עבור לתוכן

יש זיכרון בסטיק אחד של 2 גיגה?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות זיכרון למחשב, האם יש זיכרון סטיק אחד של 2 גיגה. (לא 1024X2) ..אם יש אז איזה הכי מומלץ? וכמה זה עולה?

והאם יש הבדל על 2 סטיקים של גיגה בנוחות? בביצועים?

פורסם

קיים דבר כזה ואני מניח שהוא עולה בערך כמו 1024X2..

וודאי שיש הבדל בביצועים מאחר ועם 1024X2 אתה נהנה מ-Dual channle ובמקרה של סטיק יחיד אתה לא

פורסם
  • מחבר

איך ענית לי כזה מהר..חחח..

מה זה Dual channle ?

ומה זה CL5 וCL4 ? ומה יותר טוב?

אתה אורמ אז עדיף גם 4 סטיקים של 512 מאשר 2 סטיקים של 1024 ?

פורסם

512X4 אמור להציג אותם ביצועים או אולי אפילו מעט פחות מאחר והם יעברו ל-T2 בחלק מהלוחות - לא בטוח בעניין הזה...

מה גם שזה הורס לך כל אפשרות להוספת זיכרון בעתיד מאחר וזה תופס לך את כל הסלוטים.

CL ו-דיואל צ'נאל תוכל למצוא בסטיקי או בעזרת חיפוש קצר

פורסם
  • מחבר

קראתי בדביק וסליחה על הבורות אבל עדיין לא הבנתי מה זה Dual channle (לגבי התיזמונים הבנתי). ואיך אני יודע האם הזיכרון שאני רוצה לקנות הוא בא עם Dual channle (אם לא רשום בשם של הזיכרון)?

ותודה רבה לכם אתם עונים במהירות ובמקצועיות.

ואני רואה שסטיק אחד של 2048 ממש לא שווה גם מבחינת המחיר.

ועוד משהו.. יש באתר כאן פורום משוב לרשום משוב על הפורמים/מנהלים, ולתת ביקורת בונה?

פורסם

באתי גם לפתוח דיון.. אבל אני כבר ינצל את הדיון הזה..

למה סטיקים של 2GB לא נפוצים? למה הם יקרים כל כך? ולמה הביצועים שלהם לא טובים? (בסטיקים של 1GB ניתן למצוא 1000MHZ CL3ואפילו יותר טובים ב2GB הכי טוב שראיתי זה 800MHZ CL5...)

פורסם

כי הם די חדישים אבל כומו שאמרו לך עדיף 1024X2

פורסם

באתי גם לפתוח דיון.. אבל אני כבר ינצל את הדיון הזה..

למה סטיקים של 2GB לא נפוצים? למה הם יקרים כל כך? ולמה הביצועים שלהם לא טובים? (בסטיקים של 1GB ניתן למצוא 1000MHZ CL3ואפילו יותר טובים ב2GB הכי טוב שראיתי זה 800MHZ CL5...)

יש מספר מוגבל של שבבים שאתה יכול לדחוף על סטיק וזה 16

2GB (שזה 2048MB) לחלק ל-16 שבבים זה 16MB לכל שבב, זה אומר שכל שבב הוא 128Mbit כשהיום נפוצים שבבים של 64Mbit

פורסם

יש מספר מוגבל של שבבים שאתה יכול לדחוף על סטיק וזה 16

2GB (שזה 2048MB) לחלק ל-16 שבבים זה 16MB לכל שבב, זה אומר שכל שבב הוא 128Mbit כשהיום נפוצים שבבים של 64Mbit

הבנתי.. תודה!

פשוט חשבתי שאולי זו איזו מגבלה חומרתית שמקשה על ייצור ה2GB...

פורסם

זה למעשה כמה הגבלות

גודל הייצור (אפשר לדחוף כמות מסוימת של "דלגלגים" - Flip Flopים לשבב בגודל מסוים, כאשר כל Flip Flop מסוגל לשמור Bit אחד של מידע)

כמות השבבים זה גם מגבלה חומרתית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים