פורסם 2007 באפריל 118 שנים אתמול הטענתי את הקשוחה של DD-WRT על הראווטר שלי WRT54GL והיא עבדה מצויין חוץ מזה שלא הצלחתי להתחבר לאינטרנט דרך הכבלים בחיבור L2TP. בסוף החזרתי את הקשוחה הרגילה (בקושי) וסידרתי הכל. משהו במקרה כן הצליח לחבר את עצמו לאינטרנט דרך אותו חיבור (L2TP) לאחר שידרוג הקשוחה?
פורסם 2007 באפריל 118 שנים מחבר הבנתי, יש לך במקרה קשוחה אחרת להמליץ לי עלייה שכן תומכת? למה אני רוצה להגדיל את אות השידור ואני יודע שהקשוחה הזאת ושל Hyperwrt מסוגלות לזה.
פורסם 2007 באפריל 118 שנים מה לגבי השרשור הזה?http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=249680.0 אף אחד לא התיחס.שמעתי מכמה חבר'ה שאני מכיר בארה"ב שדווקא אוהבים את ה TOMATO.
פורסם 2007 באפריל 218 שנים כמו שאמרתי בשרשור הנ"ל, ה-L2TP בקושחה הזאת (Tomato) עובד, אומנם מדי פעם היה קורה לי קטע מוזר שבמהלכו התוכנה היית אומרת שהיא לא מצליחה להתחבר לשרת בטענה ששם המשתמש \ סיסמה היו שגויים במשך 3-2 פעמים ואז בפעם הרביעית מצליחה להתחבר אבל לאחרונה התופעה נעלמה... חוץ מזה פשוט תוכנה עילאית. תנסה, לא נראה לי שתתחרט...
פורסם 2007 באפריל 218 שנים מחבר תודה באמת אחלה תוכנה רק אני לא מצליח לסדר בQOS שבזמן שהאמיול עובד יהיה אפשרי גם לגלוש באינטרנט :-( אתה יודע במקרה איך עושים את זה?
פורסם 2007 באפריל 318 שנים ב QoS->Basic settings תגדיר את ה-Default Class על medium.זה יגדיר לנתב שכל התעבורה אשר לא מתאימה לכלל מסויים תקבל עדיפות רגילה.עכשיו צריך להגדיר שתעבורת HTTP תקבל עדיפות יותר גבוהה:לך ל QoS->Classification ותיצור שם כלל המגדיר שכל תעבורה הנובעת\מיועדת לפורט 80 תקבל עדיפות High.תשמור את ההגדרות ואני מציע גם לאתחל את הראוטר.נ.באני לא מבין גדול בכל הנושא של QoS אז יכול להיות שהחמצתי משהו...
פורסם 2007 באפריל 418 שנים מחבר כן כבר עשיתי את כל זה וזה לא עזר זה רק גרם לאימיול לעבוד יותר לאט.בסוף פשוט התקנתי אימיול אחר ובלי שום נגיעה בהגדרות של הQOS זה עובד סביר בנתיים, תודה לכולם על העזרה וחג שמח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.