם

אבל הם לא עושים את זה בשבילנו, הם עושים את זה בשביל לשלשל עוד כסף לכיסם.

מערכות ידידותיות יותר? אני לא כל כך בטוח.... יש אנשים שלא אהבו את הממשק החדש של הXP לעומת הממשק הפשוט של ה2000.

לא רק ציבורים קטנים נפגעים בתהליך אלה גם חברות אחרות (נטסקייפ....).

כל עוד אין לי מניות בחברות כאלו - זה לא רלבנטי לי.

לגבי הממשק - הנתונים של המכירה (של XP , וזה לא רק פרסום) מדברים בעד עצמם - הציבור אוהב את מערכת ההפעלה הזו , היא נוחה לו , יציבה באופן יחסי ובעלת ממשק שפשוט נראה טוב. זה שאני ואתה אישית מעדיפים את הממשק של 2K אני יודע - הרבה אנשים שמבינים , מעדיפים אותו. אבל אנחנו לא הרוב , overclockרים לא רוב הציבור , טכנאים אינם רוב הציבור.

כל חברה עושה את מה שהיא עושה כדי להרויח כסף , אבל מיקרוסופט להזכירך משקיע סכומי ענק בקרן שלה - והסכומים הללו הולכים באופן ישיר לציבור. ככה שברור שהם לא עושים זאת בשבילנו - אבל הם עושים משהו בשבילנו. (גם עם זה "רק" מקומות עבודה או למשל תגרום מערכות ההפעלה שלהם לעברית ומתן תמיכה מלאה בשפה - דבר שהייתי רוצה לראות במערכות הקוד הפתוח , אלו שלכאורה אמורות להיות קשובות יותר לרצון הציבור).

פורסם
  • מחבר

אתה צודק ב- 1000000000000000000000000 אחוז אחי!!!

:) :) :) :) :)

פורסם
  • מחבר

שלום לכם!

כרגע שיניתי את הכתבה על הלונגהורן שיניתי בה את התמונות לאחרות!

תהנו!!!

פורסם

והנה דבר אחרון חביב, אם משה זוכר ראה בכתבה האחרת את ה-Sidebar

עכשיו הוא משמש כ- תפריט התחל

http://planet.nana.co.il/romadev/5%2E%2Ejpg

הוא יכול להחליף את ה-taskbar ויכול לבוא במקומו.

פורסם

נטסקייפ? פיסיטיפ? :silly:

פורסם
  • מחבר

והשאלה למה החלפתי לנטסקייפ?

בגלל שאני לא יכול להוריד כלום מ- IE בגלל שהוא ישר קורס!

ונטסקייפ לא קורס! חוץ מזה שהוא Browser טוב!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים