עבור לתוכן

creative jukebox zen extra 30gb VS sansa e280 8gb

Featured Replies

פורסם

שלום ! אני חייל, שעושה מדיי יום נסיעות ארוכות ומעצבנות. הייתי רוצה להנעים את זמני עם נגן MP3 חדש איכותי...

כרגע יש לי נגן פלאש 512 בררה עם סוללות, והוא פשוט שותה את הסוללות ככה שהפסקתי לשמוע מוזיקה...

אני מעוניין לרכוש נגן איכותי,

בטווח מחירים של 400-800 שקל....

חשוב מאוד שאיכות השמע תהיה איכותית ביותר, לא צריך משהו אודיופילי, אבל שתהיה איכותית דיו.

חשוב מאוד מאוד מאוד ! סוללה חזקה ועמידה למשך שעות ארוכות של שמיעה, זה הכי חשוב לי ! סוללה חזקה עם בלאי מינימלי..

וזהו האמת, פיצ'רים של וידיאו ותצוגה עם אפקטים לא מרטיטה לי את הלב כלל...

רדיו? צ'ופר בלבד בשבילי...

רצוי נגן עם תפריטים נוחים ושליטה אידיאלית....

אני בלבטים עם הזן הזה שמפרסמים ב 600 שקל... אם הוא שווה משהו...

הייתי רוצה גם נגן שיהיה דיי סבבה עם טילטולים וריצות.. לא שאני אצן אבל אני נוסע באוטובוסים מתנדנדים...

הלבטים שלי הם בינו לבין הסנסה 8 ג'יגה... חשוב לי גם קצת הנפח...

תהיתי מה אתם ממליצים. לא היתיי רוצה סתם 30 ג'יגה שאין מה לעשות איתם יותר מדיי שזה בא על חשבון איכות הנגן...

אז מה אתם ממליצים ? ובכלל עדיף לקנות את הסנסה 8 ג'יגה או 4 ?

אשמח לעזרה, תודה רבה וחג שמח לכולם !

(סורי על הכתיבה הקלוקלת, אני פשוט ממש עייף וגם לא היה לי זמן לחפש המון מדיי בפורום כי לא מצאתי)

פורסם

מה הספריית מוזיקה שלך ? אתה חושב שכשתעבור לנגן [אמיתי?..] היא תגדל משמעותית?

אם לדעתך 8 יספיקו ,בלי שום צל של ספק הסנסה

אבל אם כבר נגן פלאש של 8 גיגה - אולי עדיף לך (השיקולים שלך) D2 עם הרחבה

מצד שני אתה יכול לקנות גם את הסנסה ולהרחיב אותו אפילו עוד יותר, להגיע בינתיים ל-10 גיגה פלאש על נגן מצויין

פורסם
  • מחבר

ספריית המוזיקה שלי היא 30 ג'יגה.. בעקרון אפשר לומר שעם סינון אני מגיע ל 8 ג'יגה מוזיקה... יש לי פשוט המון דיסקוגרפיות של להקות שאני אוהב ...

אפשר קצת פירות על נגן ה D2 ? של איזו חברה הוא ? האם האיכות שלו גבוהה משל הסנסה ? אשמח לקצת פרטים אודות הנגן הזה...

ואיכות השמע והסוללה שלו

פורסם

קודם כול בשביל ריצות ומיד לטלטלות כמו שאתה אומר אתה צריך נגן FLASH, אבל נגני FLASH מגיעים בנפח של עד 8GB.

D2 הוא מוצר של COWON ויש לו סאונד יותר טוב מאשר לSANSA.

יש לו זמן בטריה מוצהר של 52 שעות נגינה רצופה+יש לו מסך מגע(עמיד).

הD2 בא בנפחים של 2GB ו4GB. אתה יכול לקחת D2 4GB +כרטיס זיכרון של 4GB ואז יהיה לך נגן מעולה אבל המחיר יצא 1000 ומשהו שקל.

פורסם
  • מחבר

ב1000 שקל + כבר ניתן לרכוש אייפוד וידאו....

הנגן הזה יקר למדיי ובנפח של 2 ג'יגה אני לא חושב שזה מצדיק את המחיר למטרה... כלומר אני לא חושב שאשב ואצפה בסרטים ולפי איך שזה נראה

זהו נגן וידאו יותר מאשר MP3 למרות נפחו הדל....

יותר חשוב לי השמע והמוזיקה, האם יש מתחרה הולם לסנסה 4ג'יגה או 8 ג'יגה ?

פורסם

שמת לב בכלל למה שכתבתי?

האיכות שמע של הD2 עולה על של הסאנסה.

יש לו 52 שעות נגינה+הוא פלאש= עמיד לטילטולים.

הארד דיסק כגון: CREATIVE JUKEBOX/IPOD VIDEO יכולים להכיל הרבה יותר שירים אבל הם לא מיועדים לריצות/טילטולים וכו'.

חוץ מזה IPOD זה חרא מוצר.

כול הסיפור של הD2 עולה פחות מהIPOD.

http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=451376

+

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=679&ser=1

=

1277

פורסם

שמע נסיעות באוטובוס זה לא מש שיזיז לנגן הארדיסק יותר מידי, אלה אם אתה באמת מתכנן לרוץ איתו או משהו בסגנון

את הזן אקסטרה לא הייתי לוקח כי הוא בלוק רציני וישן אבל יש iaudio M5 20gb באלף ש"ח או לחפש משהו יד שניה.

ואם בכל זאת פלאש אז הסנסה 8 ג'יגה ב-800 שקל יביא לך את התמורה הטובה ביותר לכסף.

פורסם

ספריית המוזיקה שלי היא 30 ג'יגה.. בעקרון אפשר לומר שעם סינון אני מגיע ל 8 ג'יגה מוזיקה... יש לי פשוט המון דיסקוגרפיות של להקות שאני אוהב ...

אפשר קצת פירות על נגן ה D2 ? של איזו חברה הוא ? האם האיכות שלו גבוהה משל הסנסה ? אשמח לקצת פרטים אודות הנגן הזה...

ואיכות השמע והסוללה שלו

אם אתה מוכן לסנן אז filter away אם לא אז לך על נגן עם דיסק קשיח בלע מספיק נפח

ה-D2 די חדש בזירה ועל הנייר יותר איכותי בשמע מהסנסה(בוידאו זה בטוח, בשמע זה אינדיווידואלי). יש לו מגבר חזק בהרבה

סוללה מדהימה, זמן מוצהר של 52(!) שעות, אבל גם הסנסה לא מאכזב בזמני סוללה. למעשה אף נגן פלאש לא..

חלק יגידו שזה סתם מיתוס שאי-אפשר לרוץ עם נגן מבוסס דיסק קשיח. תחליט בעצמך - אני אישית לא הייתי עושה את זה, לא משנה הבאפרים הגדולים והבנייה המיוחדת,בכל זאת חלקים נעים.נגני פלאש נוספים בזירה הזאת הם סדרת ZVPשל creativeשמציעים איכות שמע מדהימה, אבל אל תבנה עליהם בכלל בכל מה שנוגע לוידאו(ולא,גם לא סדרות)

IPOD5.5gen זה לא "חרא מוצר" בכלל...אמנם יש מתחרים ראויים בהרבה בזירה שלו מבחינת פיצ'רים ותכונות(סוללה,בהירות מסך וכד') אבל זה לא שהוא כ"כ גרוע, מציע תמורה הולמת למדי למחיר. אסור לשכוח שלכל שאר הנגנים יש יתרונות -ו-חסרונות ביחס אליו.

בשורה התחתונה סנסה או D2, לא משנה על איזה מהם תלך בסופו של דבר את תיוותר עם נגן מצויין בידיים.

פורסם
  • מחבר

לבסוף אחרי בדיקות רבות, החלטתי לקנות את הסאנסה 8 GB

האמת ? אני ממש מרוצה. נגן פשוט נוח ונהדר, הרבה פיצ'רים ביחס לכסף שמשלמים, תשדורת המוזיקה שלו מאוד איכותית, לפי בדיקה שערכתי עם הרמקולים שלי X530 הוא משדר סאונד באיכותת טובה יותר משל האייפוד ! :x

נגן מעולה ממומלץ למי שמחפש נגן נוח במחיר טוב

פורסם

תתחדש(ותזהר מהעדכון בעברית!!!) :xyxthumbs:

אפשר לשאול בכמה קנית אותו?

פורסם

ב1000 שקל + כבר ניתן לרכוש אייפוד וידאו....

הנגן הזה יקר למדיי ובנפח של 2 ג'יגה אני לא חושב שזה מצדיק את המחיר למטרה... כלומר אני לא חושב שאשב ואצפה בסרטים ולפי איך שזה נראה

זהו נגן וידאו יותר מאשר MP3 למרות נפחו הדל....

יותר חשוב לי השמע והמוזיקה, האם יש מתחרה הולם לסנסה 4ג'יגה או 8 ג'יגה ?

אייפוד וידאו?!

אוקיי אני יעשה סדר.

אם אתה רוצה זמן סוללה ארוך ומקום אחסון נכבד אז לך על ה-X5L שבא בנפחים של 20,30,60 ג'יגה.

מספק 35 שעות ניגון שמע מוצהרות.

הסנסה שמונה ג'יגה יתן לך 20 שעות של ניגון שמע, ובמונחים של היום זה קצת. אבל בכל מקרה תתחדש!

ובבקשה להפסיק להמליץ על האייפוד!!

פורסם
  • מחבר

קניתי אותו ב 800 שקל זמין במלאי בלי לחכות 14 יום למשלוח, והדגם התוצרת החדשה יותר (קופסאות מעודכנות ולא האדומה) לא שזה משנה הרבה אבל עדיף תאריך יצור רענן יותר

פורסם

לא ייאמן :o

המחיר ירד משמעותית מאז שאני קניתי אותו :screwy:

פורסם

המחירים של 90 אחוז מהנגנים יורדים בזמן האחרון בצורה דרסטית!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים