עבור לתוכן

חווית משתמש-VISTA - מה יש לומר למשתמשים בה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ! (כבר מבקש סליחה על תעויות כתיב, שיש לי לא מעט)

נראה לי, שהגיע זמן.

גלשתי עכשיו באיזה אתר חדשות\פורום רוסי, ומצאתי שם תשאול מאוד מעניין. מעניין הוא גם מבחינה של התוכן, וגם מבחינה, שיש מה ללמוד ממנו. ולדעתי, כמו שאמרתי לפני כן, הגיע זמן:

אנא מכם, משתמשי ה VISTA היקרים (ויש לא מעט כאלה באתר) פרסמו כאן ובישבילנו את חוויות משימוש ראשוני.

הנושא מאוד חשוב, לדעתי, לכל הגולשים פה, לכל אלה, שעדיין שוקלים לעבור, אך חוששים מהצעד הזה, ובכלל, יש המון אנשים שחיים רק מכתבות ומאמרים, שפורסמו כאן, באתר התותחי שלנו ועוד מהרבה מקורות ברשת העולמית.

אז, הבמה כולה שלכם, תתחילו, מחקים לתוצאות\תלונות\שבחים וכו' .

:yelclap:קדימה :yelclap:

• תגובות 31
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ויסטה יותר טובה מXP בהכל חוץ ממהירות.

זה הכל בעצם.

מה שהיא לא יותר טובה מXP בוא, היא אותו דבר.

שוב, חוץ ממהירות.

שזה חבל

פורסם
  • מחבר

ויסטה יותר טובה מXP בהכל חוץ ממהירות.

זה הכל בעצם.

מה שהיא לא יותר טובה מXP בוא, היא אותו דבר.

שוב, חוץ ממהירות.

שזה חבל

ולכן אני רוצה (ולא רק אני)לשמוע מה יש לומר למשתמשים בה, או לאלה שניסו אותה.

באתר ההוא יש כזה, שאמר שעובר אליה רק ביציאת SP4 , השאלה שהתבקשה לאנשים שם, זה: האם אתה עובד עדיין על WIN2000 :lol:

פורסם

XP יותר ממספיקה לכל המשתמשים הביתיים, לפחות עד שיצא DX10 ולא תהיה לנו ברירה אלא לשדרג.

אלא אם כן יש לך כונן BLURAY או HDDVD

שאין לך, כי זה יקר בינתיים.

אבל אני מציע שתקרא את זה:

http://arstechnica.com/reviews/os/pretty-vista.ars

זה מאמר שמפרט את כל היתרונות של ויסטה וגם איפה ויסטה מאכזבת.

פורסם
  • מחבר

XP יותר ממספיקה לכל המשתמשים הביתיים, לפחות עד שיצא DX10 ולא תהיה לנו ברירה אלא לשדרג.

אלא אם כן יש לך כונן BLURAY או HDDVD

שאין לך, כי זה יקר בינתיים.

אבל אני מציע שתקרא את זה:

http://arstechnica.com/reviews/os/pretty-vista.ars

זה מאמר שמפרט את כל היתרונות של ויסטה וגם איפה ויסטה מאכזבת.

אחי, אני, וגם אנשים פה קראנו כמות מאוד גדולה של המאמרים, ניתן לעם לדבר :xyxthumbs:

פורסם

סך הכל מערכת שנראית יפה, אבל תכלס לא עשו בה כמעט שינויים... הכל נראה פלסטי.

אומנם אני מרגיש שכבר התרגלתי אליה, ככה שלחזור אחרוה לא נראה לי.

היא נראית לא מוכנה מספיק, התקווה שבעתיד היא תהפוך למהירה יותר מה XP ואז אנשים יתחילו לאהוב אותה.

פורסם
  • מחבר

סך הכל מערכת שנראית יפה, אבל תכלס לא עשו בה כמעט שינויים... הכל נראה פלסטי.

אומנם אני מרגיש שכבר התרגלתי אליה, ככה שלחזור אחרוה לא נראה לי.

היא נראית לא מוכנה מספיק, התקווה שבעתיד היא תהפוך למהירה יותר מה XP ואז אנשים יתחילו לאהוב אותה.

RAVID , תודה על תגובה המהירה, ונגיד, בעיה שאנשים מתלוננים עליה המון, כמו חוסר בדרייברים או מחסור בתוכנות לשימוש שונה תועמות VISTA....אינך חש במחסור שכזה ?

פורסם
  • מחבר

SORY על הקפצה

מה עם חוסר תאימות של תוכנות, כגון ACDSEE 8 או נגנים למיניהם ?

למישהו יש משהו בנושא ?

פורסם

התחלתי להשתמש בויסטה אתמול

עד עכשיו נתקלתי בבעיות בערכת הקודקים של ה k-lite, אז התקנתי משהו אחר במקום

פורסם

יצא לי לשחק כמה שעות עם מחשב ויסטה..התקנתי כמה דברים בו...קינפגתי אותו קצת. לא התקנתי מערכת הפעלה כי המחשב בא עם ויסטה הום פרימיום.

באופן כללי המערכת יפה יותר אבל פשוט לא מוכנה לאכילה. כדאי מאוד לחכות עם שדרוג עד SP1 (סוף השנה) או לבנות על השקעת המון מאמצים במעקפים ושמיניות באוויר אחרות... על מחשב חדש/חזק-ומפורמט בכל זאת הייתי מתקין ויסטה וסובל עם הבעיונות רק כדי לא להתקין XP מיושן וכדי לדעת בבירור שכל החומרה תומכת ויסטה כמו שצריך כבר עכשיו.

פורסם

Windows Vista מציגה שיפור רציני בהרבה מאד דברים שהיו קיימים בעבר והשתפרו, ובנוסף הרבה תכונות חדשות.

המערכת הרבה יותר מאובטחת ומוגנת, השימוש בה יותר מהיר, הממשק יותר אינטואיטיבי ונוח. המערכת, לדעתי, בשלה לחלוטין עבור כל סוגי המשתמשים.

פורסם

ביום שישי בערב קיבלתי קריזה על הXP PRO SP2 שהיה לי והחלטתי להתקין ויסטה .. התקנתי ויסטה אולטימייט .. התקנה קצת ארוכה ארוכה אבל ממש פשוטה, לא צריך לעשות כמעט כלום .. יש לי 2 הארד דיסקים כאשר אחד מהם היה מפוצל ל2 ואחרי הבוט דרך הדיסק של הויסטה פירמטטי את המפוצלים תוך שניות, מחקתי אותם והפכתי אותם בחזרה לכונן אחד, כל זה בערך בדקה ... התקנתי את הויסטה, ואחרי כמעט הפעלות וריסטים לשם ההתקנה הויסטה רץ חלק ..

מצאתי גרסה לאנטי וירוס שלי שעובדת על ויסטה (קספרסקי 6.0.2.621) ...

OBLIVION עם פטש 1.02 וחבילת הרחבה SHIVERING ISLES ... רץ חלק בלי בעיות והודעות שגיאה ..

הגרפיקה של הויסטה מעולה, הממשק קל ונוח...

כאשר צצות בעיות לדוגמא בחיבור לאינטרנט ישר קופץ WIZARD שאמור לעזור לפתור בעיות, הוא מציג כמה אפשרויות כאשר כשלוחצים עליהן הוא לא מעביר אותך לאינטרנט או לאיזה קובץ עזרה, אלא מנסה בעצמו לתקן ..

ואפילו גיליתי שיש עוד משתמש שגולש עם אותו אייפי כמו שלי והווינדוס רשם לי לפנות לספק אינטרנט שלי ולברר בנוגע לזה .. (אם מישהו מבין מה זה אומר שבבקשה ישלח לי הודעה פרטית :))

הWINAMP (גרסה 5.33) והWINRAR (גרסה 3.61) רצים חלק בלי בעיות ... גם הALCOHOL 120% (גרסה 1.9.6.4719) רץ חלק ..

את הBOOST READY לא יצא לי לבדוק, כי כל הזכרונות והנגנים והSD שהיו לי לא היו תואמים ... :( אחרי פסח אני אקנה איזה סטיק של 4ג'יגה ואדווח ...

אופיס 2007 נראה ממש יפה ורץ חלק עם ויסטה .. לא השתמשתי בו הרבה מאחר ועכשיו יש לי חופשה מהאוניברסיטה אז ... :) YAY!!!

עוד תוכנה שרצה חלק עם ויסטה היא NERO בגרסה 7.8.5.0 .....

את פוטושופ CS2 לא יצא לי להתקין, אני מחכה שCS3 תצא ...

מצאתי דרייברים ללוח אם שלי ולמדפסת של HP שתואמים לויסטה .. וגם דרייברים לכרטיס מסך 100.65_winvista_32bit_international ...

וגם K-lite mega codec 1.70 עובד עם הויסטה :) בלי בעיות .. לכל אלה שאוהבים לראות סרטים על המחשב ..

פורסם

Windows Vista מציגה שיפור רציני בהרבה מאד דברים שהיו קיימים בעבר והשתפרו, ובנוסף הרבה תכונות חדשות.

המערכת הרבה יותר מאובטחת ומוגנת, השימוש בה יותר מהיר, הממשק יותר אינטואיטיבי ונוח. המערכת, לדעתי, בשלה לחלוטין עבור כל סוגי המשתמשים.

זה כ"כ לא נכון, שאני לא יודע אפילו איפה להתחיל.

מספיק לציין את בעיות הדרייברים ותאימות התוכנה כדי להבין כמה רחוקה האמירה הזאת מהמציאות.

Vista היא מערכת נחמדה מאוד ואף עדיפה על XP במובנים רבים - אבל היא רחוקה מלהיות בשלה. יש עוד זמן.

פורסם

אפשר לחיות עם ויסטה אבל אין מה למהר. עדיף לחכות שיצאו גרסאות סופיות שתוכננו עבור ויסטה לתוכנות הבאות, לדוגמא:

א. Outpost Pro ו-ZoneAlarm - חומות האש שקשה לי להחליט מי מס 1 מהן.

ב. ACDSee Pro - מנהל התמונות הטוב ביותר לדעתי.

ג. TuneUp Utilities 2007 - חבילת טיפול מעולה ואהודה למדי

ד. UltraVNC שיעבוד בתור service

ה. WinRAR (רק הביתא תוכנן עבור ויסטה)

כמו כן יש באגונים מעצבנים כגון איבוד חלק מההדפסות שנשלחות למדפסת משותפת ברשת פנימית, הגדרת מדפסת משותפת מלכתחילה, מצב שינה שמתעורר כל פעם מחדש, וכו וכו. התיקונים יגיעו כמובן... אך כל זה יקרה רק בחודשים הקרובים.

פורסם

yair23 אני מבין שאתה עובד עם גירסת 32Bit .

בעיית התאימות נפוצה בגירסת ה- 64Bit ולכן חשוב לציין עם איזו גירסה בדיוק התנסיתם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים