עבור לתוכן

לוח אם של AMD מעלה עשן מה כדי לעשות (היה זיקוקי דינור ...)

Featured Replies

פורסם

יש לי את הלוח הזה http://www.motherboard.cz/mb/ecs/K7SOM75C.htm

חלק מהקבלים התפוצצו במופע מהרהיב.

איזה לוח כדי לקנות יש עלו מעבד של XP2000

כדי לקנות יד שנייה ...יש מה לעשות ?

פורסם

יד שנייה זה האופציה הכי טובה שלך

פורסם

אוי זה לוח אם נוראי! יש לי אחד דומה בבית, אצלי המעבד שיש עליו הוא מובנה ואי אפשר להחליף אותו, אז תבדוק אצלך לפני שאתה הולך וקונה.

עריכה: שים לב מה כתוב בלינק שהבאת: CPU On Board. הלוח מת.

פורסם
  • מחבר

צודק.....כוססס אמק...זה מעבד על הלוח ...לפתוח את הלחמה זה אפשרי אבל לוקח הרבה זמן ....

אני חושב ש בערך 300 שקל ....יש הכול (DDR1 256 ) זה לא לי ...אין לו איפילו AGP בכלל ...מצחיק הבורד הזה ..

זה כולל מעבד+לוח ...משהו זול ..

פורסם

אפשר להוציא מעבד שמולחם על הלוח ?

חוץ מזה יש לוחות קצת יותר מתקדמים של ECS עם מעבד אתלון 2200 עד 3000 XP במחירי מציאה .

ממילא אין הבדל באינטרנט ובממשקים פשוטים כמו אופיס בין מחשב חדש לישן .

פורסם
  • מחבר

אפשר...יש מכונות גלים שעושות את זה ..

אני פשוט נותן למלחימות לעשות את זה ...הכי טובות בעולם ...אבל לא שווה שאת הכסף ממיוחד לוח מעבד שמחירו הכולל אולי 100 שקל יד שנייה כיום ..

פורסם

אל תגזים הלוחות עם הברטונים המולחמים MOBILE CPU הם אחלה .

מעבד קרים ואפשר להשיג אותם ב 400 ש"ח בממוצע .

פורסם
  • מחבר

זה לא MOBILE ....לא נראה לי ...יש עליו מאורר כמו למעבד רגיל ...

פורסם

נו ?

ומה יש על מובייל ? לא רגיל ?

יצא לי להתעסק עם הרבה לוחות כאלה .

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר על מעבדים של מחשבים נישאים ..ו

טוב אני ישאל אחרת מה ההבדל בין שמות של מעבדים רגילים ל נישאים ...?

פורסם

המעבדים שצרובים ללוח הם בדרך כלל אתלונים של ניידים .

בעלי הספק W נמוך יותר וביצועים טובים יותר פחות חמים

פורסם

ונזרקים כאשר הלוח הזבל נשרף.

פורסם

זה לא משנה את העובדה שצריך עכשיו מעבד ולוח אם במקרה הטוב

פורסם

על הלוח הזה ספציפית אני יכול להבטיח לכם שאין מעבד של נייד, כמו שאמרתי יש לי 2 לוחות דומים ואמנם על שניהם יש מעבדים שונים אבל כל סדרת הלוחות האלה באים עם סוג אחד של מעבדים: את'לון XP ליבת Thoroughbred שכאילו בנוי על סוקט A רק כמובן שמובנה בלוח. במקרה כזה שהלוח הלך אין שום סיבה שבעולם לפי דעתי לנסות להוציא ממנו את המעבד ולהעביר ללוח אחר עם סוקט (זה בכלל אפשרי?!), את הכסף שמוציאים על הלוח הזה אפשר כבר להוציא על לוח+מעבד יותר טוב מיד שניה, או עם המחירים של היום כבר לקנות מעבד חדש ואיזה לוח זול, כמובן שאם השימוש המיועד של המחשב הוא לא משהו כבד.

גם אחד הלוחות שיש אצלי מת אחרי החלפת ביוס כושלת ופשוט העפתי אותו למחסן למרות שהמעבד שלו כעיקרון עובד. פשוט לא ראיתי שום היגיון לנסות להציל אותו, לקחתי ממנו את הזכרונות וגוף הקירור וזהו. אני ממליץ לך לעשות אותו דבר ולשכוח מהלוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים