עבור לתוכן

AMD ATHLON 64 4600+ / INTEL CORE 2 DUO E6300

Featured Replies

פורסם

המחיר של ה-4600 ירד ל-661 ש"ח.. זה שווה רצח לא?

או שעדיין כדאי ללכת על ה-E6300 למרות המחיר של המעבד של AMD

פורסם

שווא להוסיף עוד 40 ש"ח ולקחת את ה 4600x2 שחזק משניהם

פורסם

לדעתי כן מומלץ

פורסם

בהחלט מעבד חזק לכל הדעות , אבל אני אישית הייתי מחכה לירידה של מעבדי אינטל בקרוב וחוטף 4400/4300

פורסם

קנה את הE6300 יש לו עוצמה!!!הוא מטוס.@

פורסם

איפה יש ב-622שקל?זה ממש בדיחה המחיר,זה BOX?

בכל מקרה במחיר הזה בכלל לא חושבים..כל הזמן אינטל???תלוי לשימושים,ואני ברווז אם משתמש רגיל שלא מתעסק בקידודים ובעבודות גרפיקה מקצועיות ירגיש בהבדל,אם בכלל.

את הפרש 50% מהמחיר הייתי משקיע בכרטיס מסך חזק יותר!שם מרגישים הבדל ובגדול!

פורסם

איפה יש ב-622שקל?זה ממש בדיחה המחיר,זה BOX?

בכל מקרה במחיר הזה בכלל לא חושבים..כל הזמן אינטל???תלוי לשימושים,ואני ברווז אם משתמש רגיל שלא מתעסק בקידודים ובעבודות גרפיקה מקצועיות ירגיש בהבדל,אם בכלל.

את הפרש 50% מהמחיר הייתי משקיע בכרטיס מסך חזק יותר!שם מרגישים הבדל ובגדול!

תתפלא גם בגרפיקה תלת מימדית מקצועית, המעבד e6300 באוברקלוק לא מצליח לעבור את ה-4600.

אולי בתדר של 4GHz הוא יצליח, כמובן שצריך להחזיק מטף כיבוי קרוב למעבד. :lol:

[attachment deleted by admin]

פורסם

זה לא נקרא OC, מה זה 2.33GHZ בשביל E6300 ?

פורסם

זה לא נקרא OC, מה זה 2.33GHZ בשביל E6300 ?

כנראה שהיציבות יותר חשובה להם.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון לעשות OC נראה לי.. לא סגור על זה עדיין.

במידה וכן, זה עדיין משנה אם אני לוקח את ה-E6300 או 4600? (שיניתי ל-4600 כי לא שמתי לב בתחילה שהוא עולה אך ורק 40 ש"ח יותר)

קחו בחשבון את ה-400 ש"ח הפרש.. :x

פורסם

רק לידיעה:מי שעובד מקצועי עם תוכנות גרפיות לא עושה OC.

זה בכל אופן ממה שאני ממקורבי שעובדים בצורה מקצועית עם כל מיני תוכנות גרפיות.

URIB-אני לא מתפלא..אני חושב שכ-VALUE FOR MONEY במחיר שהיום עולה ה-4200/4600 לא הייתי קונה אינטל,וגם לא בטוח שהייתי מרגיש הבדל אם אני אעשה עבודה ב-3 שניות או ב-2.4 שניות..

פורסם

כנראה שהיציבות יותר חשובה להם.

גם לי חשובה יציבות.

ה - E6300 שלי שמומהר ל - 3.36GHZ עבר 59 שעות רצוף ב - ORTHOS, יציב מספיק בשבילך ?

פורסם

מספיק עם זה כבר חברה!

95% מהאוכלוסיה לא יודעת מה זה OC !

מבחינת יחס עלות מול תועלת הX2 4600 עדיף בהרבה מה E6300 וכולם יודעים את זה. אתה מקבל מעבד חזק יותר ומשלם 400 ש"ח פחות!

זה עוד 1 גיגה זיכרון, זה ההבדל בין 7600GS לX1950PRO (בערך), זה שווה עוד דיסק של 250 גיגה והיד עוד נטויה (או כיס עם יותר כסף).

חבל על הויכוח. אם מדובר בOC כבר עדיף 4300 (מערכת כללית זולה יותר שלא מצריכה זכרונות או לוח יקרים).

אבל לרוב לא מדובר על OC, אז למה הויכוח הזה כל הזמן?

ואגב, גם למעבדי AMD אפשר לעשות OC, וה X2 3800 @ 2.6GHZ הקודם שלי היה מאוד חזק (אני פשוט חולה נפש).

פורסם

אורי לא רוצה להבין ש2.33GHZ זה בדיחה בשביל הE6300 וחושב שבתדר כזה הוא כבר לא יציב.

אבל הרי שכבר נמאס לנו לנסות ולהסביר לו את זה אז כשיגיע המחשב החדש שלי אני יהיה מוכן להראות לו שגם ב2.8 הוא יהיה יציב כמו קיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים