עבור לתוכן

חווית משתמש-VISTA - מה יש לומר למשתמשים בה.

Featured Replies

פורסם

yair23 אני מבין שאתה עובד עם גירסת 32Bit .

בעיית התאימות נפוצה בגירסת ה- 64Bit ולכן חשוב לציין עם איזו גירסה בדיוק התנסיתם.

מצטער ... :nixweiss:

אתה צודק ב100% .. אני אכן משתמש ב32BIT ..

שכחתי את זה :kopfpatsch:

• תגובות 31
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני משתמש בגירסת ה 64 ביט ולא ניתקלתי בשום בעיה וכל המשחקים שהיו עובדים ב XP עובדים לי ותוכנות רובם עובדות ואלו שלא אני מחפש חלופיות

ותאמינו לי שיש

בקיצור לא נראה לי שאני אחזור ל XP הטוב והישן

פורסם

חברים יקרים!!

אני משתמש בויסטה חום פרמיום.לאומת אקס פי זה חויה אחרת

יתרונות:

1.התקנה פשותה ומהירה

2.שימוש למשתמש רגיל (לא הכי מומכה)פשות נהדר.ויסטה יותר בטיחותית,הדבר מביא לפחות תקלות

3.יותר יפההה ויזואלי-וזה לא לויכוח

4.לפי ניסיון אשי ללא בעיות בדריברים,קודקים יש מיוחדים לויסטה (לא קזהה)כל התוכנות ומשחקים רצים ללא בעיות(להתקין גירסאות אחרונות ביותר ולהימנע מבטא)

חסרונות:

כמעט ולא היה

לחכות לסרויס פאק

אני ממליץ בחום אבל לקנות גירסה רשמית תאמינו זה פוטר בעיות לעתיד

בהצלחה

פורסם

ויסטה היא מערכת הפעלה מצויינת וכמעט כל תוכנה עובדת הבעיה זה חוסר דרייברים קחו לדוגמא את הדרייבר של NVIDIA פשוט זוועה אין בו כלום לויסטה אבל זה לא אשמתה של מיקרוסופט אלה של חברות החומרה

פורסם

אני אישית אהבתי מאוד את עניין התצוגה\גרפיקה.

אני עם המפרט שלי מריץ ult64bit icq,msn,norton,emule,win media center,ie.

והוא בסדר גמור!!!

פורסם

ויסטה היא מערכת הפעלה מצויינת וכמעט כל תוכנה עובדת הבעיה זה חוסר דרייברים קחו לדוגמא את הדרייבר של NVIDIA פשוט זוועה אין בו כלום לויסטה אבל זה לא אשמתה של מיקרוסופט אלה של חברות החומרה

זה אשמתה של מיקרוסופט בגלל שהם לא נתנו לחברות החומרה את כל מה שהן היו צריכות בכדי להוציא דרייברים כמו שצריך.

הם כל הזמן שינו גורמים קריטיים במערכת בתקופת הבטא.

לא היה שיתוף פעולה והם גם לא וידאו שיש גרסאות טובות של הדרייברים האלה לפני שהם הוציאו את ויסטה.

חוץ מזה, רוב הבעיות האלה זה רק בכרטיסי 8800. תמיד יש בעיות דרייברים עם ארכיטקטורות חדשות גם ככה.

פורסם

טוב אני על ULTIMATE כבר כמה ימים והכל עובר חלק. כמה סרטים שסירבו בעקשנות לרוץ בXP רצו לי ישר בלי אפילו להתקין CODECים על ויסטה הממשק נוח ואינטואיטיבי אף שלקח לי מעט זמן להתרגל.

פורסם
  • מחבר

חברי ויקיריי, ונגיד, שאלה כזאת: מישהו מכם התנסה ב RAID 0/1/5 בVISTA ?

אם כן = איך התמיכה בכל העסק, ואם ניסיתם, אבל לא - למה ואיפה היתה הבעיה.

פורסם

בדרייבר של NVIDIA לויסטה חסר הרבה דברים

איפה רזולציות מותאמות אישית איפה ההמהרה ,2 מסכים מחוברים במקביל לא עובד כמו שצריך לעבוד ועוד ועוד ועוד

וזה בכרטיס 7600

פורסם

אמממ חוויה ממשתמש לא כל כך אובייקטיבי אז בואו נתחיל

יש לי אולטימייט והיא בפירוש לא שווה את כמה שהיא עולה,

יש יותר מדי דברים שאני משמש בהם שלא עולים ושגרמו לי לחזור לXP למרות העיצוב ששווה לב

בתור משתמש מק די ותיק אני חייב להגיד לכם שזאת העתקה ענקית אבל בצורת מייקרוסופט כלומר שהחודש יוצאת לאופרד אני יכול להיות די בטוח שTIME MACHINE והIMAGE CORE כבר יהיו בווינדוס הבא, היא טיפה יותר קלה למשתמש ויסטה אבל אחרי שתעבדו עם מק אתם תראו שזה פשוט לקחת דבר לשים עליו סמל של מיקרוסופט בעיני זה חבל שיש חברה אחת יצירתית ומיקרוסופט מנצלת את העובדה שאין לה מתחרות אמיתיות

פורסם

לדעתי ויסטה יותר טובה מxp הוסיפו הרבה דברים שלא היה ב xp והעיצוב חבל על הזמן ויפה מאוד והמערכת הפעלה פועלת מהר וזה ממש תענוג רק חבל שהיא מסובכת לתפעול וצריך זמן כדי להתרגל אלייה.

פורסם

בשנה הזאתי VISTA לא תהיה יעילה אני מעריך שדרייבר טוב לסדרת הגיפורס 8 כולה כולל ה8600,8800,8300,8100 וכדומה וכנל כל הגיפורס 6 ו7 יצא רק סוף 2007 ואני מתכוון לדרייבר תקין עם ביצועים לפחות כמו בXP, ב2008 מחירי הזכרונות ירדו כנ"ל המעבדים ותהיה חומרה מאוד מאוד חזקה ככה שדרישותיה של VISTA כביכול ירדו אבל קחו למשל לדוגמא את CRYSIS הוא בטוח ידרוש 2 GB זיכרון על הגדרות גרפיות מקסימליות עם VISTA אתה חייב 3 או 4GB ברגע שיש לך 4GB עם VISTA דרייברים מצויינים וSP1 שפותר המון באגים עם תאימות בעיות משתמש בלה בלה בלה, אז אפשר להתחיל לפזול לעבר VISTA.

פורסם

הויסטה טובה מהxp אין ספק אבל היא לא מחדשת כלום, זה נראה כמו xp משופרת עם עיצוב יפה אבל לא יותר אין פה מהפכה של ממש, אולי הדור הבא..

פורסם

אסון טבע, XP לעומתה מערכת נפלאה.

פורסם

אני עובד עם ויסטה כ-4-5 חודשים והיא טובה יותר מxp יותר מהירה בהרבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים