עבור לתוכן

נגני פלאש 8GB

Featured Replies

פורסם

אחרי הרבה חיפושים, ושאלה כאן בפורום - אני רואה שמה שאני צריך זה נגן MP3 טוב, לא בהכרח PMP אבל שיהיה פלאש (בשביל הריצה) ושיהיה לפחות 8GB.

אני יודע על ה

D2 - 8GB אחרי הוספת כרטיס

סנסה E280 8GB

IPOD NANO 8GB

CLIX 2 8GB

יש עוד?

מה מהם הכי טוב - במובן של תמיכה בפורמטים, ובחוזק/עמידות שלו (אין לי ידים עם כפפות של משי).

פורסם

D2 ממליץ בחום

פורסם
CLIX 2 8GB

אתה יכול לתת פרטים/לינק?

פורסם

http://www.ciao.co.uk/iRiver_Clix_2_GB__Review_5639292

אני ממליץ דווקא על ה-D2 4 ג'יגה + כרטיס זיכרון SD של 4 ג'יגה.

תקבל שמונה ג'יגה, זמן סוללה ענק (!), מסך מגע 2.5 איכותי. איכות וידאו יחסית טוב מאוד. איכות סאונד כמו שרק iAudio יודעים ליצר עם מגבר חזק מאוד.

פורסם

אין דבר כזה CLIX 8GB לפי מה שבדקתי... מקס' 4. אם היה הוא היה מאוד אטרקטיבי (ויקר)...

לפותח הת'רד,

מבחינת תמיכה בפורמטים ה-D2 הכי מתקדם (ipod nano גם תומך בפורמטים כמו aac, apple lossless אבל הם בלעדיים לאפל לפי מה שאני יודע) אבל מבחינת עמידות זה תלוי בך כי יש לו מסך מגע אז אתה צריך להיות די עדין איתו. הוא גם לא משהו לריצות (למרות שיצא עידכון שכנראה טיפל בזה, ראה ת'רד D2 ראשי)... תלך על על סאנסה אם אתה רוצה להיות אקטיבי איתו, יש לו גם אפשרות להרחבת הזיכרון.

פורסם
  • מחבר
CLIX 2 8GB

אתה יכול לתת פרטים/לינק?

http://www.clixhere.net/

התכוונתי לקליקס 2 שיוצא עכשיו בארה"ב.

בקשר לD2, מסך מגע לא עושה אותו הרבה יותר רגיש?

פורסם

לא הבנתי למה אתה מתכוון... כל הרעיון במסך מגע זה רגישות.

אם זה לגבי עמידות כל מסך יכול להישבר לך אם תפיל אותו, בין אם זה מסך מגע או מסך רגיל...

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי היא האם מסך מגע הוא לא הרבה יותר רגיש ממסך רגיל ויותר נוטה לבעיות? הוא יותר נוטה לקבל לכלוך וטביעות אצבע, לא?

פורסם

אבל מבחינת עמידות זה תלוי בך כי יש לו מסך מגע אז אתה צריך להיות די עדין איתו. הוא גם לא משהו לריצות (למרות שיצא עידכון שכנראה טיפל בזה, ראה ת'רד D2 ראשי)... תלך על על סאנסה אם אתה רוצה להיות אקטיבי איתו, יש לו גם אפשרות להרחבת הזיכרון.

לא הבנתי,

טלטלות דופקות ת'מסך שלו?

פורסם

אני לא חושב שתקבל תמורה גדולה יותר לכסף שלך מאשר בסנסה 8 ג'יגה ב-800 שקל.

גם אם זה לריצות מה אתה צריך מסך מגע גדול ואפשרויות סרטים למינהם בכלל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים