פורסם 2007 באפריל 118 שנים אהההה זה באמת טראפלס?! יווווווווווו אני גם רוצה!! בידיוק את הכמות הזאת!!! אהההההההההההההההההההתמונה יפה מאוד אהבתי... צבעים טיפה מתים אבל אין מה לעשות זה האובייקט
פורסם 2007 באפריל 118 שנים טראפלס זה לא פטריות כמהין? מי אמר שלא משתלם לראות טופ גיר?אהבתי את התמונה!!
פורסם 2007 באפריל 118 שנים מחבר טראפלס זה לא פטריות כמהין? מי אמר שלא משתלם לראות טופ גיר?אהבתי את התמונה!!כן האמת היא שזה צריך להיקרא .chocolates trufflesאם אני מנסה לחשוב אז ... אולי קוראים לזה טראפלס בגלל שזה מזכיר את אותן הפטריות במראה הכללי ??
פורסם 2007 באפריל 118 שנים אני חייב לומר שאתה אנין טעם =)... תגיד לי ידידי הטוב איפה באמת ניתן לקנות את הכמהין בארץ ?
פורסם 2007 באפריל 418 שנים מחבר dudeeeeeeeeeeee אתה הכנת!??!! איך איך איך איך איך!???!?!?! חשבתי שגם הצילום מעניין, אבל בכל מקרה המתכון פשוט, ולא חייבים לדקדק. טראפלס שוקולד300 מ"ל שמנת מתוקה 500 גר' שוקולד מריר שבור לחתיכות אבקת קקאו מביאים את השמנת לרתיחה ומבשלים במשך שתי דקות. מסירים מהאש ומניחים לה להתקרר. ממיסים את השוקולד (במיקרוגל בהדרגה או על ביין מארי). כשהשמנת והשוקולד בערך באותה טמפרטורה (כ- 40 מעלות), מוסיפים את השמנת לשוקולד בבת אחת, ומערבבים עד שמתקבלת תערובת חלקה ומבריקה. משטחים בתבנית שטוחה מרופדת בנייר אפייה. נותנים להתקשות למשך לילה. למחרת חותכים בסכין לריבועים. מגלגלים באבקת קקאו (אפשר לגלגל בידיים לכדורים, או להשאיר בצורת קוביות). בשלב שבו השמנת והשוקולד מעורבבים ולא חמים מאוד, אפשר להוסיף ליקר/ויסקי/קפה.
פורסם 2007 באפריל 418 שנים חשבתי שגם הצילום מעניין, אבל בכל מקרה המתכון פשוט, ולא חייבים לדקדק. חחחחח הצילום מאוד מעניין אבל המתכון קצת יותר (אני חולה על זה! בעיקר אחרי הרושם הטוב שהשאירו עלי הטראפלס של "מוזס" חח) טנקס! נ.ב ניסית לעשות את זה עם שוקולד חלב פעם?
פורסם 2007 באפריל 518 שנים אחי תמונה יפה, סחטיין על החדות, רק ההאפלה בחלק התחתון מפריעה לי...אחלה מתכון, אני אנסה מתישהו P:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.