עבור לתוכן

AMD ATHLON 64 4600+ / INTEL CORE 2 DUO E6300

Featured Replies

פורסם

מספיק עם זה כבר חברה!

95% מהאוכלוסיה לא יודעת מה זה OC !

מבחינת יחס עלות מול תועלת הX2 4600 עדיף בהרבה מה E6300 וכולם יודעים את זה. אתה מקבל מעבד חזק יותר ומשלם 400 ש"ח פחות!

זה עוד 1 גיגה זיכרון, זה ההבדל בין 7600GS לX1950PRO (בערך), זה שווה עוד דיסק של 250 גיגה והיד עוד נטויה (או כיס עם יותר כסף).

חבל על הויכוח. אם מדובר בOC כבר עדיף 4300 (מערכת כללית זולה יותר שלא מצריכה זכרונות או לוח יקרים).

אבל לרוב לא מדובר על OC, אז למה הויכוח הזה כל הזמן?

ואגב, גם למעבדי AMD אפשר לעשות OC, וה X2 3800 @ 2.6GHZ הקודם שלי היה מאוד חזק (אני פשוט חולה נפש).

צודק לחלוטין..וכל מילה מיותרת

אחוז האנשים שבכלל מתעסקים,יודעים,ועושים 0C שואף לאפס

פורסם
  • מחבר

בקיצור 4600+ :xyxthumbs:

פורסם

כן ואם אתה משחק, תפנק את עצמך בכ. מסך חזק יותר בעודף (מה שיוסיף אפילו עוד לעדיפות של הX2 4600 על הE6300 בסטוק).

אגב, גם הלוח אם יותר זול מה965 הממוצע, לדוגמא הASUS M2N-E (מבוסס nForce 570 ULTRA) שייחד עם ה X2 4600 עולה בסביבות ה1150 ש"ח, 100 ש"ח בערך יותר מהE6300 לבדו.

פורסם

תתפלא גם בגרפיקה תלת מימדית מקצועית, המעבד e6300 באוברקלוק לא מצליח לעבור את ה-4600.

אולי בתדר של 4GHz הוא יצליח, כמובן שצריך להחזיק מטף כיבוי קרוב למעבד. :lol:

מה אתה עושה צחוק? מביא באנץ' מCinebench... תבדוק בכל השוואת ביצועים, בCinebench אני בהחלט מודה שהמעבדים של AMD קורעים את אלו של Intel. במיוחד מצחיק לקרוא ביקורות בTechReport שם יש עמוד עם Cinebench ו-POV-Ray בו המעבדים של AMD מציגים את כוחם, ובכל שאר העמודים לא ממש.

ואם כבר אני מגיב.. אז די מעצבן כל פעם לראות שאומרים שה4600+ חזק מהE6300, כשבעצם הביצועים שלהם ממש דומים. אז סבבה ה4600+ ממש משתלם במחיר שלו, אבל זהו בערך.

פורסם

מה אתה עושה צחוק? מביא באנץ' מCinebench... תבדוק בכל השוואת ביצועים, בCinebench אני בהחלט מודה שהמעבדים של AMD קורעים את אלו של Intel. במיוחד מצחיק לקרוא ביקורות בTechReport שם יש עמוד עם Cinebench ו-POV-Ray בו המעבדים של AMD מציגים את כוחם, ובכל שאר העמודים לא ממש.

ואם כבר אני מגיב.. אז די מעצבן כל פעם לראות שאומרים שה4600+ חזק מהE6300, כשבעצם הביצועים שלהם ממש דומים. אז סבבה ה4600+ ממש משתלם במחיר שלו, אבל זהו בערך.

Cinebench בדיוק חישובי FP הם הדבר הכי חשוב היום במיחשוב. ומה שראיתה לבנתיים זה רק בנצ'מרקים ב-32 ביט, חכה שתראה ב-64 ביט מה 4600 עושה ל-E6300, כי אל תשכח אינטל מאבדים 10% ביצועים ב-64 ביט.

אני שוב חוזר, למה אינטל לא עושה בנצ'מרקים ב-64 ביט?

פורסם

אני עוד לא מסיים להגיב לShirNoshe ואתה כותב בדיוק אותו דבר? אתם ממש תקליט שבור..

די להנפיץ.. על איזה בנצ'ים של 32 ביט אתה מדבר?

http://techreport.com/reviews/2007q1/cpus/index.x?pg=2

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2933&p=2

אתה יכול לספור כמה פעמים המספר 64 מופיע בעמודים האלה? כי אני לא.

פורסם

אורי תפסיק לבלב ת'מוח מעבד לא יכול לאבד ביצועים במעבר ל64 ביט.

נכון שמעבדי AMD מרוויחים יותר מהמעבר אבל לאבד ביצועים? נו באמת...

פורסם

אני עוד לא מסיים להגיב לShirNoshe ואתה כותב בדיוק אותו דבר? אתם ממש תקליט שבור..

די להנפיץ.. על איזה בנצ'ים של 32 ביט אתה מדבר?

http://techreport.com/reviews/2007q1/cpus/index.x?pg=2

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2933&p=2

אתה יכול לספור כמה פעמים המספר 64 מופיע בעמודים האלה? כי אני לא.

הבנת הנקרא! שוב תענה לי על השאלה, למה הרשת מלאה בנצ'מרקים של 32 ביט בלבד?

אל תסתבך הינה התשובה:

http://xtreview.com/addcomment.php?id=392&view=conroe-64bit-gain

"For certain Conroe processors owners their was an interese in the potential of the performance gain from 32-bit to 64-bit transition. As the majority of modern processors already supports 64-bit expansions, and the share of 64-bit programs will gradually increase.

Colleagues from site HKE PC have annoced some interesting facts from the document distributed by manufacturers, concerning the performance of Core 2 Duo in the 64-bit program environment. they Affirms, that transition from 32-bit platform on 64-bit using of Conroe processor will not lead to appreciable performance increase . experiments with early Conroe samples too confirm it - the gain is no more than several percent.

Processors with architecture NetBurst (Pentium 4, Pentium D) at transition from 32-bit platform to 64-bit showed a gain in speed up to 5-10 %. Processors AMD64 showed gain in the order of 2-3 %, and processors Conroe practically do not show change. In other words, they equally work in 32-bit as 64-bit system.

technology Macro-Ops Fusion used in Conroe processors is optimized for the 32-bit environment, and in 64-bit environment it is not so effective. Processors Pentium 4 in general can gain up to 10-15 % at transition to 64-bit .

By the way, on our data, processors AMD win from transition to a 64-bit platformmore than processors Pentium 4 and Pentium D ."

פורסם

אל תסתבך הינה התשובה:

http://xtreview.com/addcomment.php?id=392&view=conroe-64bit-gain

Processors with architecture NetBurst (Pentium 4, Pentium D) at transition from 32-bit platform to 64-bit showed a gain in speed up to 5-10 %. Processors AMD64 showed gain in the order of 2-3 %, and processors Conroe practically do not show change. In other words, they equally work in 32-bit as 64-bit system.

אני לא רואה שכתוב פה 10%.. ואם אתה קורא לזה הפרש ביצועים משמעותי... :lol:

פורסם

אל תסתבך הינה התשובה:

...

אני תוהה אם אני באמת רוצה להמשיך להגיב.. אבל כנראה שאין לי משהו יותר טוב לעשות ברגע זה.

אני ממש מתקשה להבין איך הצלחת להתעלם לחלוטין מההודעה שלי ולכתוב עוד פעם את אותו משפט. הרי הבאתי לך בנצ'ים של 64 ביט ואתה כאילו לא ראית... אתה רק מחפש תירוצים להראות את המאמר הזה שלך. אז אתה יודע מה? סבבה. נקבל את זה שAMD מרוויחים יותר ממעבר ל64 ביט. זה לא הופך אותם לטובים יותר, גם לא ב64 ביט.

פורסם

אני לא רואה שכתוב פה 10%.. ואם אתה קורא לזה הפרש ביצועים משמעותי... :lol:

10% הפסד נוצר ממצב שהמעבד לא נותן התרוממות ביצועים מספקת ב-64 ביט, אתה קונה בהרבה כסף מעבד שאמור להחזיר לך את התמורה גם ב-64 ביט,

הבעיה שמעבדי C2D לא מחזירים לך את התמורה הזאת ב-64 ביט לעומת A64 ואפילו פנטיום.

המזל של אינטל שכרגע תחום המיחשוב ב-64 ביט עדיין מוגבל, ולכן אף אחד חוץ מהמקצוענים לא שם לב לזה, אבל בקרוב העניין הזה ישתנה לרעת אינטל, כי אין מה לעשות זה העתיד.

פורסם

כן, כבר 4 שנים ש64 ביט זה "העתיד" :silly:

ומי ישמע כמה מעבדים כמו E6300 ו-4600X2 יהיו רלוונטיים בעתיד

לנושא - אני אישית הייתי הולך על 4600X2 מפאת מחיר ללא תחרות

פורסם

10% הפסד נוצר ממצב שהמעבד לא נותן התרוממות ביצועים מספקת ב-64 ביט, אתה קונה בהרבה כסף מעבד שאמור להחזיר לך את התמורה גם ב-64 ביט,

הבעיה שמעבדי C2D לא מחזירים לך את התמורה הזאת ב-64 ביט לעומת A64 ואפילו פנטיום.

המזל של אינטל שכרגע תחום המיחשוב ב-64 ביט עדיין מוגבל, ולכן אף אחד חוץ מהמקצוענים לא שם לב לזה, אבל בקרוב העניין הזה ישתנה לרעת אינטל, כי אין מה לעשות זה העתיד.

חוץ מבלה בלה בלה שנשמע בדיוק כמו ה"בלה בלה בלה" של אנשי שיווק יש לך משהו אחר להגיד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים