פורסם 2007 באפריל 218 שנים שלום וחג שמחקניתי מחשב חדש ואיתו ראוטר חוטי http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2012 עכשיו בלי לפרט יותר מידי המחשב הישן לא היה בשימוש משהו כמו שבוע אז פשוט חיברתי את המודם ישירות למחשב החדש והגדרתי חייגן עם שם משתמש וסיסמא והכל... עכשיו המחשב הישן חזר לשימוש ועכשיו 2 המחששבים מחוברים לראוטרהבעיה היא שאני יכול להתחבר לאינטרנט רק עם מחשב אחד יענו אני לא יכול להתחבר עם אותו שם משתמש פעמיים ב2 חייגנים שונים, איך אני עושה שיהיה חייגן אחד שיפעל על 2 המחשבים? מקווה שהבנתם תודה רבה וחג שמח
פורסם 2007 באפריל 218 שנים תראה מה אתה צריך לעשות זה להכנס להגדרות של הנתבזה 192.168.2.1אם אני לא טועהתכניס את זה לדפדפןושם בהגדרות של הנתב תחפש WANותבחר חיבור מתאים אתה adsl או כבלים?אם אתה כבלים זה l2tp adsl זה ppoe (או משהו כזה)ואתה מגדיר חייגן בתוך הראוטרואז 2 המחשבים מחובריםאם אתה צריך עוד עזרה בהגדרות תגיד מה הisp שלך
פורסם 2007 באפריל 218 שנים מחבר תודה על התגובהכן זה מה מה שכתוב בהוראות גם אבל לא יודע זה ממש מוזר מהמחשב שלי שהאינטרנט עובד בו הכוונה שהחייגן מחובר אני לא יכול להיכנס לזה ודווקא מהמחשב השני שהוא מחובר לראוטר כמוני אבל החייגן לא מחובר זה כן נכנס, ועשיתי שם תהגדרות כמו שאמרו הכנסתי שם משתמש וסיסמא ועדין לא מתחברים שניהם.
פורסם 2007 באפריל 218 שנים למה אתה מנסה לעבוד בתצורה העקומה הזאת?חבר את המודם לנתב(לכניסת ה-wan) ואת כל המחשבים אליו(לכניסות ה-lan).הגדר בנתב את החייגן ותהנה מגלישה בכל המחשבים.
פורסם 2007 באפריל 218 שנים מחבר למה אתה מנסה לעבוד בתצורה העקומה הזאת?חבר את המודם לנתב(לכניסת ה-wan) ואת כל המחשבים אליו(לכניסות ה-lan).הגדר בנתב את החייגן ותהנה מגלישה בכל המחשבים.האמת אתה צודק 100% אבל גם פה יש בעיה אני חיברתי את המודם ישירות לראוטר לכניסה wan ואז הצלחתי להיכנס להגדרות של הראוטר משניי המחשבים אבל האינטרנט לא עובד בהם אחרי שהגדרתי שם משתמש וסיסמא, מה עוד יכולה להיות הבעיה? יש לי ADSL צריך להגדיר עוד משהו חוץ משם משתמש וסיסמא?
פורסם 2007 באפריל 218 שנים תראה שאתה מתחבר דרך נתב אתה לא צריך חייגן שמוגדר דרך הwindows !החייגן מוגדר כבר בתוך בראוטר. התחברות חייגן נוסף ישבש ויעשה בעיותתמחק את החייגנים שבתוך network connectios תחבר את מודם ל wan תחבר את מחשבים לציאות שלהםותעשה מה שאמרתי לך מקודם
פורסם 2007 באפריל 218 שנים מחבר תראה שאתה מתחבר דרך נתב אתה לא צריך חייגן שמוגדר דרך הwindows !החייגן מוגדר כבר בתוך בראוטר. התחברות חייגן נוסף ישבש ויעשה בעיותתמחק את החייגנים שבתוך network connectios תחבר את מודם ל wan תחבר את מחשבים לציאות שלהםותעשה מה שאמרתי לך מקודםניסיתי לעשות את זה, מחקתי את החייגנים משני המחשבים וכבר היה מוגדר לי בראוטר את השם משתמש וסיסמא ועדין לא עבד האינטרנט באף מחשבחיברתי את המודם לראוטר לwan ואת שני המחשבים לכניסות האחרות (1,2). תודה רבה על העזרה
פורסם 2007 באפריל 218 שנים איזה מודם יש לך?דבר איתי בICQ, אם אני איהיה זמין ננסה לפתור לך ת'בעיה. ???ומה אתה מגדיר בראוטר מבחינת פרוטוקול?
פורסם 2007 באפריל 218 שנים איזה מודם יש לך?אם זה האלקטל הישן (speed touch) הפרוטוקול שצריך להשתמש זה PPTP רוב המודמים האחרים משתמשים ב PPPoE אז תבדוק באיזה פרוטוקול המודם שלך משתמש
פורסם 2007 באפריל 218 שנים מחבר המודם שלי זה DSL 600E כחול כהה כזה של בזק, אני עשיתי לפי הספרון הוראות של הראוטר ששם כתוב pppoeמה יכול להיות הבעיה כמו שאמרתי המודם מחובר לראוטר ואליו מחוברים שני המחשבים והגדרתי את הראוטר בשם משתמש וסיסמא...תודה וחג שמח
פורסם 2007 באפריל 218 שנים לפי איך שתיארת את המצב זה אמור לעבודתראה אולי לא כתבת את שם המשתמש כמו שצריך אם הI@
פורסם 2007 באפריל 318 שנים מחבר לפי איך שתיארת את המצב זה אמור לעבודתראה אולי לא כתבת את שם המשתמש כמו שצריך אם הI@ זה עושה לי שגיאה שאני מנסה להתחבר שאומרת שאי אפשר להתחבר למחשב המרוחק או משהו כזה ופעם אחת שבאמת שמתי סיסמא לא נכונה הייתה שגיאה אחרת שאמרה שהסיסמא או השם משתמש לא נכונים.
פורסם 2007 באפריל 318 שנים מחבר אין לי מושג איך אבל עכשיו זה עובד בדיוק כמו שאמור להיות!!! נס פסח! תודה רבה לכל מי שעזר באמת תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.